** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

rodi, ajutor! la dieta MaxPlant care sunt cantitatile acceptate? Adica gratarele de vita pot fi oricat de mari? Orice fel de supa? la matineu trebuie sa aleg intre cafea/ ceai/ lapte sau iaurt? Pot sa le mananc oricand vreau? Adica daca vreau vita si la pranz si la cina pot sa mananc?

pai incepi de luni?

noua vita nu ne prea place, asa ca am luat carne tocata de vita si am facut-o ca o chiftea uriasa (cam 200 g una) pe gratar. fara sare, piper, fara nimic - si chiar ne-a placut asa, am continuat sa mai facem si dupa dieta

la mic dejun, da, trebuie sa alegi intre cafea/ceai/lapte/iaurt. dar sotul meu bea zilnic cam un litru de cafea, asa ca aia a pus-o in plus, zilnic. eu beam un pahar mare de lapte, dar si cate un capuccino mic zilnic

noi ce era scris la pranz, mancam la pranz. ce era la cina, la cina. ca ne-am gandit ca o fi o logica, cu arderile, caloriile, proteine...

vreau sa spun ca noi nu am tinut-o foarte strict dar am avut rezultate din primele zile (a doua zi deja un kil in minus!), apoi am stagnat si apoi am ajuns si unde am vrut. si nici nu am mai pus nimic inapoi niciunul din noi

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

la multi ani, Natalia de cris, papusa dulce si frumoasa
la multi ani, Bogdan de sorina, sa cresti mare si cuminte
mami lalala, multi ani fericiti si impliniti
la multi ani, printesa frumoasa Alexia de larissa

La multi ani dragilor!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+

La multi ani si de lanoi!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 19+

Mergi la inceput

Am venit si noi din concediu...cu cadou: GMP:((((.de 2 zile avembube,azi mai multe..sper sa scapam repede.revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Da e vreo epidemie ceva? Ca am mai auzit pe cineva ca s-a intors de la mare u herpangina..
Laurika voi unde ati fost?
Cris, voi cand vreti aa mergeti?
Anca, cand va intoarceti?
Iuliana, lasa-mi nr tau de tel, poate ajung si eu la cta candva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salutare fete dragi!

Greu ma mai organizez sa intru pe la voi de cand cu serviciul. S-a cam dus timpul liber, dar nu asta e cea mai mare problema. Sunt stresata, ma simt coplesita si depasita la job de noutati. Mi se pare ca n-o sa-mi reintru in ritm niciodata Victor e bine, se impaca cu bona de minune. Mai plange dupa mine dimineata cand plec, dar ii trece cum ies pe usa.

La multi ani fericiti Daria! (imi cer scuze de intarziere)

La multi ani Natali, frumusete blondina cu ochisori ca marea! Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de familia ta minunata!

La multi ani Bogdan, baietel scump si nazdravan! Sa-ti dea Dumnezeu zile senine, cu multa sanatate si bucurii!

La multi ani Alexia!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

si fiindca sunt uituca:

La multi ani lalala! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita mereu de baietii tai!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Da e vreo epidemie ceva? Ca am mai auzit pe cineva ca s-a intors de la mare u herpangina..
Laurika voi unde ati fost?
Cris, voi cand vreti aa mergeti?
Anca, cand va intoarceti?
Iuliana, lasa-mi nr tau de tel, poate ajung si eu la cta candva

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

noi amfost labulgari la obzor.de abia azi am vazut ofetita lapiscina cu ditai ranile pe ea.ieri ii aparuse si lu Cristi cevasubtire ca ospuzeala si abia azi dupa pranz s-au facut bubite de-a dreptu:((.ca amfost cu el la urgenta ca se facusera prea de tot.macar e bine dispus, are chef de joaca de cantat de dansat...mananca ceva mai greu...asta era de cateva zile dar am crezut ca e de la masea.acum nu pot decat sa sper ca eu nu iau..cica cel mai rau ar fi in primul trimestru si lanastere ca poate sa ia bebe...se pare ca eu vin dinconcedii numa cu bube.cand am fost cu cristi gravida amfacut varicela dupa ce am fost labruxelles

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Am venit si noi din concediu...cu cadou: GMP:((((.de 2 zile avembube,azi mai multe..sper sa scapam repede.revin mai tarziu.

offf...cumplit

Dar este GMP sau herpagina?
La herpagina se fac bube si pe fese pe cand la GMP nu se fac pe fese ....
Defapt ambele boli sunt produse de acelasi virus Coxsackie de grup A

Chiar am auzit la radio o stire cum au murit 59 de copii in Cambodgia fiind infectati de acest virus si au facut encefalita in 24 de ore.....Se pare ca virusul a suferit niste mutatii.....Eu sunt convinsa ca este un virus creat ca prea dintr-o data au inceput aceste imbolnaviri.....si din ce in ce mai grave

Ideea este ca singura cale de a te feri de boala este igiena dusa spre extrem...Eu acum cand il iau de la cresa il sterg pe mani cu servetele antibacteriene...ajung acasa il spal pe maini....una doua scot servetelele antibacteriene....Mai bine sa prevenim si sa fim considerate nebune decat sa treaca copilul prin ce a trecut cu boala asta
Acum Tudor are imunitate dar...mai sti cu atatea mutatii daca nu face o alta ramura a bolii?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Fetelor, ma ajutati va rog cu un raspuns? Deuna-zi am citit pe aici ca se poate intra din ingrijirea copilului dupa 2 ani inca un an dar fara plata. Am citit bine sau delirez? Daca am citit bine, poate ma ajutati cu un articol de lege ceva, dau un suc mare.
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Fetelor, ma ajutati va rog cu un raspuns? Deuna-zi am citit pe aici ca se poate intra din ingrijirea copilului dupa 2 ani inca un an dar fara plata. Am citit bine sau delirez? Daca am citit bine, poate ma ajutati cu un articol de lege ceva, dau un suc mare.
Multumesc anticipat!

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Din ce stiu eu ...este prevazut in Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2011-2014 - ART.62. - (1) In afara concediului legal platit pentru ingrijirea copiilor in varsta de pana la doi ani, salariata mama poate beneficia de inca un an concediu fara plata

Acum depinde de societatea la care lucrezi daca are contract colectiv de munca specific activitatii sau se aplica cel unic la nivel national

uite aici mai multe detalii http://www.euroavocatura.ro/legislatie/827/Contractul_colectiv_de_munca_unic_la_nivel_national_pe_anii_2011-2014/page/6#nextPage

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea

Mergi la inceput