** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (81)
Raspunsuri - Pagina 10
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Merci mult Puiutz! Dar unde gasesc afine proaspete? Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
eu am luat aproape mereu de la Real. Acum au adus chiar afine romanesti, de padure, la cutii de 250 gr. = 10.99 lei/buc. Dar eu i-am dat si de acelea cultivate, de import...ce era sa fac...
Au si la Carrefour, ca stiu ca aveti Carrefour la Braila. La sectorul legume-fructe la frigiderele cu "delicatese": fructe de padure, salate gata preparate etc.
Am citit ca si murele ar fi bune in diaree (ca si in constipatie) dar nu am verificat inca.
Banane daca ii plac, mere coapte dar pe astea le stii si tu.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
tina_80 spune:
Multumesc mult puiutz!
Ne am imbracat sa plecam si am spus ca sa verific repede daca mi ai scris.
Mergem acum la Carrefour sa vedem daca gasim, daca nu ajungem si in GL la Real.
Tb sa gasesc!
Stiu ca ai mai spus ca se gasesc la Real.....
Ms mult!
O seara buna tuturor!
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 La multi ani, Baby!!! Sa ti se indeplineasca dorintele, multa sanatate, sarcina usoara in continuare! de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Multumesc mult de urari!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
33+ Mara Andreea
crispro spune:
Tina, eu i-am dat coacaze la V cateva zile, si acum face kk tare ( nu asta er scopul, dar se pare ca si astea is bune la asa ceva- cel putin in cazul lui v).
Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
Am ajuns si noi acum cateva min acasa, Cata ii face baie lui R si sa i dau si eu cina lui R ceai de menta cu covrig nu credeam niciodata sa manance el asa ceva in loc de lapte
Puiutz, am gasit afine la carrefour cu 9, 89 parca, ceva de genul...i am si dat cat s a jucat acum, le a papat dar mai avem si pt maine.
Alice_Elena spune:
salutare gagici!
eu nu am avut net zilele astea (si inca n-am), decat pe telefon dar merge prost ca nu prea am semnal, si nu am mai scris.
am avut si peripetii. vineri dimineata mi-a zis soacramea ca se simte rau, ca a vomat toata noaptea. nu aveam nici un antivomitiv la mine si nici farmacie aproape. marius plecase spre birou, asa ca i-am zis lui sa cumpere una alta. ea tot rau s-a simtit asa ca am rugat pe cineva sa imi aduca niste emetiral, intre timp l-am sunat pe marius sa vina acasa sa mearga cu ea la doctor ca nu putea manca/bea nimic si voma intr-una. au mers la spital, eu am ramas singura cu copiii noroc ca a fost cuminte mara (surprinzator de cuminte. uitasem cum e cand e doar cu mine). au ajuns inapoi acasa cand il scoteam din baie pe radu, tocmai bine ca am putut sa il culc in liniste si mara a stat cu marius.
soacra tot se simte cam rau. i-au facut niste analize, eco, o perfuzie.. cica are gastrita. asa ca m-am pus sa ii fac niste mancare mai usurica, ca nu aveam nimic gatit. si am picat lata aseara
e rau sa n-ai ajutor.
ochidut, tu cum mai esti cu picioru?
tina, sanatate
tina_80 spune:
De obicei venim din parc la 9 iar la 10 R doarme, dar azi daca a dormit 4 ore la pranz ne am permis sa stam asa mult afara. Zic eu ca s a simtit si mai bine, era fericit, iar noi ne am simtit si mai bine cand l am vazut pe el fericit.
Ma duc sa mi caut pe net sandale. Vreau sa mi fac comanda de niste sandale ca am un botez si o nunta luna viitoare, iar eu port 41, chiar 42, depinde si nu mi gasesc. Am noroc ca am piciorul subtire.
Ceva recomandari?
Acum vreo 3 ani mi am facut niste sandale, pantofi la un nene din Bucuresti, dar sunt uzate si nu mai merg purtate.
Nu mi gasesc incaltaminte pt ocazii.....de asta de zi cu zi imi gasesc mai repede....
Scuzati off topicul
Nb!