** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (81)
Raspunsuri - Pagina 7
michelle1981 spune:
La multi ani delfinasi scumpi Carla si Mateo! Sa fiti veseli, norocosi, sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai frumos si mai bun!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 FEtele, urez de pe acum 8 iulie - Yanis Stefan (beluistef) 8 iulie - Matei Marius (ooana) 9 iulie - Victor (ilinca79) 11 iulie - Andrei (imaya) 12 iulie - Daria-Cristina (ramonasin) 13 iulie - Natalia (Cris2010) 13 iulie - Bogdan Andrei (sorina_goga) 13 iulie - lalala13 13 iulie - Alexia (larissa_79) fiindca plecam in concediu toti 3 (adica 4, unu la purtator)la bulgari. Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 19+ |
Multumim de urari si concediu placut. sa va distrati la maxim. pup
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 33+ Elena
crispro spune:
La multi ani Carla si Mateo! Sa fiti mereu apropiati, sanatosi si fericiti! Mami Denisa, felicitari pentru minunile astea doua, sa iti aduca mereu numai bucurii si impliniri!
Fetele, ce bine imi prind incurajarile voastre! Va multumesc! Ma faceti sa ma gandesc ca nu e totusi asa rea decizia. Va pup tare, tare, dragelor!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Concediu placut, Laurika! Drum bun si relaxare cat cuprinde!
Cris(mami de SN), voi nu ati ajuns acasa??? Ca io stiam ca 7 zile stati..
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
Carla si Mateo!!! Sa fiti fericiti, iubitori, ascultatori si sanatosi! Mami Denisa sa va bucurati de prichindei si de multa iubire si armonie!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!![/b]
rodyka spune:
citat din mesajul lui laurika1982 ROdi,ma scuzi de intrebare...nasa ta o sa aiba fetita?fiindca la eu mai citesc la odiseea de nov-dec si e o fata din Motril...cu o fata de 9 ani si acum gravi . |
laura, da . i-am facut id si i-am scris primele 10 mesaje intr-o noapte (sa aiba si ea ocupatie noptile nedormite), nu stiu daca a mai scris de atunci...
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui matusa77 Rody, noi il avem pe Duni, dar nu e nemaipomenit, ma enerveaza ca nu spune o poveste intreaga se tot opreste si rebuie sa apesi butonul pentru a continua povestea.Mai cauta poate gasesti ceva mai bun. |
. am dat intamplator peste Duni cand zicea Oana de Mickey, habar n-am ce mai exista din categorie, inafara de papusa Maria . daca aveti voi idei...
rodyka spune:
citat din mesajul lui coteasca Rody, noi avem pe duni, e super, are povesti, cantecele...tudor e incantat de el. |
la voi merg povestile... intregi? ma gandeam ca daca se opresc la un moment dat, poate fi si un avantaj, sa-l atentioneze pe copil, sau sa-i dea ragaz sa spuna el mai departe, sau sa doarma in liniste daca a adormit