Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*
Raspunsuri - Pagina 21
novus spune:
Aoleu Chatonel , chiar nu se mai poate face nimic ???
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Anaan spune:
Salutare!
Ma bucura tare mult vestea in legatura cu spitalul de la Toulouse. E ca o gura de aer curat!!! Chato, esti MINUNATA!
Monn am tradus materialul, trebuie sa mai verific unii termeni medicali. Acum ma straduiesc sa-l pun pe Andrei la culcare. Daca adoarme, finalizez intr-o jumatate de ora toata treaba, daca nu, voi reusi doar dupa ce vine H. acasa si sta cu Gulia cea energica.
Am apelat si eu la ajutorul prietenilor, sper sa se concretizeze, i-am sfatuit sa doneze direct in conturile Iuliei sau in contul de PayPal pe cei din strainatate, fiindca le este mai la indemana.
Mada, ganduri bune pentru voi: sa fie bine!
IULIA va invinge CANCERUL
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Wow! si chiar nu se mai poate face nimic in acest sens? E un fel de si f**ut si cu banii luati |
exact, foarte bine descris
acum tre sa ma interesez ce intra la "X"
Bianca2503 spune:
Am pus si eu astazi bani in contul lui Cami. eu am conturile tot la Transilvania asa ca mi-a fost usor.
chatonel spune:
citat din mesajul lui novus Aoleu Chatonel , chiar nu se mai poate face nimic ??? Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) _ IULIA va invinge CANCERUL !! http://iulia-elena.blogspot.ro/ |
ba se poate: sa platesc :)) hai ca fac si io haz de necaz
chatonel spune:
Anaan, avem noroc ca stau aici :) si ca am dat si eu, la rindul meu, de oameni minunati
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui chatonel In alta ordine de idei: nu-s care va mai amintiti de nervii mei cu schimbul de ulei, cind m-au pus sa platesc 7 litri de ulei pt schimb in loc de 5 litri, cum platesc de zece ani de cind am masina (cu facturile la dosar). Am scris atunci la directia de Leclerc unde am facut schimbul de ulei si le-am cerut banii luati in plus; pt ca nu mi i-au trimis (atunci au zis ma mi-i trimit si s-au facut ca ploua, apoi au zis ca au uitat ), m-am enervat si am sesizat tribunalul. Data la care a avut loc judecata a fost cind eram in ro, in vacanta, asa ca s-a dus motanul cu dosarul. Azi am primit decizia, care spune asa: ca facturile pe care le-am pus la dosar nu se iau in seama pt ca nu-s pe acelasi nume (e adevarat ca e un amalgam intre: numele meu de fata, numele exului si numele actual, sint facturi pe toate trei numele - si motanul a explicat "de ce-ul") si ca tehnicianul care a facut schimbul de ulei si-a facut meseria, chiar daca a pus mai mult ulei si ca eu am facut o procedura abuziva si ma condamna la plata: 100 euro pt Leclerc, 500 euro pt avocatl lor si "X" pentru procedura la tribunal Si nu am posibilitate de recurs, este vb de procese la care se poate sesiza recurs doar daca judecatorul NU a respectat legea. Procesul nu poate merge in apel Ma credeti ca am draci? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Ce sa zic... mi se pare...
Doamne, Dumnezeule...
inapreda spune:
Chatonel, esti grozava! Ma bucur mult de asa veste! Chapeau!
PS. Imi pare rau ca tribunalul a decis asa...romaneste
inapreda spune:
Simpli, imi place banerul
Eu l-as lasa asa; adica, exact asa, cu aceasta fotografie.
novus spune:
Am vorbit acum si cu Cami, i-au ajuns celebrele branule care i le-am trimis ieri si mi-a placut tare mult tonusul ei, vorba aceea : viitorul suna bine !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/