Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Eu sunt tare bucuroasa de cand am aflat vestile bune si sincer ma simt tare norocoasa ca fac parte din aceasta familie care s-a mobilizat asa rapid pe toate caile

Va multumesc fetelor ca existati !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Eu am o stare de nu va spun, am fost sa-mi dau demisia cu 1 august si cat am visat momentul asta, am plecat de acolo plangand, nu mi-a venit sa cred cat de usor mi-a semnat sefa mea si ce replici mi-a dat. Am investit energie 7 ani degeaba in firma asta, pentru unii chiar nu conteaza nimic Directorul nu era, am lasat-o la secretariat si ii trimit acum un mail, sa ma descarc de energiile negative.In rest cu Dumnezeu inainte!

Ma bucur tare mult de vestile bune cu spitalul.

Chato: un mare , sa treci mai usor peste cele rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Offf Simona, chiar imi pare rau si sper ca de acum incolo sa iti mearga bine si pe plan profesional, sa te simti implinita

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor,

imi bag nasul pe fuga sa stiti ca inca exist, n-am disparut doar ca ... nici nu respir

eu ma distram la mare si nici nu stiam de tragedia noastra am inima facuta mica-mica de cand mi-a povestit monnvas la telefon
eu pot ajuta cu tiparituri fel de fel: pliante, afise postere, banere...
voi trimite bani zilele acestea
am vorbit deja cu unii-altii si am dat conturile, sper sa se si concretizeze

in rest... o ploaie de pupicuri tuturor
sunt impresionata de mobilizarea generala
fetelor, aveti tot respectul meu

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Buuun,

Cu copilul dotat. Sa va zic ce dotata am fost eu (pana am cazut de pe bicicleta!) Eu aveam 4 ani cand ziceam Luceafarul (TOT!) - invatata de taica-meu, Cosbuc mai imi placea. De la 5 ani citeam. Si am citit frate... ca in clasa a 3-a taica-meu imi scotea becul de la veioza si lustra cand ma lasa la somn(nu stia ca imi daduse bunica-mea bani de lanterna!). Ei, daaaar, daca ma intreba intr-a I-a care e mai mare 2 sau 3... ma blocam! Daca ma intreba cum e mai bine, sa am 2 mere sau 3 mere ziceam: 3 mere. Dar la de-astea... asa cu "schepsis" eram tare bolovanca!
In clasa I-a ii cantam la pian toate romantele preferate lu` bunica-miu. Imi dadea o "tuta" de lei (asa zicea frate-miu)/seara!

Ei, fiica-mea... e geniala cu alte chestii. Si-anume... daca o intrebi pe Bris repede cat e 2 cu 3 zice imediat ca e 5. Pana la 9, n-are niciun stres. Inclusiv cu de-alea Ana are 2 mere si mama mananca 1, dar ii aduce Matei inca 3, cate mere are Ana! Si stie!!! Ei,asta cu poeziile - ciuciu! Stie 3. De-alea scurte, de la serbari.
In schimb, iar mai e geniala ca vb f bine engleza (nu dati cu pietre ca ma laud ca o tzoapa, dar chiar vb bine!) si stie sa numere pana la 10 in franceza si germana. In engleza... stie pana la 14.

Io de citit am invatat la 3ani jumate, dar Luceafarul l-am invatat abia intr-a zecea si nici atunci pe tot... Adela nu-i fan poezii deloc.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Denisa ce mai face gogosica din burtica ? toate bune ? va pupam. Ma gandesc mereu la voi daca mazarica din burtica va fi tot asa, un spiridus aprig ca Adela sau nu. Abia astept rezultatul final .

Sper ca e bine... hartia de turnesol nu a mai inregistrat viraje de culoare. In skimb eu m-am umplut de nervi azi la spital, ca m-a fecundat o persoana de la care kiar nu ma asteptam... Enfin, s-a rezolvat pana la urma si de-acum voi urma "calea cea dreapta", adik maine anunt oficial angajatorul, "conform legii".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Monn am tradus materialul, trebuie sa mai verific unii termeni medicali. Acum ma straduiesc sa-l pun pe Andrei la culcare. Daca adoarme, finalizez intr-o jumatate de ora toata treaba, daca nu, voi reusi doar dupa ce vine H. acasa si sta cu Gulia cea energica.

Ana, daca vrei, trimite-ne si noua sa ne dam cu parerea la termeni, kiar daca limbile straine nu-s tocmai punctul meu forte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Denisa, se mai aplica legea de care vorbesti? Si care sunt conditiile, obligatii, beneficiile?

Ma interesez din timp.

Mergi la inceput

Fetele, la noi plouaaaaaaaaaaaa.

S-a racorit de-a dreptul.

Mergi la inceput

Fetelor, sunt stangace in cuvinte. Si in multe altele.

Vreau sa va spun ca imi este drag ca va cunosc. Ma inclin cu respect in fata voastra.

Mergi la inceput