** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

haideti la tort si de la noi..bere si visinata :)in avans. maine asteptam felicitarile :)

cat a fost de dragut Mihai cd i/am cantat La multi ani el asa frumos a dansat singur, in centru. ma bucur ca a fost un moment surprins video.(nu pot sa nu compar cu S care in aceeasi situatie s/a bagat sub masa si sugea degetul...)
noi parinti zapaciti, ne-am luat cu invitatii..si am uitat mai sa facem poze. am facut la petrecerea copilului 17 ! poze. si nu toate cu el..
si atat am inragistrat cd i-am cantat la multi ani.
Stefan nazdravan of course, a baut mult mult suc si a tot mancat la tort.
am avut si confetti , am aspirat jumatate..de camera copiilor sper! sa se ocupe sotul maine, ca fac cu nervii altfel, eu am aspirat in lving, strans vasele..spalat copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut!!
Vin si eu pe sfarsit de seara cu urari :
LA MULTI ANI RADUCU!!!
Sa cresti mare si sanatos si vesel mereu!!

Afara tuna si fulgera intr-o veselie, dar tot caldura mare e!!

Tot week-endul am fost iesiti, ca de obicei, cu Raisa!!Vai, cat se mai cearta pe jucarii!!! Imposibil sa aiba unul ceva, si celalalt nu...si Raisa i le ia, al meu sta si miauna, dar si le mai si impart, cand sunt in toane bune.Se tin si de manute, danseaza, se joaca impreuna, ce mai...chiar au crescut impreuna. Se si copiaza unul pe altul, mai ales cand tipa...Raul e in perioada in care repeta orice, Raisa a depasit-o de mult, dar mi-e atat de drag cum stalceste cuvintele, e o placere sa-i auzi la varsta asta. De multe ori am vazut cum rad oamenii care trec pe langa noi de vocabularul lui Raul.

Am vrut sa va intreb ceva, dar am uitat de ce am intrat...imi aduc eu aminte...
Mi-am amintit...ne-a trecut prin cap ( mie si lui Ramo) sa le luam de ziua lor role!! Nu chiar role, rotile din alea care se pun pe papuci, cu 4 roti!! Barbatii nostri zic ca e prea devreme. Pe net am gasit , reglabile, care mergeau de la 22-29 ( marime papuc)-sunt reglabile. Voi ce ziceti? E prea devreme? E adevarat ca scria de la 3+.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

depinde de copil..S nici acum la 5 ani nu s-ar da :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Ducu!!!s[] Sa fii sanatos, sa papi bine si sa bucuri pe mami si tati cu nazdravaniile tale!

La multi ani, Mousel! Mai vino pe la noi!

crispro LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE! Sa va iubiti mereu ca acum, sa va bucurati de tot ce e frumos in familie si mai ales de carliontatul de Vladut! Va asteptam la mare! (si noi facem tot 6 ani de casnicie, dar in septembrie )

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

La multi ani si din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Noi vrem la mare, vrem sa stam undeva fain, cu piscina, papa buna, loc de joaca pt copii, dar ieftin. Asa ca mai cautam. La noi e nasol si cu drumul luuuung si obositor, ar trebui sa mai facem o oprire pe drum. Asa ca daca mai pun 2 banuti, merg la turci o sapt, in Alanya. Mai vedem...

Iuliana, esti o norocoasa! Asa bine s-a adaptat Tudor la cresa, super!

Va multumesc din suflet pt urarile catre noi! Va pup tare, fete scumpe si va doresc si voua cat mai multa armonie in familie!

Asa ne mai distram si noi de v. Mai ales ieri cu invitatii, ne-am topit. Cand vedea cadourile topaia pe langa ele, sa le desfacem. striga bucuros sa le desfacem. cand le desfaceam facea si el woooowww, se minuna de numa. Asa mi-a fost de drag. Si l-am intrebat daca vrea sa pupe pe cel ce i-a dat cadoul, pe toti i-a pupat. Si bunicii i-au dat bani, si inca o pereche de fini. Azi dimi l-am intrebat ce a primit cadou, a zis "manii"- adica banii, desi nu l-am invatat eu sa zica asa.

Azi toata ziua a cantat "muti ani taiasca, muti ani taiasca, la muti ani". Numa asta il cantam cum nonstop.

A invatat sa ascunda la spate, in manuta o minge/ceva mic. apoi intreaba unde-i mingea? scoate o manuta, zice nu-i, apoi la spate isi muta mingea in cealalta manuta, o scoate iar pe cea libera zice nu-i... ioi, scumpi is!

Azi dimi am mers dupa zmeura, intr-o padurice. Mereu zicea "dure pace" -padure place, adica. SI ne vedea pe noi cum ziceam am gasit, zicea si el, urland de bucurie cand gasea "mama sito"-adica mama am gasit-o. Si apoi zicea coapta.

Doamne, ca am o minune aici langa mine. Un suflet asa de inocent si scump. Ce sa iti poti dori mai mult?

Acum dupa masa am mers pe raul Somes, cu patura, am stt un ceas jumate, s-a minunat de apa, de foc, de tot. E asa de bucuros de lucruri marunte. imi umple sufletul. Si seara cand il schimb mereu ma prinde de gat, si ma mangaie cu ambele maini si zice asa cu drag si lin "mama, mama". si ma pupa. Ma topesc!!!

Aaa, cu tortul si cacaoa- ii dau foarte rar, chiar numai la ocazii speciale. In casa nu ii fac si nici nu ii cumpar.Ieri am luat pizza, i-am dat si lui o felie cu pui, nu a vrut. Apoi i-am pus un felioc mare de tort, am crezut ca il mananca tot, ca de obicei ii dadeam io de la mine f putin. A mancat putin si din el. Dar a trecut pe fructe- e mort dupa caise-mananca 6 -8 pe zi. Afine si coacaze cat cuprinde, merele ii mai plac.zmeura, visine, cirese. Ma bucur ca ii plac asa mult.

Laurika, cum mai is bubitele lui Cristi?

Crissteo, abia astept sa vad ce ai lucrat!

Matusa, da e racit Ducu? sau de la ce are febra? Sanatate multa!

Bambo, ai poze de la munte?

Ilinca, te imbratisez cu drag, cred ca e greu pana te adaptezi cu noile sarcini la munca si acasa.

Victo, multumim de tratatie! Ma bucur ca s-a simtit Mihai asa de bine de ziua lui!

Ramo, ce putin mai ai!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Si acum in ceas de seara sa venim si noi cu urarile:
La multi ani Ducu!
La multi ani Letizia ! Carmen nu a mai intrat demult;stie cineva ceva depre ele?

Si noi ne-am sarbatorit azi pitica ,a fost bine s-au distrat copilasii ,noi cei mari ne-am delectat cu cate ceva.Iuliana sa stii ca a fost super acolo,am fost f multumita.O sa pun ceva poze pe fb ,mai tarziu sau daca nu am timp ramane pe maine.

Cristina(serban)zici ca veniti la Constanta,e un pas mare,bravo.Si noi suntem oarecum in aceeasi situatie,tati pleaca luni si se intoarce vineri din Focsani,asa ca te felicit ,ma bate si pe mine gandul dar...e frustrant intr-adevar...conteaza foarte mult si gasirea unui job...off...problemele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hellofetele!!

Crsti a inceput sa-si revina,dar ieri si azi dimi a fost greu de tot.plangeam de mila lui,orice inghititura era cu urlete:mamaaa,bubaaaa,auuu!!mi-a rupt sufletul am dormit f prost de grija lui, s-a trezit peste noapte si de cald si ca-l deranjau bubele (urate bube, apropo).a facut cel mai rau la fundulet si intre picioare, azi au nceput sa se usuce, dar nici alea din palme s talpi nu-s de ignorat - eri mergea pe varfuri de durere si vroia numai in brate.in seara asta a mancat mai bne,dar tare pacatoasa fu nenorocita asta de boala.oricum, a rezstat bine din punctul meu de vedere, eu una tremuram ieri lafarmacie ...la noi e prima boala ,pana acum a avut muci 2-3 zile de vreo 3 ori si a facut circ cand i-au dat dintii.. Bine ca trece

va pup cu drag!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani Mihai !!!

Victo sa va traiasca delfinasul....sa va aduca numai bucurii.

Puiutz- la munte am boierit seara era chiar racoare...am prins si putina ploaie...deci ne-am racorit bine.

Crispo- ce scump e Vlad si cate stie
am poze dar trebuie sa le pun pe picassa cand am timp.

Multa sanatate bolnaviorilor...si David a avut muci dar i-au trecut...acum tuseste Antonia

Ce multe suntem care sarbatorim 6 ani de la casatorie si noi am sarbatorit in Iunie.

N buna mamici si delfinasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

La multi ani, scumpa Tania! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce e frumos si bun! Mami Rubia, sa va traiasca mica printesa si sa va aduca numai impliniri si bucurii!

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

La multi ani, Mihai, blondin nazdravan si frumos! Sa ai parte numai de bucurii si de sanatate, sa fii iubitor si ascultator! Victo, sa fiti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de copii!

Multumim pentru tratatie!

12.08.2010

Mergi la inceput