Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*
Raspunsuri - Pagina 14
Pisik06 spune:
Foarte tare ADELA, avea ea grija sistemului de iluminat la 5 dimineata, mi se pare f corect
MONN, eu nu zic sa ia pe copiat, ma intreb daca oare a scazut chiar in halul asta nivelul sau oare "pe vremea noastra" se lua pe copiat
Am avut un schimb de amabilitati pe mail cu dna hr-ista, prin care mi-am exprimat profunda dezamagire fata de acest tratament. In fine, sa fie de capul lor si eu sa fiu sanatoasa si sa reusesc sa aleg o alta cale, Doamne ajuta!
Ia sa vedem, ca mi-am setat si eu semnatura, sper sa fi mers
AlexAndra_81 spune:
Neata !
Off, sper ca a trecut perioada aia nasoala pt micuta Iulia, mereu imi fuge gandul la ea
Multumim de aprecieri tufete , da, Amalia e Amalia, ce pot sa zic, cat despre mine, or fi tinut pixelii aparatului cu mine, ca alte schimbari n-au fost.
Da, la Duni am fost si anul asta si a fost la fel de bine, din punctul meu de vedere a fost exact ce ne-a trebuit intr-un concediu cu o gaza de 3 ani dupa noi, iar raportul calitate pret e foarte bun.
Oricum la anul schimbam, clar
Ina , stii si tu cum e, pre Amalia cheltuiam o gramada pt mine, acum s-au schimbat lucrurile, eu imi caut chilipiruri, dar pt ea mereu ce-i mai bun si mai frumos, chiar daca ma scandalizeaza preturile
Novus, aseara am ajuns tarziu si n-am apucat sa sortez nimic sa-ti trimit, in seara asta o rezolv neaparat.
toate fetele nemultumite de angajatori, eu din punctul asta sunt norocoasa, sunt propriul meu sef, da-i bataie mare de cap si cu asta, eu nu mi-am luat un medical niciodata de ex, arde, crapa, trebuie sa fiu acolo, iar Amalia stie ea ceva ca nu raceste decat in weekend, lege
Ramona, si eu ma lovesc de toti nesimtitii, ai trimis mailul? Spor la gatit, sunt curioasa ce inseamna la tine putin, ca-i cald
Tineti minte cum ma laudam eu cu copilul meu care doarme si adoarme singur? Eii, de cand ne-am intors de la mare numai cu mine in pat vrea sa doarma, nici nu vrea sa auda de cealalta varianta, asa ca tati e exilat in alta camera si noi ne desfatam in ditamai patul amandoua noapte de noapte
Anaan spune:
Buna dimineata, cat a mai ramas din ea!
Pisik, am vazut si eu o parte din reportaj, si am realizat ca, pe langa cei doi reporteri cu echipele lor mai era si un cameraman de la TVR, asa am ajuns pe acolo. Fata este admirabila si dintr-un alt punct de vedere, asupra caruia nu s-a insistat, e o cunoscuta interpreta de muzica populara, mereu mergea la filmari, emisiuni, concursuri etc., insa a lipsit minim de la scoala, invata in masina toata noaptea, iar dimineata era la cursuri. A fost sefa de promotie, impreuna cu o alta fata de la mine din clasa, au avut media zece in toti cei patru ani de liceu, asa ca rezultatul ei nu este unul accidental. Ce sa zic, asemenea copii merita toata admiratia. Eu, sincer, nu stiu daca as fi facut fata programului ei. Cat despre rezultatele de pe vremea "noastra" ( a mea fiind mai indepartata decat a ta) si eu am fost sefa de promotie, dar nu era pe atunci o asemenea mediatizare (nici nu cred ca as fi gustat-o cine stie ce). La bac se copia si pe atunci, am avut colege care au practicat asta, plus ca era o politica la nivel national sa nu se prea pice. Ce se intampla acum nu este rau, din punctul meu de vedere: corectitudinea examenului ii va face, in timp, mai responsabili pe elevi. Rata mica de promovabilitate e justificata, fiindca picatii provin, majoritatea, de la liceele industriale/agricole etc., adica fostele scoli de arte si meserii, iar copiii aceia ar trebui sa dea un bac diferentiat, pe masura capacitatilor intelectuale pe care le au.
Ioi, ce m-am lungit...
Pisik, sanatate multa si incearca sa nu mai pui la suflet rautatile, desi e greu, insa linistea ta e mai importanta.
Monn, bacul ala pe care l-ai dat tu chiar a fost unul dintre cele mai prostesti!( eu l-am prins ca profa si nu l-am gustat deloc)
IULIA va invinge CANCERUL
Anaan spune:
Mada, ce-ti face burtica? Simpatica tare Adela cu controlul energiei electrice...
Ramona, si eu astept inventarul felurilor de mancare pe care le faci
Ilinca_M. spune:
Helou, tufete.
Am fost pana la ING ca tot a trebuit sa ajung la bancomat si au zis ca daaa, ieri a fost site-ul nefunctional dar au zis ca au remediaaat, daa, azi merge...am zis ca acum 20 de minute nu mergea asa ca mi-au dat un nr. de la relatii clienti, oi suna de continua asa.
Pisigri, am exagerat un pic, mai am vreo 15 zile la dispozitie pana sa-mi taie gazul;)) Cu electrica is la zi, orange-ul mi-e restant dar vad ca acum sunt f. permisivi, altadata de intarziam 1 zi, mi-l taiau, amu numa imi trimit mesaje politicoase:))
Pisik, sa-ti zic explicatia mea cu bacul: mai demult NU conta media de bac la facultate, ca se dadea admitere (eu am prins din 2 materii) asa ca nu se agita nimeni ca nebunu' pentru bac, era o formalitate (in sensul ca daca invatai constant tot liceul, era imposibil sa-ti pici bacul!). Se putea si copia, asa, discret, cat te tinea vreun lapsus:)). Despre altii din oras/judet/tzara habar n-aveam cati si cu cat si-au luat bacul, ca nu erau rezultate online, stiam si noi numa ce au facut cunoscutii. Dar oricum nu era mare bau-bau bacul.
In schimb in ziua de azi da, e mare lucru sa-ti iei bacul cu mai mult de 9, pe cinstite...din pacate mai sunt destui care iau pe pile si copiat
Ilinca_M. spune:
Auuu, Monvass, deci tu ai fost generatia aia de sacrificiu, maaama, ce porcarie a fost grila aia, cui i-o fi fatat mintea asa ceva!!!
Ei, anul ala a fost primul in care am dat eu examen de titularizare...grila!! Filosofie grila!! Toate intrebarile usoare mi s-au parut CAPCANE, asa ca am modificat ce raspunsesem initial pe ciorna...de am ajuns la nota 6.60 la primul meu examen de titu. Ei, noroc ca au vazut ca a fost un eshec si s-a revenit, anul urmator m-am titularizat cu cea mai mare nota pe judetz (si singura peste 5 din acel an la specialitatea mea, de altfel!!)
AlexAndra_81 spune:
Ilinca, mie azi mi-a mers Home bankul la ING, chiar am facut plati de dimineata.
AlexAndra_81 spune:
Fetelor care ati botezat de curand, cati bani imi trebuie de preot and company? Si daca sunt gemanute platesc dublu? Pe bune ca habar n-am
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 fetele cu burtica: ce liste de nume aveti pentru bebei? |
Hai sa te distrezi. (Nu am nici o lista, da' ma rog...iti prezint situatia).
Cind nu era vorba de bb2, i-am zis lui Gabi ca la fel de mult cum imi placea numele Ilinca, imi place si numele Catinca Desigur ca a ris demine, ca Ilinca si Catinca parca-s Lolek si Bolek
Cind nu stiam inca ce fel de putza are Ilinca, la nume de baieti nu dadeam deloc la pace; gabi o tinea pe a lui ca sa-i spunem Constantin daca e baiat, mie nu-mi place deloc. Am zis ca daca fac baiat, sa-i fac si lui o bucurie, si-l las Constantin, ca macar pot sa-l strig Costin, ceea ce mi se pare mai domestic. In plus, pe tatal meu in buletin il cheama lorin, dar toata lumea il striga Cata de la Catalin deci...de fapt nu conteaza numele :))))
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+