** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Carla si Mateo, ani multi fericiti si impliniti, fara griji. mami Denisa, multa putere si multa fericire si pentru tine. meriti din plin

concediu placut, laurika, sa fiti cuminti

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La multi ani Carla si Mateo! Sa cresteti mari si sanatosi!

bumble, spor la bb2. Va vina cat mai curand.

Sa-ti traisca sotul, matusa!

Mycya, vacanta minunata in continuare!

crispro, e adevarat ca un servici bine platit gasesti greu in vremurile astea. Dar, daca nu trebuie sa strangi cureaua prea rau, atunci ai luat decizia cea mai buna pentru voi. Daca nu ai ca mine tone de rate la banci, bona de platit (fara de care sincer nu m-as descurca) si caini de intretinut...

rodi, din pacate eu nu am avut de ales. Adica puteam sa stau acasa dar ar fi insemnat sa renunt definitiv la pfa pentru ca e greu sa o iei de la 0. Plus ca ratele astea ne mananca chiar si acum peste 60% din venituri, unde mai pui ca tre sa si mancam, imbracam etc.

Bona mea e in concediu de ieri, vine peste 2 saptamani. Deja sunt stoarsa de puteri, mai ales ca Natalia (culmea!) face niste crize fantastice. Saptamana viitoare am sot acasa, care are de invatat de fapt, dar pot sa o las pe Natalia cu el si sa ies eu cu Rebe afara.

Si nu vorbiti de caldura in casa. Eu am 30 grade, nu pot sa las noaptea geamurile deschise pentru ca stau la soseaua principala si e zgomot ca ziua, deci nu am dormi deloc. Unde mai pui ca Rebe se da noaptea jos din pat si umbla prin casa, toate geamurile mele sunt de fapt usi care dau in balcoane, deci nu pot risca sa o las sa iasa fara supraveghere.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

ROdi,ma scuzi de intrebare...nasa ta o sa aiba fetita?fiindca la eu mai citesc la odiseea de nov-dec si e o fata din Motril...cu o fata de 9 ani si acum gravi .

laura, da . i-am facut id si i-am scris primele 10 mesaje intr-o noapte (sa aiba si ea ocupatie noptile nedormite), nu stiu daca a mai scris de atunci...

Pey de aia ntreb,ca a mai postat :D

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 19+

Mergi la inceput

La mine de cand a dat caldura am numai 26 grd in casa fara aer conditionat.vad ca azi a urcat la 27, iar noaptea scade spre 22-23...au fost nopti si cand cautam sa ne invelim.e drept ca noi stam la casa...si la apartamentu soacra-mii de abia aduceam temp la 31grd cu aeru condtionat..veniti lanoi la racorica

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Am promis poze cu Rebe la 2 ani

https://picasaweb.google.com/117126611354216252709/Rebeca2Ani?authkey=Gv1sRgCLjQqv7bs9u4HA

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

ROdi,ma scuzi de intrebare...nasa ta o sa aiba fetita?fiindca la eu mai citesc la odiseea de nov-dec si e o fata din Motril...cu o fata de 9 ani si acum gravi .

laura, da . i-am facut id si i-am scris primele 10 mesaje intr-o noapte (sa aiba si ea ocupatie noptile nedormite), nu stiu daca a mai scris de atunci...

Pey de aia ntreb,ca a mai postat :D

m-ai facut curioasa si am intrat sa vad

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

https://picasaweb.google.com/117126611354216252709/Rebeca2Ani?authkey=Gv1sRgCLjQqv7bs9u4HA

O scumpa dulce.a mancat tortu deci..a fost bun.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2012&month=11&day=28&babycount=1" target="_blank">19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

adriana, Rebe zice ca a fost bun tortul . superbe brunetelele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Adriana frumoase fete ai!!! Nu stiu mami cum mai rezisti, si eu te admir mult! Cu sanatatea cum mai stai?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Adriana, ti-am admirat frumusetile, sunt minunate! Si eu te admir cum te descurci si cu job si cu copii mici. Eu am mii si mii de ganduri mai ales ca se apropie incet-incet momentul.

Si noi stam in 29-30 grade, sotul acum cauta AC ca nu mai putem, eu cel putin sunt mereu ape ape.
Si noaptea dormim cu tot ce se poate deschis, in "curent" si abia ajungem la 29 grade.
Adriana, vrei sa vezi unde stam noi? Langa calea ferata. In plus avem alaturi si centura si tramvaie si de o parte si de cealalta a cartierului.
Noi asa dormim in zgomote ..cred ca e o chestie de obisnuinta.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput