Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*
Raspunsuri - Pagina 17
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Hai sa te distrezi. (Nu am nici o lista, da' ma rog...iti prezint situatia). Cind nu era vorba de bb2, i-am zis lui Gabi ca la fel de mult cum imi placea numele Ilinca, imi place si numele Catinca Desigur ca a ris demine, ca Ilinca si Catinca parca-s Lolek si Bolek Cind nu stiam inca ce fel de putza are Ilinca, la nume de baieti nu dadeam deloc la pace; gabi o tinea pe a lui ca sa-i spunem Constantin daca e baiat, mie nu-mi place deloc. Am zis ca daca fac baiat, sa-i fac si lui o bucurie, si-l las Constantin, ca macar pot sa-l strig Costin, ceea ce mi se pare mai domestic. In plus, pe tatal meu in buletin il cheama lorin, dar toata lumea il striga Cata de la Catalin deci...de fapt nu conteaza numele :)))) |
Nu te supara, dar si mie tot a Lolek si Bolek imi suna. Si eu am o problema similara, ca mi-ar place Raisa...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+
IULIA va invinge CANCERUL!
Floric spune:
Din capitolul Lolek si Bolek:
Pe sefa mea o cheama Ana. Iar pe sor-sa o cheama Diana. Acolo Lolok si Bolek. Asa ca Pisigri esti ok cu alegerea facuta.
Ia ganditi-va Ana si Di-ana. Atata au putut parintii lor la acel moment.
Ilinca_M. spune:
Ce-aveti, oameni buni, mie Ilinca si Catinca imi suna f. simpatic pentru doua surori, cat despre Ana si Diana...chiar nu vad nimic "suspect", doua nume frumoase si atat!
Mie altele mi se par hilare...de ex. in primul an de invatamant am avut o eleva Julieta...si pe fratele ei il chema Romeo
Monnvas spune:
Am trimis pe mailul comun bannerul facut de Simply. Mie imi place f mult! Voi ce ziceti, incepem sa-l difuzam?
Bianca2503 spune:
Neata,
Monn, ti-am dat un PM dar am aflat raspunsul de la subiectul Iuliei.
Cred ca voi apela la Anca pentru chestii pentru bazar. Am niste haine de dama noi (H&M, Dorothy Perkins, diverse marimi).
Luni voi pune si eu bani intrucat acum am fost prinsa intre salarii.
Monn,mai vreau sa intreb: cat timp avem la dispozitie pentru a strange suma necesara operatiei? Stiu, cat mai repede! Dar daca e vorba de o luna inseamna foarte repede si trebuie sa mai facem si niste chestii pe langa. Multumesc
Bianca2503 spune:
Si mai vroiam sa intreb de banner-ul facut de Simply.
Il putem folosi? Sa facem si o pagina de FB pe care sa o share-uim toate? Acolo sa fie toate detaliile legate de conturi si alte chestii?
Sau sa mai faca Simply un banner pe care sa apara si numarul de cont si sa il tot share-uim?
Intreb doar
novus spune:
Neata !!
Nu am apucat sa intru pe mail-ul comun, Monnvas daca ai timp trimite-mi si mie bannerul pe mail-ul de birou ca pe cel privat doar acasa ma pot loga
Sunt bucuroasa ca se liciteaza deja produsele la bazar
Astept raspunsul si de la doua firme pt sponsorizari
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Ilinca_M. spune:
Am un copchil tare ciudat. Ce joc si-a gasit: usile larg deschise la un dulap, ea sta in mijlocul camerei, la distanta destul de mare de dulap si arunca cu o sita de jucare astfel incat sa nimereasca in raftul cel mai de sus al dulapului. Si nimereste din ce in ce mai des, s-a perfectionat de 15 minute de cand o face. Ce e mai interesant e ca are un ritual: inainte sa arunce striga aceleasi "magic words" dar asa, ca o majoreta:"A! flie-flie! IDIII!"
Pe ce limba a fost setat copchilul asta?
Dodo-pui spune:
... m-am intors cu huni din parc...la noi e innourat si zapuseala.rar adie vantul si atunci e ok....acum la Navodari...32grade(la ceasurile din oras)
Bannerul e ok...votez pentru deschis si pagina pe Fb....
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!