Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pisigri, mie imi place Constantin! Asa cum e el...lung:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eu am o prietena Catinca, pe sora-sa o cheama Ilinca. Deci Lolek si Bolek se practica

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

fetele cu burtica: ce liste de nume aveti pentru bebei?

Hai sa te distrezi. (Nu am nici o lista, da' ma rog...iti prezint situatia).
Cind nu era vorba de bb2, i-am zis lui Gabi ca la fel de mult cum imi placea numele Ilinca, imi place si numele Catinca Desigur ca a ris demine, ca Ilinca si Catinca parca-s Lolek si Bolek
Cind nu stiam inca ce fel de putza are Ilinca, la nume de baieti nu dadeam deloc la pace; gabi o tinea pe a lui ca sa-i spunem Constantin daca e baiat, mie nu-mi place deloc. Am zis ca daca fac baiat, sa-i fac si lui o bucurie, si-l las Constantin, ca macar pot sa-l strig Costin, ceea ce mi se pare mai domestic. In plus, pe tatal meu in buletin il cheama lorin, dar toata lumea il striga Cata de la Catalin deci...de fapt nu conteaza numele :))))

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ahh, nu ma starniti cu generatia de sacrificiu.

Fiindca am fost PRIMA GENERATIE care:
- a dat examen de capacitate: romana, mate, istorie SI geografie, nu era pe ales;
- am cumulat capacitatea cu admiterea in liceu;
- am avut manuale alternative in liceu;
- am dat bac grila si am avut calificative la oral, in loc de note
........

chiar la sedinta cu parintii de la gradi se plangea un tatic ca se fac experimente educationale pe copiii lui. La care io ma uit senina la el si-i zic: no, asa-i, ii trist, dar las' ca si pe noi s-au facut. Se uitau parintii la mine ca la o picata din luna, ca ei n-au prins... experimente.

edit. Si am mai prins niste experimente si la olimpiade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Edit: pe tata il cheama FFFFFFFlorin, nu Lorin :)))))

Bianca, nu mi se pare ca ar suna neaparat rau Constantin, numai ca e lung si n-o sa-l strige nimeni asa, iar Costel si Costica nu-mi plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumesc profelor pentru explicatii
Da, uite, la faza cu miza nu m-am gandit. Nu stiu informatii de la locul faptei, in profunzime, dar mie nu mi se pare corecta treaba asta cu admiterea la liceu pe baza mediilor din generala si a notelor de la capacitate si admitere la facultate pe baza mediilor din liceu si a bac-ului, fara examen de admitere. Pentru ca, cel putin la nivelul notelor din generala/liceu nu poti compara un liceu teoretic bun, cu un nivel ridicat al exigentei, cu un liceu din asta fost industrial, de meserii, de pe cine stie unde. Ori tu dai sanse egale unuia care a luat 9 intr-un astfel de liceu si unuia care a luat poate 8,80 intr-un liceu de nivel f ridicat. Corect e? Dar ma rog, astea sunt discutii despre sistem care odata incepute pot dura la infinit

Mama,MONN, eu ma plangeam ca noi am fost generatie experimentala. Dar vad ca tu ai fost chiar rau de tot, cobaiul sef

Eu tot citesc diverse pe net si mi se contureaza tot mai clar ideea ca dupa ce termin cursul floral pe care il fac acum si in urma caruia primesc diploma, sa imi deschid PFA pe aranjamente florale si consultanta in comunicare (cf diplomei de facultate) si sa razbesc singura. Am tot mai mare incredere ca voi reusi, sper sa ma tina increderea si determinarea. Singura chestie de care ma tot "agat" este ca poate poate se mai intampla minunea si raman gravi. Pt ca in momentul in care voi renunta la job voi renunta si la ideea de bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

pisikule, drept iti spun ca abia acum inteleg eu de ce ai tot lungit-o atit cu jobul asta la care esti acum, care nu pare sa ti se potriveasca si te face evident nefericita, desi la flori te pricepi, iti plac si mai ai si piata de desfacere.

Nu cred ca e corecta premisa de la care pleci. Orice business are o perioada mai delicata, la inceput, dar odata intrat pe un fagas, il poti administra si fara sa fii acolo 24/7. Eu sunt absolut convinsa ca ti-ar fi mult mai bine cu florile si ca asta nu te-ar impiedica nicicum la proiectul bebe2. Cunosc mai multe mame care au propriile afaceri, si asta inseamna, pe linga multa munca, si un pic de flexibilitate in program, posibilitatea de a angaja personalul pe care ti-l doresti... Nu stiu, eu schimbarea asta o vad ca pe o eliberare pentru tine, si privind din afara (si in absenta muuultor detalii pe care tu le stii, eu nu) mi se pare ca asta va aduce numai bine, pe toate planurile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Cami, am cumparat branulele albastre si azi pleaca catre tine cu curierul, maine te suna dimineata

Cele galbene nu le au pe stoc, poate mai cautati voi tufetelor : branule Braun galbene

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Daca tot am vb. de BAC, am gasit cateva pe net de anul asta (o parte le-am auzit spuse de o d.na prof. la tv.)

“Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decat in scris. Dupa caderea Imperiului Roman, o parte din latina clasica defuncta a devenit bulgara”.

“Multimile de boieri exploatatori isi tineau banii numerar in pungi. Haiducii ii atacau si ii usurau de bani in toate baladele”.
“Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia”

"Luceafarul e cea mai lung#259; poezie romaneasc#259; #351;i din lume, de#351;i nu s-a hotarat exact cate strofe are"
"Ce poate fi mai frumos ca o floare albastra? A#351;a i-a venit poetului ideea s#259; scrie despre iubirea lui cu o floare care nu cre#351;te pe toate drumurile".
"Eu nu am jurnal pentru c#259; jurnalul este pentru fete mici",

"Mircea cel Mare, care prima dat#259; a fost batran, sta la un discurs cu Baiazid. Acesta îl prime#351;te politicos, dar cu obraznicie, si-l face în tot felul, ca pe o albie de porci"
"Multimile de boieri exploatatori isi tineau banii numerar în pungi. Haiducii ii atacau si ii u#351;urau de bani in toate baladele"
"Balada e o specie a liricii populare inventat#259; de Ciprian Porumbescu".
“Luceafarul se duce la demagog, si nu la demiurg, #351;i îi cere sa-l faca muritor”.
„Catalina nu avea probleme financiare pentru c#259; tatal ei era imparat”.
"Luceafarul a coborât pe Pamant si a f#259;cut sex cu aleasa inimii lui. Catalina l-a iubit si i-a daruit un copil din flori, apoi s-au casatorit”.
"Luceafarul s-a transformat într-un hipiot #351;i i-a zis Demiurgului c#259;-l face cantaret, sa-l asculte toat#259; lumea”
”Numele Hyperion vine din al#259;turarea a dou#259; cuvinte hyper si ion. Deci îl chema Ion, dar era mai activ.”
”Baiazid i-a zis cel b#259;trân lui Mircea s#259; fac#259; mi#351;to de el".
”Cu ultimul vers "nemuritor #351;i rece" Eminescu o las#259; rece pe C#259;t#259;lina.”
"Limba romana este curgatoare si se intinde peste mari si tari"
"Latina clasic#259; este o limb#259; moart#259;, care nu se poate vorbi decat în scris. Dupa c#259;derea Imperiului Roman, o parte din latina clasica defunct#259; a devenit bulgara".
“Ce poate fi mai frumos ca o floare albastr#259;? Asa i-a venit poetului ideea s#259; scrie despre iubirea lui cu o floare care nu creste pe toate drumurile.”
“Cratima uneori apropie, alteori departeaz#259;. În cazul secventei <> poti s#259; spui c#259; face ambele lucruri, avand in vedere c#259; fara ea n-ai intelege pe cine sa ajuti.”
"Poti sa ai calit#259;#355;i cat 10, dac#259; nai talent esti rece. GHEATA"
"Lucian Blaga a stiut s#259; isi foloseasc#259; calitatile si azi il sarbatorim pe bancnota de 200 lei. Este una dintre cele mai mari bancnote romanesti, si a fost rapus doar de 500 lei cu Eminescu care e artist"

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 25

Mergi la inceput

PISIGRI, multumesc pt incredere. Si da, tu ai dreptate. Eu ziceam de situatia in care s-ar intampla rapid, cum imi doresc eu, ar fi vorba de abonamentul acela la servicii medicale, adica zero bani pe eco si analize, apoi ar fi un an pe banii statului, timp in care as putea sa imi creionez niste durectii si poate (vise stiu) as reusi sa strand un banut, ca acum nu ca plec pe zero, plec cu datorii si nu stiu cat e de sanatos. De asta ma legam eu atat de treaba asta cu bebele, si de asta ma infurii asa de pierderea suferita, ca era perfect ca si timing...in fine, nu are rost sa ma mai macin, trebuie sa ma pliez pe situatia actuala.

Mergi la inceput

Ok,sa imi spuneti daca sunt eu pe langa sau nu. Pe FB circula un filmulet cu o fetita de 2 ani si 10 luni recitand Luceafarul cap-coada. Copilul e o dulceata, frumoasa FOC si se vede ca e isteata, dar sunt eu aiurita ca mi se pare exagerat sa inveti un copil de aceasta varsta 98 de strofe ale unei poezii de adulti totusi? Chiar daca le invata si zice ca ii place....mie mi se pare usor aiurea.

Mergi la inceput