Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Ok,sa imi spuneti daca sunt eu pe langa sau nu. Pe FB circula un filmulet cu o fetita de 2 ani si 10 luni recitand Luceafarul cap-coada. Copilul e o dulceata, frumoasa FOC si se vede ca e isteata, dar sunt eu aiurita ca mi se pare exagerat sa inveti un copil de aceasta varsta 98 de strofe ale unei poezii de adulti totusi? Chiar daca le invata si zice ca ii place....mie mi se pare usor aiurea.

Mami de minune mica

IULIA va invinge CANCERUL!

Foarte aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

mda, m-am lamurit. mama copilei a postat 4 filmulete: unul de la 2 ani jumate in care copilul citeste pe litere, unul de la 2 ani si 8 luni in care fetita spune 5 rugaciuni, unul in care pune copilul sa faca exercitii de dictie si sa numere in nspe limbi, plus sa spuna alfabetul si asta cu luceafarul. In toate filmuletele mama insista sa zica fetita cati ani are. Se vede ca si copilului ii place si se vede ca este un copil deosebit, dar tot mi se pare super aiurea. Iar comentariile la filmulete sunt absolut aiuritoare gen: asta da mama care se ocupa de copil, bravo parintilor, etc. Deci noi toate care nu ne punem copiii sa spuna Luceafarul din pampers nu ne ocupam de copii. E bine de stiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna dragele mele,
Nu am intrat de foarte multa vreme si imi plange sufletul cand vad ce noutati sunt.
Of Doamne! Suntem alaturi de Iulia, mezina ghioceilor si parintii ei.
Astazi vom lua legatura cu ei de acasa si vom ajuta si noi. Daca pun banii de aici costa prea mult transferul si nu merita. Mai bine trimit de acasa.

In plus as vrea sa donez niste hainute dar nu stiu cum sa fac sa le trimit. Nu imi incap in bagaje...Saptamana viitoare venim si noi acasa pentru toata vara.

Felicitari, ma bucur ca sunt multe burtici printre noi! Sarcini usoare fetelor si savurati la maxim! Atat de repede trece

Mamica fericita de Radu (01.04.2009), Maria (25.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, Pisik, cu ce-ti bati si tu capul...e din gama "sa punem copilu' sa umble pe sarma, sa faca show, sa vada lumea ce grozav e si io ce mama sunt!" E ceva jalnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna

Mai avem o singura zi de salina si maine plecam spre casa. Sunt extrem de curioasa daca si ce efecte vor avea aceste 7 zile petrecute aici. Asupra lui Calin, evident.

Sper sa reusesc in week-end sa cotrobai dupa niste lucruri pentru bazar. Joi si vineri am extrem de mult de munca, dar, printre cele cateva picaturi, voi trimite mail-uri, voi da telefoane, conform planului.

Azi dimineata, era ora 6 si ceva cand stateam pe o terasa, aici, si ma gandeam asa, la Iulia, la Cami, la ce a zis Georgiana ca nu ne putem proteja 100% copiii... Dar, totusi, atunci cand se aduna mai multe forte la un loc si mai multe rugaciuni, se intampla minuni si se muta muntii din loc.

Am uitat si eu, ca o nesi, sa felicit succesele doamnelor noastre Anaan si Ilinca. Felicitari, la cat mai multe reusite.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Pisigri, mie imi place foarte mult numele Constantin, poate mai mult chiar decat Costin (ce indragostita eram de Geo Costiniu, pe vremuri...). Dar imi place si Catinca... chiar daca seamana asa cu Bolek... Cat despre angajatori... de ce zici ca una ca tine nu-si gaseste locul? Cred ca nu ai "search"-uit bine... Eu nu ma mai enervez, ca oricum prioritatile mele sunt altele de cand il am pe Calin. Si conjunctura imi e nefavorabila, in meseria mea, acum. Doar ca e sentimentul ala de dezamagire... Na, asta e.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ramona multumesc de aprecieri

Manuela ma bucur ca te "revad" sperca sunteti bine.

Citat:
In plus as vrea sa donez niste hainute dar nu stiu cum sa fac sa le trimit. Nu imi incap in bagaje...Saptamana viitoare venim si noi acasa pentru toata vara.

O idee: sa le trimiti cu vreo firma gen atlasib(si care or mai fi)acum ...pana sa pleci...

Pisik poate ti se implineste visul cu BB2

Gina sa va fie de folos sederea in salina

pentru toate harnicutele (Monn,Novus.Georgi...si numai stiu cine este implicat direct)

all
PS:la noi au picat doi stropi...acum a stat

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cami si Iulia, va imbratisez cu drag; sinteti mereu in gindurile mele; inteleg mai bine acum semnificatia vorbelor din semnatura lui Dodo si cred ca va fi bine! Mult curaj!

Fetelor sinteti extraordinare.
Monn
Ramona
Novus
Georgiana

Sanatate tuturor. Mari si mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am vb cu Cami, a citit si ea (tot), va multumeste pt toate. Si mai ales a fost impresionata de gestul Ramonei.

Iulia... tot zambareata. I-a scos dr din schema niste medicamente care ii dadeau stari naspa, intrucat analizele i-au iesit ok. Asa ca macar de niste stari - greata si ameteli - a scapat.

Revin mai pe seara, amu tre sa semnam condica in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Mada, ce-ti face burtica? Simpatica tare Adela cu controlul energiei electrice...
IULIA va invinge CANCERUL

Sunt cuminte cat pot, ma indop cu hapuri introduse in diverse orificii... si sper ca e bine. Maine sper ca ajung la dr, dupa ce merg cu Costin ca... incepe sa-l cam lase curajul, inca nu avem nici un diagnostic...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 8+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput