** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Haideti la cafea!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Neata!

Hai ca mai reusesc si eu sa intru la o cafea cu voi. Piticania e deja de o ora afara cu tati, eu am facut ceva de mancare si ma pregatesc sa intru la dus ca la 10:00 fug la salon sa ma bibilesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare fete dragi...
Ufff, ce v-am simtit lipsa. Nu am reusit sa mai intru deoarece am fost plecati si nu am avut net la dispozitie.

Dar intai de toate vreau sa urez LA MULTI ANI!!! pentru sarbatoritii pe care nu am apucat sa-i felicitam : Yanis Stefan de beluistef, Matei de ooana, Victor de ilinca79, Andrei de imaya, Daria-Cristina de ramonasin, Natalia de Cris2010, Bogdan Andrei de Sorina. Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, sa aveti o copilarie frumoasa si o viata asemenea!

Voi ce faceti? sunteti bine fete iubite? Sper ca nu am ratat nici un mare eveniment... sa nu fi nascut niciuna din gravidutele noastre dragi... nu am apucat sa va citesc mult in urma. Baby am vazut ca e bine, prezenta .

Despre noi fete dragi as avea multe de povestit, dar nu vreau sa va zapacesc de cap. Cert e ca viata noastra ne surprinde mai mereu in ultima vreme si ne tulbura cu proiecte care mai de care mai neasteptate. Ce vreau sa zic e ca, asa cum in ultimele luni planuiam o mutare la Cluj, acum conjunctura s-a schimbat si trebuie sa pregatim mutarea la Constanta. Sotul incepe un nou proiect aici. Sunt usor debusolata si tematoare, dar totusi stiu ce imi doresc: si anume sa fim impreuna ca familie si sa nu ne mai chinuim cum am facut in ultima vreme - sotul tot timpul plecat si noi acasa asteptandu-l, ducandu-i dorul. Greu a fost si pentru el si pentru noi. De aceea am hotarat sa facem pasul acesta impreuna... Am si eu o propunere pentru job, asa ca lucrurile sunt pe un fagas bun si se misca rapid. Sapt trecuta am fost ocupata, am cautat si am si gasit un apartament de inchiriat. Mai ramane sa rezolv copii, sa le gasesc scoala/gradinita si gata!

Am un mare regret, ca nu am reusit sa ma vad cu fetele din Cluj, cat am stat pe acolo...Trebuia sa insist sa ne vedem, dar imi spuneam ca este timp, ca vom avea timp destul sa ne cunoastem fara sa le supun la vreun efort... dar deh.. acum imi vine in minte proverbul: ,, nu lasa pe maine ce poti face azi,,

Cam asta despre noi. In we asta fac bagaje, strang averea si de luni ne vedem la Constanta. Va pup cu drag...

aaaaa...baby , sa nu uit! Am citit ca esti tare multumita de cresa. Poti sa-mi spui unde il duci pe Tudor si eventual daca stii, sunt pregatiti si pentru copii cu regim alimentar diferit???

Hai ca m-am intins... Va imbratisez si va transmit numai ganduri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Wow cristina :) bravo! Imi place mesajul tau. E optimist.
Ma bucur ca v-ati hotarat sa faceti pasul impreuna. Acun cat inca e vara (asta s-ar putea sa ffie un dezavantaj la inchiriat). Ma bucur a ti-ai gasit si job, ca din cate am inteles nu e asa mare oferta in cta.
Sper, sper sa ajung si eu pana weekendul viitor, sa ne vedem si cu alina si cu fetele din cta, poate se intoarce si anca, esti si tu. Megem la amfiteatru ca n-am mai fost de cand eram mica :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutare fete dragi!

Hop si eu dupa o zi de absenta!

Avem vesti bune: copilul meu a stat ieri cuminte la masa la pranz si a mancat tot si a mai si cerut . Nu v-am spus ca in ultimul timp era dezastru sa-i dai sa pape pranzul...nu avea rabdare deloc, asa ca manca peste tot...pe camion, in picioare pe scaun, pe sub scaune...etc... Ieri efectiv nu l-am recunoscut

A doua veste buna e primul pisu la olita . S-a petrecut azi dimineata.

Cam atat...

Bumble de data asta ne vedem sigur! Doar sa nu mi se mai imbolnaveasca Raducu...

Krys pai eu ma bucur ca o sa avem inca o constanteanca in delfinariu! Doar ca nici cu actualele constantence inca nu am reusit sa ma intalnesc . Dar..."ma tratez" . Sper sa ne organizam mai bine timpul si sa reusim sa socializam ca acum suntem jale la capitolul asta.

Crispro deci veniti la mare! Minunat! Poate e convenabil la pensiunea la care a fost Paula. Cum se mai simte Vladut? Il pup dulce, dragul de el!

Laurika offf, imi pare rau de Cristi si sunt in grija pentru tine! Ma rog din suflet sa fie bine gagalicea din burtica!

Legat de igiena excesiva - Iuliana, tu il speli temeinic cand il iei de la gradinita, dar virusii sunt deja luati cat timp sta acolo... iti dai seama ca acolo nu sta nimeni sa-i igienizeze cum facem noi acasa, plus ca mai duce mana la gura, la nas copilul...of, eu ma gandesc cu groaza ce ar insemna o GMP sau o herpangina pentru Raducu, care si asa e mofturos la mancare (mai putin ieri) si slabeste rapid daca nu mananca cateva zile . Sper sa ne fereasca Dumnezeu!

Stefania ne e dor si de voi!!! Ma bucur ca ai avut timp sa intri sa ne mai povestesti. Felicitari pentru tot ce ai realizat pentru tine, cu slabitul si cu alergatul (12 km wow! )! Inteleg ca toate astea + serviciul + familie necesita mult timp, multa munca si perseverenta si pentru asta te admir muuuult! Andre este un copil grozav, auzi se imbraca si se incalta el singur! Bravo lui! Si Catarina este atat de frumoasa! Va doresc numai bine in continuare!

Otiliaaaa Ai niste fete grozave! Cum mai faceti fata si cu munca si cu 3 copii care au nevoie de atat de multa atentie si timp dedicat? Sunteti minunati! Cum mai e la servici? Ne e dor de voi, sa vii mai des!!!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

hola, delfinariu

intru si eu sa dau un capuccino pentru doritoare (alice, ce zici?), pentru restul o bere cu lamaie

azi trebuia sa stau acasa cumintica si sa dorm! ieri a venit patronul si a intrebat cine vrea sa stea acasa azi si eu am zis ca mai bine intreba cine vrea sa lucreze azi. a zambit si a intrebat: cine vrea sa vina maine la lucru? linisteeee . apoi a zis ca are nevoie de noi la o alta firma, dar ca pe mine ma intelege ca vreau sa stau cu fetele. apoi m-am gandit eu ca pana la amiaza trece repede (de la 5 m-am trezit, au alt program acolo!!!), asa a si fost. mai ales ca luni am programare cu Maria la dr. am vazut pe usa pediatrului ei un anunt ca trebuie facut nu stiu ce vaccin ptr copiii nascuti intre 2000-2004 . dar la dr mergem pentru alta problema, de o saptamana ii tot apar niste pete rosii pe corp, care apoi le albesc/ingalbenesc la mijloc si nu mai trec, ba mai apar si altele . asa arata, poate va dati cu parerea si voi

in alta ordine de idei, 20 august e prima zi de concediu , mergem in sud (adica mai in sud ), in Algeciras si Tarifa, sa vedem oceanul si o parte de Andalusia pe care nu o cunoastem.

sper sa revin mai tarziu in povesti, mi-e tare dor de voi si de timpul petrecut la cafea si sfaturi

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Cristina, sa va fie bine va doresc. si eu admir familiile care se muta din cae, din orase..si eu sunt genul asta..dar sotul meu nu e si cateodata ma simt frustrata.

azi am chemat pe fosta bona si am facut curatenie.ieri am comandat tortul. cu chiu cu vai am reusit sa comand si platourile//le-am trimis mail abia ieri, pe seara..uitand ca e vineri..dar azi am rez. telefonic problema.

mai tb sa ii luam cadou la piscotel si sa il pupam mult mult maine.

ma ia bineinteles nostalgiile..am dat masa de infasat, am strans scaunul de masa ( l/as da si pe asta, da n/am cui :), am promis si patutul unei familii mai nevoiase.. am desfiintat bibe..nu mai are mama bebelus..:(:(

copiii merg la gradi..noi suprasolicitati la serviciu..parca nu mai avem timp de nimic, sunt f obosita...

Ilinca, am avut si eu asa vreo 2 luni la inceput, ma simteam lovita in cap ..parca nu stiam nimic. acum sa stii ca mi-am revenit, gandesc mult mai bine si mai repede- ca asta e problema, uneori tb sa decid repede ce trebuie facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Alice, Paula multumim pentru gandurile bune. Cu ajutorul lui DD va fi bine.
Alice, ne auzim. Si eu vreau sa ne vedem.
Paula, petrecere frum maine si!distractie maxima!

Rody, concediu placut!

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Salutare fete dragi!

Otiliaaaa Ai niste fete grozave! Cum mai faceti fata si cu munca si cu 3 copii care au nevoie de atat de multa atentie si timp dedicat? Sunteti minunati! Cum mai e la servici? Ne e dor de voi, sa vii mai des!!!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Puiut cum sa fie? in nici un caz usor. Si am mai si inceput serviciul treptat, 3 luni 20% adica o zi pe saptamana, 3 luni 40 % si urmatoarele 3 luni cu 60%. Ei cand am inceput 100% a fost jale. Mai ales ca am si intrat intr-un proiect foarte solicitant si ca volum de munca si ca ritm. Iar eu sunt singura cu copii printre cei cu care lucrez direct. Si nu unul, doi ci trei. Norocul meu ca a venit mama de la sfarsitul lui noiembrie si asa am putut face fata cu serviciul plus programul de activitati cu fetele dupa-amiaza. A trebuit sa lucrez de multe ori peste program dar uite ca ne-am descurcat asa cu chiu cu vai.
Eu nu reusesc sa merg si la servici cat e nevoie, sa fac si curat, rufe spalate, si mancare, si paine in casa si prajituri in casa si sa mai si stau de jocuri cu copii cat si ce vor ei. Poate alte mame reusesc dar eu nu si asta este. La televizor nu ma mai uit de mult, m-am dezobisnuit. Pe laptop si pc nu prea apuc de acasa. Cateodata mai glumesc si zic ca functionez pe safe-mode, eu cu servici si activitati cu copii. In timpul saptamanii mama si sotul se ocupa mai mult de mancare, eu in we. Mi-am impus sa merg la sala minim de 2 ori pe saptamana (pe langa o activitate cu Ana lunea) si m-am tinut de program pentru ca aveam nevoie de asa ceva. Unde merg e bine ca pot lua si fetele daca anunt cu o zi inainte. Iulia insa nu vrea mereu sa stea la joaca dar per total mi-am mai dezmortit articulatiile, mai o sauna, mai un aerobic/zumba, ma rog sunt multe optiuni. Iar lor le place acolo la joaca.
Acum stau pe langa Elisa care face un puzzle, e pasionata si in general se descurca singura dar ii place sa stau langa ea, se simte bagata in seama.
Inca n-am ajuns la echilibrul perfect familie/servici dar mergem inainte ce sa facem.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

otilia..apoi eu cu 2 copii si simt ca nu ma descurc daramite cu 3.
am o colega la serviciu, mai tanara, necasatorita, fara copii..uneori ii zic ca o invidiez :)

alteori zice ea..wow..dar oare cum te-ai descurcat tu cu examenele, cu 2 copii..si cum te descurci in continuare cu serviciul, cand mie asa mi se pare f mult.

nu stiu nici eu..cedez un pic calitatea la serviciu, incerc sa fac mai pe scurt, chestii pe care daca asa avea timp le-as dezvolta mai frumos..sunt cu termenele depasite..acasa casa e cu susu in jos, nu mai am timp nici de pasiunea mea- mancarea :):). si ma straduiesc sa fiu calma cu copiii. poate cu 3 fete o fi cam la fel ca si cu 2 baieti ai mei :):)

oo..pai e ceva daca sotul tau te ajuta cu mancarea in tp saptamanaii. daca ai gasi o solutie si cu curatenia, ar fi o idee mai bine :)

Mergi la inceput