** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Tot eu... demult vreau sa va intreb: am vazut ca la aniversarea de 2 ani unii delfinasi au papat tort (care parea sa aiba creme, cacao etc). E ok sa le dam? Eu pana acum nu i-am dat nici un fel de prajitura. Poate ar fi cazul sa incep sa-i fac in casa cate ceva dulce

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, la primul copil eram si eu mai stresata :) cu mancarea. acum am devenit un pic mai relaxata. bine, nu le dau cartofi prajiti..dar spre ex, la o onmoSTICA mananca si snitele si chiftele si tort cu blat de cacao.
le mai dau si ciocolata.
si stii de ce? ca am ajuns la concluzia ca daca nu le dau eu, portionat, cate putin..oricum le plac chestiile astea..cand merg undeva, sau vad alti copii la gradinita, ai mei zici ca sunt veniti din jungla, urla, tipa, mananca cat mai multa ciocolata, beau suc nonstop..daca nu le dai plang etc.

Mergi la inceput

elena, se vede ca-s obosita. mijlocul lui august voiam sa zic.

pai seara nu ii poti da niste paste cu branza? eu pun si un picut de zahar brun sau zahar vanilat din ala burbon sau cum ii zice.

mamaliguta cu branza. paine cu branzica si peste ii pun ori rondele de castraveti, de rosii, masline, verdeata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

elena, se vede ca-s obosita. mijlocul lui august voiam sa zic.

pai seara nu ii poti da niste paste cu branza? eu pun si un picut de zahar brun sau zahar vanilat din ala burbon sau cum ii zice.

mamaliguta cu branza. paine cu branzica si peste ii pun ori rondele de castraveti, de rosii, masline, verdeata

Paula cu 2 nazdravani, M si S

pai sendvisuri i-am tot dat ca e mai comod si pentru mine. mamaliguta inca nu i-am dat de cand cu regimul... dar o sa incerc curand. in ultimul timp nici nu-i mai placea, acum sper sa revina la ganduri mai bune ca vad ca e mancacios de cateva zile

paste ii plac numai cu cascaval.

deci asa cu dulciurile...pai o sa incep si eu usor.

saru'mana de sfaturi

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

la noi are succes mare pandispanul- le bag pe toate la robot, si poi bag in el afine sau cacao sau pudra de roscove ... un deliciu. si tartele cu fructe- visine, capsuni. am pus la congelator in acest scop zmeura, afine (am gasit cu 13 lei kg, din acelea micute, de padure)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

la multi ani cu bucurii, Radu!

la multi ani, mami mousel!

La multi ani Ducu de matusa!!!

cris, multi ani fericiti impreuna, multe bucurii si impliniri, dragoste multa si sanatate!

La multi Daria de ramonasin !

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Ducu!!!Sa ai parte de tot ce e mai bun!

La multi ani, Mousel!

crispro LA MULTI ANI !!!! Sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

La multi ani, Radu Gabriel! Mami, sa va creasca mare si sanatos! Felicitari!

Crispro, ce poze frumoase am vazut! Sa va traiasca baiatu! Si voua la multi si fericiti ani, sa va impliniti unul pe altul!

Puiutz, asa as raspunde si eu ca si Victo cu mancarea copiilor. Si eu la Teo am fost mult mai stricta, acum oricum Albertutu il vede pe Teo si ar vrea si el. Eu zic ca mananca rezonabil, nu cel mai corect, dar cat de bine se poate.

Si noi facem tot 6 ani, dar in august. Ce mai semanam, suntem multe cu 6 ani de casnicie

La noi e cald de mori, n-am chef de nimic.

Rody, am ramas datoare cu reteta de gogosi - si zic- apa 290 ml, ulei 2 masuri de la masina-adica 4 capace de sticla de suc- sare 1 capac de sticla, zahar-4 capace, lapte praf-3 capace- eu nu pun, faina alba 3 1/2 pahare de la masina, drojdie 1 capac de sticla. Asa scrie la carte, eu deja le fac din ochi, nu s-a intamplat sa nu iasa.
Pup. Iertare ca mi-a luat o saptamana sa o scriu ma concentrez pe facut sacii de dormit si tricotajele, ca deja se duc banii astia ca apa in nisip, habar n-am unde sunt.

Sigur ca pun poze sa vedeti si voi la ce ma muncesc, numai sa le termin ca am inceput mai multe si acum sunt la finisari, facut floricele,etc etc. Abia astept sa fac poze si sa va dati cu parerea. Am nevoie de un feed-back si voi sunteti cele mai potrivite pentru asta, ca nu degeaba imi sunteti dragi.

Ma duc sa vad un film, baietii sunt toti afara,eu m-am culcat la 4 dimineata ca am mai lucrat cate ceva- asa ca acum pic de somn.

Pup.

Otilia, felicitari! Eu cu 2 si mi se pare uneori greu, asa de una singura eu cu ei, cu 3 habar n-am cum o fi. Asa imi doream si eu 3 copii, acu ma gandesc ca ma depaseste, o fi bine si 2. Eu imi doresc de dorit, dar si pe termen scurt si lung mi se pare la fel de greu. Asa ca, bravo tie, chiar daca cred ca e greu, sigur e si foarte frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Fetelor va invit la tortulet (acu' pe seara) si ceva de baut, petrecere nu am avut ca Ducu e cu temperatura (39,2) de joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Multumim din suflet pentru urari:

Crissy, Rodyka, Alice, Crispo, Puiut, Sorina, Bambolettta, Victo, Laurika, Baby, Crissteo.

Mergi la inceput