** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)
Raspunsuri - Pagina 22
rubia spune:
Va invitam la cate o felie de tort pe toti/toate si cafea,suc ,tratatie pentru fiecare.
Si mai avem o urare de facut: La multi ani Mihai!sa cresti mare,sanatos si sa le aduci multe bucurii parintilor.
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Sa va povestec de nazdravana mea mica. Ieri au fost la o petrecere la un loc de joaca si cat o ajutam eu pe Elisa sa mearga cu o tricicleta si-a facut de cap. Iulia era deja pe pista si cum un baiat ii statea in cale ea a impins cu motocicleta ei peste a lui, el a "lovit cu mana ochiu meu" si n-a stat pe ganduri fata. Imediat a inceput sa dea si ea in el si sa vocifereze. E incredibil ce diferite sunt piticele mele. Mijlocia m-a luat de mana ca nu avea curaj sa se urce pe tricicleta libera iar asta mica se ia la bataie cu "baiatu lau" Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
:)))
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 20+
ilinca79 spune:
Salut dragelor,
Intru pe fuga de la serviciu, ca nu merge net-ul acasa. Vreau sa pup cu mult drag sarbatoritii ultimelor 2 zile:
La multi ani Ducu! Sa ai parte de multa sanatate si bucurii si sa treaca repede amigdalita!
La multi ani Tania, frumusete de fetita! Sa fii sanatoasa si fericita!
La multi ani Mihai, blondin frumos! Sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume!
La multi ani mami Mousel!
Crispro La Multi Ani fericiti impreuna, sa va bucurati unul de altul pana la adanci batraneti!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
anca_vlad spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurika1982
:))) Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 20+ |
Draguta intamplarea, pe mine ma distreaza cand ii vad hotarati!
Si ai mei sunt ff diferiti, desi fizic seamana destul de mult intre ei, Vladut e cel calm, in schimb Maria e expansiunea intruchipata sincer ma si gandesc cu groaza la cum va fi ea pe toate sezlongurile pe plaja si prin apa!
Cred ca imi voi lua hamul cu mine sa o tin aproape si acum caut sa ii fac o bratara din silicom sa i-o pun la manuta cu numele nostru si al ei si mr de telefon in caz ca se intampla sa o gaseasca cineva!