** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (81)
Raspunsuri - Pagina 11
rodyka spune:
la multi ani, minune scumpa Matei, sa ne traiesti multi ani fericiti si luminosi! mami ooana, multe bucurii si impliniti sa aveti, sa va bucurati in fiecare zi de minunea care azi implineste 2 ani!
la multi ani, Yanis! sa cresti mare si voinic! mami belu, ce mai faceti?
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Victo spune:
La multi ani Matei, copil cuminte de care ne-am minunat noi cand ne zicea Oana cat dormea cand era bebelus :)
iar la polul opus, copil care nu dormea cand era bebelus,:)
La multi ani, Yanis!
sa cresteti mari baieti si nazdravani!
eu mai am 2 sapt de serviciu..cu ceea ce implica..stat peste program..azi e urgentisim asta..maine ailalata..
brrr..
asteptam racoarea, ca ne coacem de vreo 10 zile asa..
ne-am obisnuit cu Ac..merge toata ziua.nici nu-l mai simtim, cred ca am avea 38 de grade in casa fara el.
noatea in schimb dormim cu geamul deschis.
crispro spune:
La multi ani Matei scump! Esti asa de cuminte si de linistit! Sa cresti sanatos, sa ai parte de toate bucuriile din lume! Mami Oana, felicitari pentru puiutul minunat!
Adriana, ce fete faine ai!!! Sunt superbe! Asa bine seamana intre ele!
Ma tot mir de Vlad cat e de cuminte si de scump. A gasit un pachet de biscuiti acum de dimineata, zice "mama sit, mama sit "- adica mama am gasit. Si apoi, cu pachetul in mana a venit la mine si a zis "mama voie?", am ramas masca. Dragul de el. E tare linistit si cuminte, asa e de ascultator de ma mir de el. Si cand trebuie sa il iau de afara/bunici sa mergem la somn, il intreb unde mergem noi? si se ridica , lasa orice jucarie , si zice nani. SI mergem la nani. Daca in schimb il intreb vrei sa mergem acasa, vrei sa nu stiu ce, nu vrea. Doar cu fraza magica functioneaza "unde mergem noļ?"- nani.
E foarte caaaaald, ioi, ce nu imi place. si la noi merge Ac-ul ca altfel nu facem fata. Azi noapte a fost cald, cum n-am mai simtit pana acum. V a stat treaz cateva ore, dar nu ma mir, ca nici eu nu am putut dormi de cald.
Sa aveti duminica faina, mamici frumoase!
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Neata!
Am intrat sa felicit calduros mamicile care isi sarbatoresc delfinasii azi:
La multi ani, delfinas frumos si cuminte, Matei!
Sanatate, iubire, copilarie ca in basme!
Mami, ai puiut de 2 ani!! Sa va bucurati de el, sa fiti fericiti!
La multi ani, cu sanatate, bucurii si noroc, Yanis!
Inca una si ma duc (la o aniversare):
Vichisor vine in baie dupa mine si tati cu o oala in mana (pe care nu stiu cum a reusit sa o scoata din dulapul legat ) si spune: caca, ma duc, incep sa caut, si dup-aia iau oala.. Are rost sa spun unde a facut caca?
Sanatate multa, Raducu!
Pup iu girls!
baby78 spune:
La multi ani, Matei!
La multi ani, Yanis!
Sa fiti sanatosi, sa aveti parte de tot ce e mai bun
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
33+ Mara Andreea
Mycya spune:
LA MULTI ANI MATEI!!!
LA MULTI ANI YANIS!!!
va doresc tot binele din lume si parintilor multe felicitari pentru comorile lor, sa va fie sanatosi, fericiti si sa va faca numai bucurii tot restul vietii
Bumblee prea tare faza cu oala
distractie placuta la party
Cripro ce ascultator e Vladut bravo lui si bravo tie pt rabdarea de care dai dovada, datorita calmului tau este asa si a felului tau de a fi