** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cris, multi ani fericiti impreuna, multe bucurii si impliniri, dragoste multa si sanatate!

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am pus cateva poze pe picasa, dar la nimereala, ca au fost vreo 300 poze, cu 2 aparate,si am pus cateva. Oricum, cele mai importante is pe Fb.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ducu!!!s[] Sa fii sanatos, sa papi bine si sa bucuri pe mami si tati cu nazdravaniile tale!

La multi ani, Mousel! Mai vino pe la noi!

crispro LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE! Sa va iubiti mereu ca acum, sa va bucurati de tot ce e frumos in familie si mai ales de carliontatul de Vladut! Va asteptam la mare! (si noi facem tot 6 ani de casnicie, dar in septembrie )

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

La multi ani, Radu Gabriel!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

La multi ani si de la noi!!!!!!

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 35+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Scuze de intarziere dar nu am putut intra nu a mers netul la munte...aseara ne-am intors...a fost frumos copii alergau si se jucau pana cadeau lati

La multi ani Natalia de criss !
La multi ani Bogdan de sorina!
La multi ani Alexia de larisa !

La multi ani lala !

La multi Daria de ramonasin !

La multi ani Radu Gabriel !

Crispo- La multi ani fericiti impreuna !

sper ca nu am uitat pe nimeni...o duminica frumoasa si racoroasa sa aveti

noi cand ne-am trezit dim la 8,30 deja aveam 31 de grade in dormitorvreau inapoi la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Salutare!
La multi ani tuturor sarbatoritilor carora nu le-am urat la timp!
Noi maine intram pe ultima suta de metri. De maine intr-o saptamana ne cunoastem cu Riana. Raisa ma pupa pe burta, vorbeste cu surioara, imi pune pai la buric sa ii dea si ei apa, o mangaie. Sper ca va fi la fel si cand venim acasa.
Cu bona e super bine, eu inca mai merg la munca si ma gandesc deja ce dor imi va fi.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

La Multi ani Raducu!!!

si noi tot 6 ani de casnicie vom face in octombrie, doar ca am fost mai harnici si avem deja copii mari.

i-am culcat pe nazdravani. astept platourile pe la 5 si la 6 copilasii.

mai, dar la Mihai la cresa parintii astia sunt tare curajosi..majoritatea au deja inca un bb mic acasa..cand zic mic, adica are deja vreo 4-7 luni! si inca vreo 2 pe drum!
la Stefan noi am fost primii care la aproape 3 ani ai lui am facut fratior.

ah, pe la mijlocul lui iulie si noi venim la mare.

cristina, noi anul trecut am fost la pensiunea Orhidee in ef. nord. nu e fix pe plaja,dar nu ne/a deranjat asta, dar la pret e rezonabila, e curat, mancarea buna. doar ca nu au curte deloc, din pensiune iesi direct in strada.

Mergi la inceput

Ramona ce putin mai este pana la intalnirea cu Riana

In curand scoatem motatele

Ma bucur ca te simti bine (adica asa cred, daca inca mai mergi la munca)

Bambo bine ai revenit! Ce frumos ca s-au jucat atata mititeii la munte ! Cred ca e grea adaptarea la temperaturile din Iasi... La munte cum era seara-dimineata?

12.08.2010

Mergi la inceput

Victo pai acum e jumatatea lui iulie! Deci cand veniti?

Noi nu am fost nici harnici la primul copil, iar de al doilea...inca nu avem curaj...nici situatia materiala nu e incurajatoare si nici nu stim ce vremuri ne mai asteapta, pana la urma te gandesti si daca le poti oferi ce au nevoie la acei copii (nu se pune problema cat sunt mici, ci cand cresc si nevoile sunt mai mari). Si nici nu ne putem baza pe vreun ajutor.

Deci asta e...deocamdata nu avem curaj... Poate peste 1 an va fi mai bine... Sau mai rau

12.08.2010

Mergi la inceput

Oare daca ii dau omleta la 6.00 seara e prea tarziu? El isi bea LP-ul pe la 22.00

Nu mai stiu ce sa-i mai dau la masa de seara. Nici nu suntem complet rediversificati. kk nu face chiar normal, la fiecare scaun e o parte tare si o parte mai mult sau mai putin moale, depinde cat de multe rosii sau iaurt a papat

Dar nu ma mai agit prea tare...Oricum nu ar mai manca de regim nici daca face foamea 3 zile.

12.08.2010

Mergi la inceput