Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Monn am tradus materialul, trebuie sa mai verific unii termeni medicali. Acum ma straduiesc sa-l pun pe Andrei la culcare. Daca adoarme, finalizez intr-o jumatate de ora toata treaba, daca nu, voi reusi doar dupa ce vine H. acasa si sta cu Gulia cea energica.

Ana, daca vrei, trimite-ne si noua sa ne dam cu parerea la termeni, kiar daca limbile straine nu-s tocmai punctul meu forte...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mada, trimit, trimit! Tu zi-mi doar ce inseamna in romaneste (sunt niste abrevieri) si mai departe ma descurc

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Denisa, se mai aplica legea de care vorbesti? Si care sunt conditiile, obligatii, beneficiile?

Ma interesez din timp.

Eu vorbesc despre oug 96/2003. Sper ca se aplica... ai ceva info cum ca nu s-ar mai aplica? Pe mine ma intereseaza cel mai tare partea cu "munca de noapte" si programul de 6ore, adik FARA GARZI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mada, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Mada, ai PM

Raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Monn, ti-am trimis un mail pe yahoo. Poti sa imi raspunzi direct aici sau pe mail...cum crezi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Eu sunt tare bucuroasa de cand am aflat vestile bune si sincer ma simt tare norocoasa ca fac parte din aceasta familie care s-a mobilizat asa rapid pe toate caile

Va multumesc fetelor ca existati !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

si eu sint fericita ca fac parte din familia ghioceilor (DC e cam mult spus :) )
Novus

Sincera sa fiu, cind am vazut-o pe Monn ca se agita sa dea pe dinafara am intrat si eu in joc si cred ca ea a impulsionat multa lume cu optimismul si ne-a molipsit cu vointa ei sa "fie bine".

Monn

Si bineinteles toate fetele care au avut un gind bun si s-au unit pentru Iulia sint de MILIOANE :)

si eu va iubesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetelor, sunt stangace in cuvinte. Si in multe altele.

Vreau sa va spun ca imi este drag ca va cunosc. Ma inclin cu respect in fata voastra.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

si io in fata ta ca ai revenit

Mergi la inceput

noi ne facem de cap

tati a plecat in deplasare si noi jucam zdrimba pe masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Denisa, nu cunosc nimic despre modificarea sau neapliciarea legii. Ma gandeam daca s-ar aplica in toate mediile de lucru. Eu nu am beneficait de ea atunci (la Rares) caci ...nici nu stiu ce explicatii au gasit de la personal...dar daca ar fi sa am nevoie de ea as vrea sa fac posibil sa fiu si eu cetatean al Romaniei si sa am drepturi dupa aceasta lege.

Sper sa ai mai mult noroc decat am avut eu acum 4 ani.

Chato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

am trimis pe mail-ul comun o propunere.

Pentru ca mailul meu de yahoo nu mergea pe PC am folosit telefonul asa ca am dat forward si la raspunsul lui Monn. Propunerea e mai jos.

Sa imi spuneti cum vi se pare.

Somn bun!

Mergi la inceput