Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*
Raspunsuri - Pagina 22
novus spune:
Eu sunt tare bucuroasa de cand am aflat vestile bune si sincer ma simt tare norocoasa ca fac parte din aceasta familie care s-a mobilizat asa rapid pe toate caile
Va multumesc fetelor ca existati !!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
simonapro spune:
Buna!
Eu am o stare de nu va spun, am fost sa-mi dau demisia cu 1 august si cat am visat momentul asta, am plecat de acolo plangand, nu mi-a venit sa cred cat de usor mi-a semnat sefa mea si ce replici mi-a dat. Am investit energie 7 ani degeaba in firma asta, pentru unii chiar nu conteaza nimic Directorul nu era, am lasat-o la secretariat si ii trimit acum un mail, sa ma descarc de energiile negative.In rest cu Dumnezeu inainte!
Ma bucur tare mult de vestile bune cu spitalul.
Chato: un mare , sa treci mai usor peste cele rele.
novus spune:
Offf Simona, chiar imi pare rau si sper ca de acum incolo sa iti mearga bine si pe plan profesional, sa te simti implinita
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
Gianina34 spune:
buna dragelor,
imi bag nasul pe fuga sa stiti ca inca exist, n-am disparut doar ca ... nici nu respir
eu ma distram la mare si nici nu stiam de tragedia noastra am inima facuta mica-mica de cand mi-a povestit monnvas la telefon
eu pot ajuta cu tiparituri fel de fel: pliante, afise postere, banere...
voi trimite bani zilele acestea
am vorbit deja cu unii-altii si am dat conturile, sper sa se si concretizeze
in rest... o ploaie de pupicuri tuturor
sunt impresionata de mobilizarea generala
fetelor, aveti tot respectul meu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 Buuun, Cu copilul dotat. Sa va zic ce dotata am fost eu (pana am cazut de pe bicicleta!) Eu aveam 4 ani cand ziceam Luceafarul (TOT!) - invatata de taica-meu, Cosbuc mai imi placea. De la 5 ani citeam. Si am citit frate... ca in clasa a 3-a taica-meu imi scotea becul de la veioza si lustra cand ma lasa la somn(nu stia ca imi daduse bunica-mea bani de lanterna!). Ei, daaaar, daca ma intreba intr-a I-a care e mai mare 2 sau 3... ma blocam! Daca ma intreba cum e mai bine, sa am 2 mere sau 3 mere ziceam: 3 mere. Dar la de-astea... asa cu "schepsis" eram tare bolovanca! In clasa I-a ii cantam la pian toate romantele preferate lu` bunica-miu. Imi dadea o "tuta" de lei (asa zicea frate-miu)/seara! Ei, fiica-mea... e geniala cu alte chestii. Si-anume... daca o intrebi pe Bris repede cat e 2 cu 3 zice imediat ca e 5. Pana la 9, n-are niciun stres. Inclusiv cu de-alea Ana are 2 mere si mama mananca 1, dar ii aduce Matei inca 3, cate mere are Ana! Si stie!!! Ei,asta cu poeziile - ciuciu! Stie 3. De-alea scurte, de la serbari. In schimb, iar mai e geniala ca vb f bine engleza (nu dati cu pietre ca ma laud ca o tzoapa, dar chiar vb bine!) si stie sa numere pana la 10 in franceza si germana. In engleza... stie pana la 14. |
Io de citit am invatat la 3ani jumate, dar Luceafarul l-am invatat abia intr-a zecea si nici atunci pe tot... Adela nu-i fan poezii deloc.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Denisa ce mai face gogosica din burtica ? toate bune ? va pupam. Ma gandesc mereu la voi daca mazarica din burtica va fi tot asa, un spiridus aprig ca Adela sau nu. Abia astept rezultatul final . |
Sper ca e bine... hartia de turnesol nu a mai inregistrat viraje de culoare. In skimb eu m-am umplut de nervi azi la spital, ca m-a fecundat o persoana de la care kiar nu ma asteptam... Enfin, s-a rezolvat pana la urma si de-acum voi urma "calea cea dreapta", adik maine anunt oficial angajatorul, "conform legii".
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Monn am tradus materialul, trebuie sa mai verific unii termeni medicali. Acum ma straduiesc sa-l pun pe Andrei la culcare. Daca adoarme, finalizez intr-o jumatate de ora toata treaba, daca nu, voi reusi doar dupa ce vine H. acasa si sta cu Gulia cea energica. |
Ana, daca vrei, trimite-ne si noua sa ne dam cu parerea la termeni, kiar daca limbile straine nu-s tocmai punctul meu forte...
Floric spune:
Denisa, se mai aplica legea de care vorbesti? Si care sunt conditiile, obligatii, beneficiile?
Ma interesez din timp.
Floric spune:
Fetelor, sunt stangace in cuvinte. Si in multe altele.
Vreau sa va spun ca imi este drag ca va cunosc. Ma inclin cu respect in fata voastra.