** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)
Raspunsuri - Pagina 20
puiutz_mic spune:
Laurika ma bucur ca e mai bine Cristi, of saracutul ce a mai suferit! Tu cum esti?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
adrianaBuc spune:
Letizia de CarmenAlbu
Radu Gabriel de matusa77
Mihai de Victo
Tania Maria de rubia
Mari si sanatosi sa fiti!
rodi, de azi ma apuc de dieta, vedem cum merge.
crispro, nu pot sa nu remarc de fiecare data cat de frumoasa esti! Iar Vlad a fost in mare forma.
puiutz, poti sa dai cacao la copil (chiar stimuleaza celula nervoasa), dar in cantitati mici. Eu am facut cremele cu putina cacao si multa putra de roscova.
Eu sunt disperata cu Rebeca, doarme ziua cate 4 ore iar noaptea ioc. Azi s-a trezit la 4,30 dimineata, eu m-am culcat la 2, deci va dati voi seama ca sunt capiata de oboseala.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
laurika1982 spune:
La multi ani, Tania!
La multi ani, Mihai!
Letizia de CarmenAlbu!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 20+
saddie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 La multi ani, Tania! La multi ani, Mihai! Letizia de CarmenAlbu! |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!!!
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici!
La multi ani, Radu Gabriel!
La multi ani,Tania Maria!
La multi ani, Mihai!
La multi ani, Letizia!
Sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si voiosi!
Crispro, multi ani inainte impreuna, cu sanatate si iubire!
Mamica Nataliei, 12+
Cris2010 spune:
Fete dragi, multumim foarte mult pentru urari.
Si ... tratatia(niciodata nu e prea tarziu).
Vineri cand m-am dus sa iau tortul, am avut neplacuta surpriza sa-mi spuna ca nu mi-au scris nimic pe el. Ca s-au incurcat comenzile, ca... Asa ca am cumparat eu frisca si am scris pe tort.
I-am aprins lumanarea de vreo cinci ori ca sa sufle in ea.
Am pus si cateva fotografii din concediu pe Picasa.
Mamica Nataliei, 12+
mousel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka la multi ani, mami mousel! (asa zice fb ) Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
....zice adevarul fb-ul,
multumesc tuturor de urari
am ramas uimita cand am citit aici urari adresate mie
urez si eu La Multi Ani delfinasilor , mai cu intarziere mai in avans pt ca din pacate nu am timp si nici voie sa utilizez internetul in interes depersonal (mmai profit din cand in cand)
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mousel
....zice adevarul fb-ul, multumesc tuturor de urari am ramas uimita cand am citit aici urari adresate mie urez si eu La Multi Ani delfinasilor , mai cu intarziere mai in avans pt ca din pacate nu am timp si nici voie sa utilizez internetul in interes de servici (mmai profit din cand in cand) fetita cu fundita IULIA (19.08.2010) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=250230075003197&set=a.250228758336662.80604.100000486203393&type=1&theater |
La multi ani!!!
Mamica Nataliei, 13+
ooana spune:
La multi ani, Tania!
La multi ani, Mihai!
Letizia de CarmenAlbu!
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip