Clubul "babelor" FIV-oase 49
Raspunsuri - Pagina 17
Brigit spune:
Ari, sarumana! Te astept deci la predarea stafetei , ca doar pe atunci o sa te apuci!
Ana, ca bine zici. Eu sper ca medicii din ro sa realizeze ca supraspecializarea e benefica, si sa nu mai adopte atitudinea asta de noi facem de toate, ca din multe ne ies cateva. Nu poti sa te raspandesti in 1000 de parti si sa excelezi, la nivelul actual de informatii. Pai la noi se face la gramada gineco cu obstretica cu Ruam...unii lucreaza si la stat, si la privat...de-aia nu iese nimik
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
QiaoBing spune:
hello
sunt aici, pe baricade. muncesc de zor, ca sunt 2 in 1 - colegul e in co. si inloc sa dau din degetele, am stat cu ochiipe monitor o gramada sa ajung si eu la zi. am vrut sa zic si eu cate ceva, nu mai stiu ce
ma intorc la buchiselile male. apropo, de o saptamana vad in ceata/dublu, asa ca sapt viitoare ma duc la oftalmologie .. precis o sa imi trebuiasca ochelari si eu nu ii suport pe nas mi-am luat acum cativa ani din aceeia pt calculator si stau in sertar ca mai mult ma incomodau.
aha, mi-am amintit ceva, inimioara de jaguar
eu am inteles ce a vrut ari sa zica ieri si imi pare emorm de rau de prietea ei care banuiesc ca e si a noastra. ii doresc multa putere.
mai arunc eu un ochi pe aici cand mai apuc, poate ziceti ceva de intalnirea aia
samira33 spune:
hello din nou.
lara,nu a fost Congresul inca...abia la sf lunii daca am retinut corect.
brigit,la sf. lui August il scot.
ana,nu fii asa de exigenta cu Albisorul.
poate stie sa diagnosticheze adenomioza...doar ca nu stia s-o trateze altfel decat clasic pana la mine
eu sunt convinsa ca el a "preluat" ce i-am spus eu de la Tayfun si apoi a mai sapat singur si a ajuns la concluzia ca "merge" incercata varianta.
qiao,lentilele de contact pot o varianta pentru "biciletele" clasice...si asa o sa-ti asortezi vestimentatia cu ochii
ari....uuuoooffff.....am uitat ca tu ai o relatie mai speciala cu bucataria si o imaginatie tare bogata asa ca am sa-ti detaliez:
masca asta cu ou,ulei de ricin si inca ceva...ti-o intinzi pe par,iti infasori capul intr-un prosop umed si stai asa 2 ore.
apoi te duci sa te speli la cap si cand pui dusul cu apa pe par ai grija sa nu fie apa prea fierbinte ca se solidifica/se fierbe oul ala in parul tau.
asa am patit eu ..de asta am zis ca aveam omleta in cap.
anaasta spune:
Sami, eu intelesesem ca pana la Tayfun, nici un alt doctor care ti-a vazut dodoashca nu ti-a pus mirificul si nesuferitul diagnostic. Asa ca m-am gandit ca te-a vazut si Albu si ca aratat si el. Acum, nu ma legam strict de Albu, ci in general de ce si cum se intampla la noi, completarile lui Brigit pliindu-se perfect pe ce am dorit eu sa transmit.
In alta ordine de idei, zi de indragosteala...
samira33 spune:
sunt indragostita de noua mea maseuza.
e la salonul ala care e vis-a-vis de casa mea,al prietenului nostru si unde mi-am luat vaocherul la masaj si electro.
adevarul e ca mi-a spus pretenul mi-a spus ca are o super maseuza...da io am zis ca nah!!!isi lauda omu biznisu.
eee...uite ca a avut dreptate...de 4 ani e maseuza asta sub nasul meu si eu am tot facut excursii in tot bucurestiul in cautare de o maseuza buna.
multa lume se lauda ca face masaj dar sunt atat de putine persoane care chiar stiu sa faca masaj adevarat,pe muschi,tare,plasat...in general ai parte fie de mangaiala fie de ciupituri care se lasa cu vanatai.
eu sunt mare fan masaj...fac masaj de la 20 de ani si in "cariera" mea am gasit doar vreo 2 persoane care sa faca masaj ca la carte....fata asta e a3a.
asa ca de mainile ei sunt indragostita...si de faptul ca e atat de aproape de mine ...imi pun costumul de baie pe mine...imi trag o rochita flu-flu,slapi in picioare tzup la masaj.
si nici nu mai ma imbrac cu hainele de strada uleioasa fiind.
me very happy
Lara27 spune:
sami,
a fost congresul, din 1-4 iulie, la Istanbul..au fost toti acolo, si PK si Albu si cei de la Sibiu, toata lumea care are treaba intr-un fel cu IVF-ul..
ia uite ce topic au avut luni, in prima zi, de la ora 17.oo:
http://www.eshre.eu/ESHRE/English/Annual-meeting/Istanbul-2012/Scientific-Programme/Main-programme/2-July/page.aspx/1427
io m-am gandit sa-i scriu lui PK, cand vine din contzed, sa-l intreb ce a inteles, adek, cum e pana la urma???
hai, te pup, fata ocupata
le: din cauza acestui congres n-am putut io sa fac FET in iulie ca tocmai atunci pica ET-ul..
to be continued..
samira33 spune:
anuska...ai retinut perfect,draga mea.
mi-a vazut Albu de n ori dodoasca si niciodata adenomioza.
totusi e de apreciat la el faptul ca nu are God complex si nu respinge idei noi doar pentru ca el nu le cunoaste.
dar nu sunt suparata pe el...nici pe PK...pe nimeni de fapt.
ptiu!!!ptiu!!! sa nu ma deochi...ce impaciuitoare sunt azi...iaca!!!face minuni un masaj bine facut
cat despre ususrinta cu care se pune/nu se pune un diagnostic in RO...rezonez perfect cu tine.