Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

am ajuns la birou

Am trimis pe mailul comun raspunsul de la Cosmote in legatura cu numarul de SMS. Totul se face prin Donatie punct ro.

Eu am trimis mail la ei acum cateva zile insa nu s-a intamplat nimic, mai mult mi s-a intors si mail-ul inapoi. Am vazut ca au sediul in Cluj, asa ca Gia, daca mai ai timp si poti trage o fuga pana la ei...

Pentru ca sunt si blonda si intr-un stadiu avansat de retard , imi zici te rog unde sa ma duc?!?! Ca ma duc azi!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Cluj-Napoca

Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 4, ap. 7
400699, Cluj Napoca, ROMANIA
Tel: (40) 264 406388
Fax: (40) 264 406389

Au un sediu si in Bucuresti dar parca ar fi fantoma. Intotdeauna in orasele de provincie gasesti rezolvare mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Am reusit sa intru si pe mail-ul comun.
Imi place mult bannerul. Multumim Simply. Cred totusi ca ar trebui sa mai facem unul(sau acelasi) care sa includa si numerele de cont.

Inca o data felicitari fetelor pentru implicare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Gia,

Am vorbit acum la Donatie punct ro.

ideea este ca nu se mai aloca numere de SMS pentru cazuri individuale. Tot cei de aici mi-au spus ca este imposibil ca Mereu Aproape sa aiba comision. Asa ca o sun acum pe MOnn sa vad cu cine a vorbit ca am contactul directoarei si trebuie sa rezolvam chestia asta.

Am mai facut rost de contactul persoane care se ocupa de astfel de cazul la Fundatia Ringier va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:

am ajuns la birou

Am trimis pe mailul comun raspunsul de la Cosmote in legatura cu numarul de SMS. Totul se face prin Donatie punct ro.

Eu am trimis mail la ei acum cateva zile insa nu s-a intamplat nimic, mai mult mi s-a intors si mail-ul inapoi. Am vazut ca au sediul in Cluj, asa ca Gia, daca mai ai timp si poti trage o fuga pana la ei...

Pentru ca sunt si blonda si intr-un stadiu avansat de retard , imi zici te rog unde sa ma duc?!?! Ca ma duc azi!

AM GASIT!!! Blonzenia din mine s-a gandit sa intre pe site!!!

Sun acum si ma duc azi!!!

In alta ordine, sunt happy!!! Ca am facut rost de branule. Cate 50 de fiecare (galbene si albastre).

Baaaaai, unii oameni sunt niste jegosi! Fara Dumnezeu, fara vointa, fara rationament!!! O nesimtita (amica unei prietene!) mi-a luat banii pt branule (cam 1,5 ori mai mult decat faceau) si tot minte ca mi le trimite!!! Buuun, ea trebuia sa trmita 20 si... nu au ajuns nici azi la Cami.

Dar, luni m-a sunat un domn care a zis ca are, ca el distribuie de la B BROWN. Culmea, cei de la B BROWN desi sunt din Timi, nu dau la oricine, doar dc esti distribuitorul lor. En fin, ideea e ca luni m-a sunat omul asta ca daca mai imi trebuie! I-am zis ca da. A zis ca miercuri mi le aduce. Azi, le-a adus. Si, m-a intrebat de ce imi trebuie. Omul - un agent de vanzari, nu patron sau mai stiu io ce. I-am zis de ce imi trebuie. Si zice: doamna, mi le platiti fara comisionul meu! Atata pot sa fac! Imi venea sa il strang in brate! Cum s-a gandit amaratul asta care toata ziua este in oras, intr-o masina fara aer conditionat, sa fie miscat de cazul Iuliei. Daaar, p**da aia nesimtita, patroana de firma... minte ca o ordinara!

Deci, cum zicea Ramona. Daaaa, sunt o gramada de oameni care nu sunt impresionati de cazurile copiilor bolnavi. Daaaar, norocul nostru este ca sunt muuuuulti care isi dau si ultimul leu din buzunar ca sa faca o fapta buna!

PENTRU TOTI ACEIA CARE INTELEG CA TRAIM PRIN FIECARE SI TOTI CEILALTI TRAIESC PRIN NOI

Monn, vezi ca fac transferul in contul Iuliei.

O zi frumoasa, tufetelor!

Mergi la inceput

Citat:

Gia,

Am vorbit acum la Donatie punct ro.

ideea este ca nu se mai aloca numere de SMS pentru cazuri individuale. Tot cei de aici mi-au spus ca este imposibil ca Mereu Aproape sa aiba comision. Asa ca o sun acum pe MOnn sa vad cu cine a vorbit ca am contactul directoarei si trebuie sa rezolvam chestia asta.

Am mai facut rost de contactul persoane care se ocupa de astfel de cazul la Fundatia Ringier va tin la curent

Esti grozava!!!

Mergi la inceput

Buuun,

Cu copilul dotat. Sa va zic ce dotata am fost eu (pana am cazut de pe bicicleta!) Eu aveam 4 ani cand ziceam Luceafarul (TOT!) - invatata de taica-meu, Cosbuc mai imi placea. De la 5 ani citeam. Si am citit frate... ca in clasa a 3-a taica-meu imi scotea becul de la veioza si lustra cand ma lasa la somn(nu stia ca imi daduse bunica-mea bani de lanterna!). Ei, daaaar, daca ma intreba intr-a I-a care e mai mare 2 sau 3... ma blocam! Daca ma intreba cum e mai bine, sa am 2 mere sau 3 mere ziceam: 3 mere. Dar la de-astea... asa cu "schepsis" eram tare bolovanca!
In clasa I-a ii cantam la pian toate romantele preferate lu` bunica-miu. Imi dadea o "tuta" de lei (asa zicea frate-miu)/seara!

Ei, fiica-mea... e geniala cu alte chestii. Si-anume... daca o intrebi pe Bris repede cat e 2 cu 3 zice imediat ca e 5. Pana la 9, n-are niciun stres. Inclusiv cu de-alea Ana are 2 mere si mama mananca 1, dar ii aduce Matei inca 3, cate mere are Ana! Si stie!!! Ei,asta cu poeziile - ciuciu! Stie 3. De-alea scurte, de la serbari.
In schimb, iar mai e geniala ca vb f bine engleza (nu dati cu pietre ca ma laud ca o tzoapa, dar chiar vb bine!) si stie sa numere pana la 10 in franceza si germana. In engleza... stie pana la 14.

Lasati ca diseara ma ocup sa regizez neste filme, sa le pun pe Youtube, si daca merg anul asta la mare o sa o pun pe plaja sa "demonstreze".

Deci, sunt si copii carora le e super comod sa faca niste chestii extraordinare! Ei, ca parintii se umfla tare, facandu-ne pe noi, astia care "NU NE OCUPAM DE COPII" sa ne fie jena de prostia lor, e altceva! Dar, chiar cred ca sunt copii care fac usor lucruri incredibile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

CHATONEL !!

Inca o data mi-ai confirmat faptul ca esti o zana buna, care prefera sa lucreze din umbra !!

O las pe Monnvas sa vina cu raportul zilei care e de milioane !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza,

MONN, nu stiu de ce nu merge mailul de yahoo sa iti dau forward la mesajul matusii mele, il copiez aici

"Ioana,
Am trimis printr-o prietena de-a mea srisorile medicale la Viena.
Raspunsul oficial este ca tratamentul propus este corect si ca un voiaj nu ar fi indicat.
Pe de alta parte, prietena mea imi spune ca nu trebuie eliminata din calcul deplasarea in alte centre de tratament decat Bucurestiul, calitatea tratamentelor dpdv dozare, rigurozitate si nivel de traumatizare, fiind mai buna in Europa.
Mai trebuie stiut ca un tratament la Viena de exemplu echivaleaza cu o zi de spitalizare, adica 1200 €. Este un aspect care trebuie luat in calcul, chiar daca suna cinic.
In rest, am trimis si eu o mica contributie, sa le dea Dumnezeu putere si noroc, cat se poate de mult noroc."

Eu zic ca macar stim ca tratamentul e ok si cam cat ar costa o zi de spitalizare. Daca se strang banutii si Cami este de acord cu spitalizarea la Viena, pot sa ma interesez mai departe.

GEORGIANA, asta am si zis, ca se vede ca fetita e deosebita. ce ma deranja era practica mamei.

Eu sunt la birou, sunt inca destul de teapana, dar incerc sa ma descurc asa. Atmosfera e bleah, vreau sa termin o data cu toate. sincer.

Va pup si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Pisik,

Fetelor, oare stiti pe cineva la resurse umane, sau un portar pe undeva, de la Ministerul Sanatatii? Imi trebuie o hartie pe care a depus-o un prieten! Si imi trebuie repedeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pai...

ne-am reorientat, prin motanica noastra, spre o clinica din Toulouse, unde au mai rezolvat cazuri de cancer la copii.

Medicul francez a fost de acord cu protocolul - citostatice, operatie, apoi raze - si nu i s-a parut o chestie atat de complicata. La ei - ca tot vorbeam de sanse de supravietuire - 4 din 5 copii supravietuiesc unor stadii avansate de cancer.

Cami se ocupa acum de dosarul medical, dupa ce-l trimite o sa avem si o estimare a costurilor.

Important este ca s-a gasit o clinica in care se dau sanse mari acestui caz.

Mergi la inceput