Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*
Raspunsuri - Pagina 18
coteasca spune:
neatza mamici! sunt o mamica de la deflinasi, si as vrea sa ma alatur grupul vostru spre a o ajuta pe micuta iulia! eu as vrea sa virez niste banuti prin paypal ca am unul f aproape de serviciu, dar nu stiu exact cum se procedeaza, poate ma ajutati si pe mine! multumesc si sanatate muuuulta pt iulia, sa o ajute Dumnezeu si Sf Nectarie sa se faca bine!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
Bianca2503 spune:
am ajuns la birou
Am trimis pe mailul comun raspunsul de la Cosmote in legatura cu numarul de SMS. Totul se face prin Donatie punct ro.
Eu am trimis mail la ei acum cateva zile insa nu s-a intamplat nimic, mai mult mi s-a intors si mail-ul inapoi. Am vazut ca au sediul in Cluj, asa ca Gia, daca mai ai timp si poti trage o fuga pana la ei...
anca_nicolae spune:
Corinutz'
merci mult pt sprijin, si pupa-le si pe fetele tale ca ne-au raspuns asa prompt la rugaminte.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
coteasca spune:
anca, o sa le transmit
ai idee cum se face cu paypal???
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca anca, o sa le transmit ai idee cum se face cu paypal??? |
se face transfer din cardul pe care-l ai prin e-mail-ul atasat pe prima pagina ovidiu_m_b arond yahoo punct com...si se face de acasa de la un pc...
Cred ca tu vorbeste de PayPoint care se afla in magazine si cu ajutorul lor se pot plati facturi...nu-s acelasi lucru
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
anca_nicolae spune:
Corinutz
cu paypal.. e cum zice dodo-pui, eu la asta nu stiu, dar pare simplu.
Bianca
am vazut ca vrei sa luam legatura, nr meu este 0723602381. Dc nu aud tel [pe langa alte "calitati", sunt si un pic surda], da-mi un sms ca sa nu ratez.
La orange, revin azi cu mail la sefa mare [din pacate nu ii mai am nr de tel, nu stiu cum l-am pierdut], poate o fi in ro si va intra in contact cu mine/noi.
Tinem legatura,
anca
.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
chatonel spune:
neata tufete!
am trimis si eu pe mailul comun cererea de sponsorizare pe care am adresat-o unor persoane care ne-ar putea ajuta.
eu sint calare pe telefon :)
Gaza22 spune:
Neata fetelor !! eu am ramas fara net cateva zile si de vre-o doua saptamani merge ca melcu, asa ca nu am putut intra nici pe Dc nici macar mail-ul nu mi l-am putut verifica.
Sunt la curent cu toate activitatile pentru Iulia , Multumesc Monn .
Sper ca sunteti toate bine si piticii sanatosi, va pup mult si va trimit si voua un nor de ploaie sa va mai racoreasca ca noi avem suficienti
si daca tot am reusit sa intru sa raspund repede
Corinutz, Pay-pal este o modalitate de plata on line in care transferul se face direct de pe cardul tau bancar catre contul respectiv. Nu trebuie sa mergi nicaieri ci sa stai in fata calculatorului. Este in general util pentru plati venite dinafara tarii unde comisioanele de tranfer bancar sunt mari.
Pisigri mie imi place tare mult Catinca, asa de mult ca nu mi se mai pare important ca rimeaza cu Ilinca. Cuma zis si Ilincuta noastra exista situatii si mai aiurea, asa ca eu zic go for it.
Denisa ce mai face gogosica din burtica ? toate bune ? va pupam. Ma gandesc mereu la voi daca mazarica din burtica va fi tot asa, un spiridus aprig ca Adela sau nu. Abia astept rezultatul final .
Gata fug
Bianca2503 spune:
Am facut un mail pe care l-am trimis listei mele de contacte. Pentru a scuti din comisioane, am trecut conturile lui Cami. Deja au inceput sa se vireze primii bani.
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 am ajuns la birou Am trimis pe mailul comun raspunsul de la Cosmote in legatura cu numarul de SMS. Totul se face prin Donatie punct ro. Eu am trimis mail la ei acum cateva zile insa nu s-a intamplat nimic, mai mult mi s-a intors si mail-ul inapoi. Am vazut ca au sediul in Cluj, asa ca Gia, daca mai ai timp si poti trage o fuga pana la ei... |
Pentru ca sunt si blonda si intr-un stadiu avansat de retard , imi zici te rog unde sa ma duc?!?! Ca ma duc azi!