** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut!!!
efectiv nu mai stiu daca am urat sau nu sarbatoritilor de azi, asa ca, cu riscul sa ma repet, o mai fac o data :
La multi ani CARLA SI MATEO!!!
Sa cresteti mari si frumosi, si cuminti si sanatosi!!!

Eu sunt atat de obosita ca niciodata. Nu am putere sa spal niste vase.
Noapte buna

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

La multi ani Carla si Mateo!

Iuliana si pt tine un La multi ani intarziat,la fel si pt sot de matusa

La noi e cald,zapuseala mai mult si azi am mai patit una buna .AC mergea cand fata dormea si la un moment dat aud o pocnitura,vad ca aerul nu mai merge,am chemat tehnician sa vada ce e cu el,omu f ocupat mi-a ca vine maine;mai tarziu m-a sunat ca daca pot in 5 min el e in zona,dar eu eram in deplasare si-mi lua cel putin 30 min sa ajung acasa asa ca a ramas sa vb de luni.OK toate "bune si frumoase" ajung acasa pe la 21.00 zic hai sa pun masina sa spal ce mai aveam,surpriza nu merge nici masina (si totusi pe zi a mers) abia atunci m-a palit:sarise siguranta de la panoul electric.Acum nu mi-a ramas decat sa-l sun pe tehnician sa-i zic ca e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Iuliana si pt tine un La multi ani intarziat

Multumesc pentru urare

Ce patanie...Bine ca s-a terminat cu happy end.....doar o siguranta sarita si nu e cine stie ce piesa care sa stai mult si bine pana vine sau mai rau sa nu se poata repara si sa trebuiasca sa cumperi altul

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
33+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

eu ca de obicei la ora asta

Mutumesc fete de urari,sunteti fenomenale!Mi-au dat lacrimile sa vad cate ne=ati urat de bine : Crissy,Ilinca,Matusa,Cristina Sereban,Baby, Sorina,Alina(apropo de ce ti iar tratament?nu s-au reglat treburile cu sarcina 1?),Laurika,Alice,Coteasca, Michelle,Crispro(ce business???am ratat dar incerc sa recuperez :) ),Puiutz, Tanti,Bamboletta, Rody(cu cartea asa e si eu am asa,se tot opreste,poate ai dreptate,ca sa lase copilul daca a adormit pe poveste :) ) , Adriana(de ce se plimba noaptea Rebe prin casa? ) ,Paula,Rubia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Cafeaua va asteapta!

Denisa, nu stiu ce business. as vrea sa fac ceva pe cont propriu, pt ca am renuntat la job.

Am noroc ca nu am rate, ca le-am achitat integral cand am vandut o masina. Si de asta pot sta mai linistita un pic.

Ma gandesc la un magazin de copii- probabil jucarii- tot ce nu am gasit in orasul asta pt v: masuta de activitati, masuta cu scaune, jucarii interesante, jumper, carti fosnitoare, carti cu sunete, etc. Sa vedem dac gasim si un spatiu central.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Neata!

Crispro multumim de cafeluta! Mai dau si eu una! Succes cu afacerea! Dar oare ceva care sa faci de acasa nu ai gasi? Ca sa nu mai platesti chirie si sa il ai si pe Vladut in preajma. Desi stiu f. bine ca e complicat sa lucrezi cu un copil care trage de tine tot timpul, dar depinde si de copil, totusi. Vladut al tau e destul de cuminte si de intelegator din ce povestesti tu. Spre deosebire de Raducu....

Michelle m-am reindragostit de blondina ta! E o frumusete! Ce bine ca va luati AC!!! Noi nu-l punem f. des pt. ca e prost amplasat (nici nu aveam cum sa-l punem altfel...) si Raducu se plimba non-stop pe sub el . Dar noi il folosim in toamna si pt. incalzire, pana punem caloriferele. Poate va luati si cu incalzire.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari

carla, se trezeste din somn si, pentru ca nu mai doarme in patut unde adormea la loc, o ia la plimbare pe la jucarii, la noi... Oricum invariabil spre dimineata e la noi in pat, ba chiar vina cu pernuta si paturica in manuta.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici dragi!

La multi ani, Mihnea Damian!

La multi ani, Sebastian Petru Andrei!

La multi ani, Tudor Andrei!

La multi ani, Rebeca Stefania!

La multi ani, Carla Maria!

La multi ani, Mateo Cristian!

S-aveti parte de tot binele din lume, delfinasi scumpi!

La multi ani, Baby!!! Sa ti se indeplineasca dorintele, multa sanatate, sarcina usoara in continuare!

Matusa, sa-ti traiasca sotiorul! La multi ani!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Cu intraziere urez si eu CARLA si MATEO

V am spus ca R lua Klacid, antibiotic si Joi noapte mi a vomitat de vreo 3 ori si a avut si a avut si diaree
Dimineata la fel. Am sunat dr si acum suntem pe tratament, altul
Hidrasec
Dicoflor
Metroclopramid
Nu mi a mai vomitat dar scaunele sunt f f moi.
Suntem si pe regim alimentar si mereu cand mananca R ma gandesc la Radu de Puiutz
Ieri tb sa manace supa de legume cu orez, nu s a atins de ea, nici n a gustat o, azi pilaf e preferatul lui.
Cica abia de maine seara sa i dau lapte HN

Ceai de menta poate sa bea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Tina ! Ceai de menta si de fructe/frunze de afin. Dar numai afin, nu in combinatie cu alte fructe de padure. Eu am gasit la un magazin naturist din Real. Si afine proaspete!

Sanatate multa lui Radu, sa se dreaga repede la burtica!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput