** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mai nu vreau sa sperii pe nimeni, eu doar spun care-i realitatea mea. Ma refer la doritoare de bb3.

Victo, e bine daca mai poti amana termenele. Eu in general nu prea pot.
Treaba e clara din punctul meu de vedere. Nu vreau sa am un salariu de sa zicem 100 k, si timp pentru copii mai niciodata. Ca ei o singura data sunt mici si au nevoie de mama. Si daca ratezi sa-ti construiesti o relatie cu acum cat sunt mici, mai tarziu poate e prea tarziu sau foarte greu. Eu una nu vreau sa risc chit ca poate par mamoasa exagerata. Prefer sa am mai putini bani dar ceva flexibilitate si intelegere la serviciu. Fara serviciu insa iar nu pot, pretuiesc prea mult independenta mea financiara si ma plictisesc dupa cateva luni de "stat acasa cu copii".

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Fetelor, ma ajutati va rog cu un raspuns? Deuna-zi am citit pe aici ca se poate intra din ingrijirea copilului dupa 2 ani inca un an dar fara plata. Am citit bine sau delirez? Daca am citit bine, poate ma ajutati cu un articol de lege ceva, dau un suc mare.
Multumesc anticipat!

Din ce stiu eu ...este prevazut in Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2011-2014 - ART.62. - (1) In afara concediului legal platit pentru ingrijirea copiilor in varsta de pana la doi ani, salariata mama poate beneficia de inca un an concediu fara plata

Acum depinde de societatea la care lucrezi daca are contract colectiv de munca specific activitatii sau se aplica cel unic la nivel national

uite aici mai multe detalii http://www.euroavocatura.ro/legislatie/827/Contractul_colectiv_de_munca_unic_la_nivel_national_pe_anii_2011-2014/page/6#nextPage

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea

Multumesc tare mult de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Cam asta despre noi. In we asta fac bagaje, strang averea si de luni ne vedem la Constanta. Va pup cu drag...

aaaaa...baby , sa nu uit! Am citit ca esti tare multumita de cresa. Poti sa-mi spui unde il duci pe Tudor si eventual daca stii, sunt pregatiti si pentru copii cu regim alimentar diferit???

Hai ca m-am intins... Va imbratisez si va transmit numai ganduri bune!

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Te asteptam cu drag la Constanta!

Legat de cresa...da, sunt foarte multumita dar este cresa de stat si nu au regim preferential...
Banuiesc ca asta se poate la cresa particulara dar aici la 6 lei /zi ...nu cred

34+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

la multi ani, Natalia de cris, papusa dulce si frumoasa
la multi ani, Bogdan de sorina, sa cresti mare si cuminte
mami lalala, multi ani fericiti si impliniti
la multi ani, printesa frumoasa Alexia de larissa

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

La multi ani si de la noi

34+ Mara Andreea

La multi ani si din partea noastra!
Scuze de intarziere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Radu Gabriel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

la multi ani cu bucurii, Radu!

Mergi la inceput

la multi ani, mami mousel! (asa zice fb )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

La multi ani Radu!! Sa fi fericit si implinit!

Neata!
Rodi, mai e valabil capucino-ul de ieri? :)
Deja mi-e cald de mor, vreau la maaare :((

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Neata!
Rodi, mai e valabil capucino-ul de ieri? :)
Deja mi-e cald de mor, vreau la maaare :((

da, da! acum veneam cu el la tine

si cu o mare in delfinariu

eu am dormit... 13 ore!!! de la 6 seara de ieri pana azi-dimineata la 7! dar acum am o stare de ameteala, ca a fost prea mult . ieri la amiaza pisica mea atomica n-avea somn, asa ca am lasat-o in voia ei pana la 6 cand incepuse sa mi se catare in brate si sa smiorcaie, ma tragea spre patut . am zis ca dormim o ora, fugim la cumparaturi si am vreme si de curatenie pana face tati mancare . hihi!! m-a trezit la 22.30 ca vrea laptic, apoi la 1.30 cand a venit tati in pat iar a vrut lapte si la 5 dimineata inca o portie... la 7 a dat soarele pe mine si m-am ridicat desi, sincer, tot somn imi era. Isa si Maria inca dorm, tati a facut ochisori cautand cafeaua dupa miros . sa va zic ca de cateva nopti Isa coboara din patutul ei direct peste mine, se cuibareste in bratele mele un minut, apoi imi intoarce fundul si-si lipeste spatele de mine . mi-e asa de draga s-o simt molicica langa mine, doar ca dimineata ma trezesc toata amortita, intre ea si tati n-am spatiu nici sa respir, asa ma inghesuie amandoi, desi patul e incapator.

e cald si la noi, dar nu asa ca la voi. abia s-au facut 28º acum la 8, e senin si nici urma de nor sau adiere de vant. dar e bine, tocmai pe gustul meu de copil pierdut de barza in Ro, in loc sa ma parasuteze in Caraibe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Ducu de matusa!!! SA ai parte de multa sanatate si bucurii in viata! SA fii un papacios si un cuminte!

Noi am tinut ieri ziua lui V, cu familia (socri, nasi, fini). am chemat niste copii din vecini, la tort. a fost frumos. S_a bucurat V de fiecare cadou, asa era de incantat! SI a pupat fiecare invitat! Azi dimineata imi zicea ca a primit cadou! Asa a fost de bucuros!

Azi dau si eu un pahar de ceva bun si un pic de tort, ca facem 6 ani de casnicie!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput