Clubul "babelor" FIV-oase 49
Raspunsuri - Pagina 19
aristica spune:
loreta si eu care credeam ca esti una dintre putinele persoane cu toate tiglele pe casa de la topicul asta
ana am casca furata din hotel. cred ca-i buna. sar'na de idee
sami pai daca n-ajungi la munte, da un tel si vino linistita: avem un vinisor alb, usor, apa minerala, cateva beri cu lamaie din germania si am vrea sa facem o pastrama de oaie langa o salata de legume pe gratar. Tre' sa spal si cainii (da' nu in piscina, nu te teme), ca elenusha asteapta de vreo 2-3 saptamani sa-i jughineasca si i-am promis ca-i spal inainte.
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
samira33 spune:
eeee lara...sunt doar un om normal...poate ceva mai buna si mai senina zilele astea...dar sunt o fata normala...cu zile mai bune,cu zile mai rele...uneori blanda si inteleapta,alteori dura si rea...cateodata acra...uneori revoltata ...catodata amuzanta,altadata seaca...uneori inteligenta,alteori proasta de mir si eu si asa mai departe.
un lucru stiu sigur...ca mereu mi-am dorit sa fiu speciala...sa fiu altfel...sa ma "vad" din multime...sa ies in evidenta.
uite ca Dumnezeu mi-a implinit dorinta...dar numai pe jumate:m-a facut speciala...numa ca nu in directia asta imi imaginam eu eu!!!
samira33 spune:
aristico...as veni cu multa placere...si te rog sa ramana "in picioare" invitatia...dar nu we asta.
dupa-amiaza mergem la ziua finului nr. 2 de botez...implineste 3 ani si maine plecam la munte.
acum s-a dus Samiroiul meu sa-mi puna jante la masina-btw,v-am zis ca mi-a schimbat masina???am un Mercedes A Class,cutie automata,cu o multime de optiuni pe ea si rosie ca focul!!!!
anaasta spune:
Sami, , lua-o-ar naiba de "specialitate" ca nimeni nu si-a dorit-o pe asta! Da', stii ce va fi cu adevarat special?! Cand vei avea bebele/bebeii in brate! Eh, sa vezi atunci...
Ari, vezi ca aia nu e chiar asa de stramta, s-ar putea prelinge zama galbenoasa si uleioasa...
Ce le face Elenusha cainilor tai?! Ii tunde sau ce?! Jughineasca, adica - ce e asta?!
loretta76 spune:
Ari credeam ca ti-ai dat seama ca si eu sunt dusa de tot. Dar in sensul bun . Si eu am luat o casca din aceea din hotel...cred ca toata lumea e tentata
ioana3110 spune:
Sami,
M-ai spart cu faza cu omleta!
Si nu numai pe mine!
Al meu iti transmite toate cele bune!
Ana - are dreptate Lara - la al doilea fiv nu am avut AC dar mi-a dat superfact din prima zi de stimulare si faceam si clexane.
Brigit - eu fac miercuri 34 de saptamani. Tu zici ca de la varsta asta nu mai trebuie sa fac celestone? Ma omoara doctora... eu nu stiam asta si il tineam pt orice eventualitate. Ca mi-a zis sa fac o tura la 28 de sapt si una la 32. Oricum am suficient sa iti dau si tie ca am 3 fiole pt injectabil si inca o sticlutza din Franta, care e mai ciudata ca eu cred ca se administreaza oral.
Brrr acum m-ai bagat in sperieti ca inseamna ca e musai sa reziste BB acolo bine pana la 36-37 de sapt si eu incep sa dau semne de probleme. Deocamdata tensinue mare...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
QiaoBing spune:
apropo, veve cam trage chiulul. si la mine o asteapta Cipi, ca i-am zis ca are o admiratoare
anaasta spune:
Ioana, daca esti cuminte, nu te agiti, renunti la sare si mananci mai usor, nu stai la soare etc. ai toate sansele sa fie cum vrei tu. La o adica, 2 saptamani nu e asa de mult si pe urma iei zilele usurel, asa cum vin ele. Dar trebuie sa fii cuminte. La medicamentele respective nu ma bag, nu ma pricep. Ce zice Brigit pare ok, vezi ce zice si dr tau. Dar nu pune raul in fata, relaxeaza-te si fii cuminte.
Lara27 spune:
sami
(pacat ca nu e emoticon cu hugs)
me likey de tine..sehr, sehr sogar cand nu scrii, imi lipsesti..cand nu scrii o perioada mai lunga, imi lipsesti maxim si intru-n sevraj; mi se pare ca nu mai pot comunica cu o prietena, ma gandesc ce mai faci, cum mai esti, ma crizez ca nu ma intelege nimeni si ma cert pe la unguroaice, pt ca-mi lipseste persoana care simte la fel sau intelege exact ce vreau io sa zic..deci io, declar si ma declar, big fan ..ah, si garantez ca, pt foarte multa lume, intr-o lume reala ori virtuala, esti tare special.. si in alt fel decat te gandesti tu
sper sa nu dispari..sper sa stai pe aici gravidoasa si sa ne pove ce traznai iti mai trec prin cap, in ceea ce te priveste sau, de ce nu, generatia urmatoare..
to be continued..