Clubul "babelor" FIV-oase 49

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fete...io ma duc sa cer drepturi de autor in numele Tayfunului.
ati vazut ca Albisorul propune-mai nou!!! tratarea adenomiozei cu sterilet Mirena????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

miky, hai, sa ai bafta multa, fetito
sa ne zici, sa strangem pumnii si sa te asteptam apoi cu tripletii, gen Luciu (spre disperarea suprema, imi inchipui, a soacra-tii)

to be continued..

Lara de abia astept sa va spun ce si cum va fi.... pai o sa am o sumedenie de intrebari atunci cand va fi, cred ca o sa ma dati afara in suturi si tripletii o sa fie soc, soc pentru socrela, nu cred ca o mai prind

Ana super tare bancul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

n-am vazut, dar nu ma surprinde deloc
meeyy, poate la abordat pe Tayfun la conferinta de la Istanbul, mai stii?
du-te si cere comision, oricum

le: cui i-a dat? la angi??
lle: deci, avem acum si doctor copy/paste.. ce mai, suntem o tara de plagiatori, e trendy oricum

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sami, hello! De cine sau de ce te-ai indragostit?!

Aha, care va sa zica, se fura/plagiaza (ca sa fim in ton cu realitatea inconjuratoare) ideile altora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Ana marti s-a intrunit comisia cred ca intr-o saptamana afla raspunsul.

Mergi la inceput

Aha, tinem pumnii, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Mie imi place sa aud ca medicii din RO sunt receptivi la noutati!
dar da, Sami, cere-ti partea din drepturi.
Cand il scoti?

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sami omleta cu ulei de masline? pe par?

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Da, Brigit, si eu zic ca e ok ca sunt receptivi la nou. Intrebarea mea este: se opresc aici, recomanda si gata sau stiu mai mult despre procedura, efecte, complicatii, ce se intampla dupa indepartare etc.... Oare mai studiaza in amanunt sau se rezuma doar la a recomanda o chestie?! Pe urma, inca ceva: recomanzi un tratament pentru o afectiune pe care nu stii sa o diagnostichezi , vezi cazul Samirei... Nah... zic si eu... Ar fi fain daca ar studia mai departe si nu s-ar rezuma doar la a recomanda o chestie pe care altii o stapanesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Brigid multe(cel putin 9) saptamani inainte, fara peripetii!

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput