** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ieri seara ne-am intors de la cabana...a fost atat de bine, racoare...am stat doar pe afara, Matei a fost in culmea fericirii
l-a plimbat Marius intr-o ladita trasa de bicicleta, de nu mai vroia sa se dea jos, am pus o poza pe FB sa il vedeti
am facut foc de tabara iar el era cu ochii mari ca nu mai vazuse asa ceva
il intrebam unde are bebe finuta mea si imi arata mandru burtica cu degetelul
cu vorbitul inca nu prea vrea in limba lui zice multe multe

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97
juacriile preferate ale lui André sunt o motocicleta de plastic pe care merge toata ziua si bey blade. Dar bey blade e de la sora-sa. Si trebuie ajutat sa se joace cu bey blade :)

si noi avem bey blade, dar mi se pare ca e mult prea mic, l-a primit de ziua lui de la niste prieteni

Ramona

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982
noi amfost labulgari la obzor.de abia azi am vazut ofetita lapiscina cu ditai ranile pe ea.

cati parinti inconstienti pe lumea asta cum Dumnezeu sa aiba copilul bubite si tu sa il duci la piscina sau printre alti copii
sper ca sunteti mai bine
nepotelului mei i-a trecut foarte rapid si a fost foarte usor, e drept ca are 3 ani

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban
Cert e ca viata noastra ne surprinde mai mereu in ultima vreme si ne tulbura cu proiecte care mai de care mai neasteptate. Ce vreau sa zic e ca, asa cum in ultimele luni planuiam o mutare la Cluj, acum conjunctura s-a schimbat si trebuie sa pregatim mutarea la Constanta.

sa aveti un nou inceput bun
cu siguranta o sa va adaptati usor avand in vedere cat esti de optimista, bravo!

Cristina La Multi Ani pentru cei 6 anisori!
am vazut pozele de la petrecerea lui Vladut sunteti frumosi toti 3!

nu stiu daca ti-am scris in legatura cu decizia ta legata de job - as fi facut la fel sa am sufletul impacat! adica job-urile si banii vin si pleaca, relatia cu copilul tau primeaza si se construieste acum!
nu mi-as fi permis sa pierd momente, unice si irepetabile pentru un loc de munca...bravo pentru decizia luata!

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Tot eu... demult vreau sa va intreb: am vazut ca la aniversarea de 2 ani unii delfinasi au papat tort (care parea sa aiba creme, cacao etc). E ok sa le dam? Eu pana acum nu i-am dat nici un fel de prajitura. Poate ar fi cazul sa incep sa-i fac in casa cate ceva dulce

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

noi am avut un tort cu crema de mascarpone si fructe de padure de la o cofetaria care foloseste doar ingrediente naturale...dar Matei tot nu a mancat nu e fac dulciuri deloc, ceea ce ma bucura
cacao nu i-am dat, foloseste pudra de roscove e chiar buna

Victo mi-a placut poza cu voi 4 chiar daca cineva nu avea chef de photo-shooting

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Multa, multa sanatate la bolnaviori.

Crispro, arati tare bine. Mi se pare mie, sau ai mai slabit? Si v. ce blondut e.

Puiut, si SN a mancat tort pentru prima oara, acum de ziua ei. Pana acum nu i-am dat deloc dulce cu zahar.
Ieri la tara a sustras o bomboana kinder de la verisoara ei. N-a fost chip sa i-o mai iau. Ocazional, nu cred ca e sfarsit de lume daca mai scapa in dulciuri. Pana nu cere, oricum o sa evit sa-i dau. Iar cand o cere, sper sa-i pot oferi dulciuri facute in casa.

Adriana, poate ii reduci somnul de pranz.
Noi avem o alta problema cu somnul de noapte. In multe nopti plange foarte tare. O intreb daca o doare ceva (dintisorii, burtica), zice ca nu. Nu vrea apa, nu vrea pipi, dar plange in continuare in hohote. De la atat plans, face muci si nu ma lasa sa o sterg. Sambata noaptea era plina de muci pe toata fata. am sters-o fortat, a inceput sa urle, sa se zvarcoleasca... Ziua, e ca o florica, toata un zambet. O intrebam duminica dimineata de ce a plans noaptea. Mi-a zis ca vroia in brate.

Stefania, Otilia, ma bucur ca ne mai dati vesti despre voi. Si Iulia ce nazdravana e.

Mamica Nataliei, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Wow Cristina ce bine seamana Vlad cu verisorul. Cand vor fi mai mari vor putea face glume cu fetele
Ti-am admirat silueta dar si tinuta lejera dar in caelasi timp de ocazie. Dar nu ma mir ca tie iti sta bine orice ca doar a fost darnica mama natura.
Si am mai remarcat ceva. Cativa copilasi imbracati mai simplu, probabil vecini. S-au bucurat si ei alaturi de voi. Dragut ca i-ati invitat.

Cris, ce as mai putea sa spun decat ca sunteti superbe amandoua!
Cred ca ti-am mai scris ca Natali e parca sora cu pufosica mea mare Ana si cu pufosica mica Iulia. Seamana ele doua intre ele dar si cu minunea ta seamana. Cand o sa mai venim la Bucuresti poate ne vedem.

Cristeo, eu zic ca cine vrea poate. Dar nimic nu vine usor insa intr-adevar sunt si foarte multe momente frumoase. Eu zic sa-ti acorzi tie ceva timp o perioada, sa te mai destinzi, sa mai creasca baietii si dupa aceea sa iei o decizie finala.

Sa va povestec de nazdravana mea mica. Ieri au fost la o petrecere la un loc de joaca si cat o ajutam eu pe Elisa sa mearga cu o tricicleta si-a facut de cap. Iulia era deja pe pista si cum un baiat ii statea in cale ea a impins cu motocicleta ei peste a lui, el a "lovit cu mana ochiu meu" si n-a stat pe ganduri fata. Imediat a inceput sa dea si ea in el si sa vocifereze. E incredibil ce diferite sunt piticele mele. Mijlocia m-a luat de mana ca nu avea curaj sa se urce pe tricicleta libera iar asta mica se ia la bataie cu "baiatu lau"

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Otilia,. Daca suntem prin Bucuresti, cu mare drag!

Mamica Nataliei, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Sa aveti o zi racoroasa!

Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri referitor la cacao, dulciuri

Cris, cred ca si Raducu tot de asta se trezeste noaptea. Asta-noapte nu am dormit mai deloc...s-a trezit cand eu abia ma culcasem (adica pe la 3)...plansete, zvarcoleala si vroia numai in brate la tati... cu greu s-a linistit si l-am pus in pat cu noi, unde a continuat foiala pana dimineata. L-am intrebat daca il doare ceva...nu mi-a aratat nimic . Eu ma gandeam totusi ca din cauza caninilor in eruptie face in halul asta. Mai e si caldura...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

'Neata multumim de cafea, capuccino, fresh-uri etc!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!

Radu Gabriel (matusa77)
Tania Maria (rubia)
Mihai (Victo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

LA MULTI ANI, TANIA!

LA MULTI ANI, MIHAI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Ne omoara amigdalele, sunt inflamate rau, le are asa mari. Suntem pe antibiootic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La multi ani, Radu Gabriel!

La multi ani,Tania Maria!

La multi ani, Mihai!

La multi ani, Letizia!

Sa cresteti mari, sanatosi, veseli si fara griji, sa aduceti numai bucurii in sufletele parintilor!

Crispro, multi ani inainte impreuna, cu sanatate si iubire!

Mamica Nataliei, 12+

[/quote]

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010
tratatia(niciodata nu e prea tarziu).

Mamica Nataliei, 12+

Dar ce frumos deseneaza Natalia

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput