Bv Andrrreea,Danett&Alina! Hai Carmina&Anaoi! (49)
Raspunsuri - Pagina 10
Biribu spune:
Wow, ploua cu bebei
Felicitari Danett si bun venit Ecaterina!!
Felicitari Andreea si bun venit Rares!!
cine urmeaza??
Ali pai fomee serioasa esti tu? ia tratamentul, nu face nici un rau, in schimb daca infectia urinara urca la rinichi te trezesti cu o pielonefrita de toata frumusetea...
Noi suntem bine, bebe creste pe zi ce trece parca se schimba, are expresii noi, mor de dragul lui e si din ce in ce mai rotund ride in hohote in somn... papa f bine, mai des acum ca e f cald si la noi, ii dau cind si cit vrea ca se vede ca e insetat. azi a stat la povesti vreo ora si se uita fix in ochii mei serios asa, parca pricepea tot ce ziceam
scirtiie sefu, vrea titi, pup
ZIZOU spune:
Neata! v-am pregatit o cafea!!!!!
Felicitari Andrea si Danet!
Eu m-am plicitisit de nu mai pot. Imi vine sa ma urc pe pereti, poate o dau iar in depresie. As manca incontinuu dulciuri.
31+
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Felicitari Andreea si Danett!
Chiar ca ploua cu piersicute!
Eu de cateva zile ma laudam in stanga si-n dreapta cat de bine ma simt,si chiar ma simteam mai bine decat in luna 5-6...si de aseara m-au luat din nou durerile de col,de data asta si mai urate,nu am putut sa dorm aproape deloc ,si acuma ma misc foarte greu,aproape ca nici nu pot sa stau in picioare.
Trebuie sa stang tare din dinti,sa stau in pat cel putin pana revine dr din concediu,adica pana in 15
In rest tot ingrijorata,oare daca a crescut....plus ca se misca foarte foarte putin de 3 zile...ea,care era miscacioasa sefa
Ma duc s-o pregatesc pe Timi de gradi,apoi mai revin,ca azi stau in pat...desi mi-am propus o gramada de chestii
_
Mamica mandra 34+Emma Iulia
AMR 4+
Povestea noastra
freedelia spune:
Wow, Andrreea si Danett, felicitari, bebei sanatosi si papaciosi!!! Ce nasteri surpriza, fetelor, trimiteti un mesaj cuiva inainte sa nasteti, sa va facem galerie!!!!
Maria -- fara suparare, ce treaba are ginecologul cu alaptatul. Pentru urmarirea sarcinii intrebi ginecologul, pentru sanatatea copilului intrebi pediatrul si pentru alaptat intrebi consultantul de lactatie, fiecare cu jobul lui, nu se baga unul peste altul...
Febra nu are absolut nici o legatura cu alaptatul.
Balanta -- nu ai putea de acum sa te mai relaxezi, sa mai faci cativa pasi prin casa? Deja 36 de saptamani e ok, nu? Ultimele saptamani sunt grele oricum, nici nu pot sa imi imaginez cu cat mai grele sunt dupa ce ai stat luni de zile in pat... Mai e putin...
Fleur -- da, bebe Jefferson a inceput sa manance, a fot somnoros in primele 24-36 de ore, probabil si de la anestezice si de la calmante, acum se trezeste la 2-3-4 ore si papa zdravan...
Voiam sa va zic de musafiri -- cei care au venit sa ne viziteze nu au venit sa fie intretinuti si serviti cu cafea si fursecuri. In general, cine vine, aduce ceva de mancare care se poate ingheta si dezgheta usor, cat stau, ajuta cu bebe daca e nevoie (daca mama are nevoie sa faca un dus de exemplu), nu sunt vizite propriu-zise...
Azi noapte am reusit sa adorm abia la 3, insa am dormit pana la 11, cu vreo 2-3 treziri. Inca ma simt obosita, dar mult mai bine...
Va pup!
Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Pusi spune:
Wow,
piersicute proaspete.
Asteptam poze!
Aruba,
si bebelina mea la 36 sapt. cantareste doar 2.860 gr, desi toata lumea se asteapta sa am o fetita mare. Pana si doctorita m-a tot asigurat pe parcursul sarcinii ca va fi marisoara..dar nu e. Acum sa vedem cat mai creste in timpul ramas. Doctorita mi-a spus sa stau linistita, ca bebelusii cu greutati mai mici la nastere recupereza mult mai bine ulterior. Asa a fost si fetita ei, nascuta la 38 sapt. cu 2.800..acum, la 11 luni este mai mare decat majoritatea bebelusilor cu aceeasi varsta.
Fleur,
ne bucuram sa stim ca sunetti din ce in ce mai bine. Vad ca deja ati trecut de perioada de acomodare..te simt stapana pe tine, si asta e bine.
Roxi25, asa sunt si eu cu picioarele: dreptul este muuult mai umflat decat stangul..cu toate ca 90% din timp mi-l petrec in pat. Nu stiam ca are legatura cu pozitionarea bebelusui in burtica.
36+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria0408 Freedelia partea cu netecomandarea alaptatului cand ai febra mare nu o stiu din folor ci de la medicul meu gineco care m- a sfatuit sa nu alaptez cu febra 39 . Acum fiecare face cum crede ca e mai bine pt.copilul ei. Ma repet eu in privinta asta prefer sa fac cum spune medicul, de asta il consult. |
maria, sustin spusele freedeliei;
poti alapta cand ai febra + diverse probleme/medicamente
sunt f putine cazurile in care chiar trebuie oprita
eu am consultat 3 doctori + la tel cu 2 consultate in lactatie din UK cand baiatul avea 3 luni pt ca aveam febra f mare si nu stiam dc e ok sa continui alaptatul in starea aia + medicamentele + ca aveam rezerve pt cateva zile dc chiar trebuia sa fac pauza
apoi am mai racit rau de tot, cu zacut la pat si febra/frisoane pe la 8 luni ale lui, dar deja imi stiam lectia
eu nu zic, doctorul e doctor... insa nu strica mai multe opinii plus conteaza si cat se pricepe doc ala la anumie aspecte si cate de friendly e de ex cu alaptatul...
ca stiu destui pediatri care cum nu ia copilul suficient in greutate cum iti zic sa treci pe lapte praf
si tot doctori sunt si aia ...
dupa ce nasti in chestiuni de alaptat nu ginecologul e ala care trebuie sa emita pareri ci pediatru,,,, si un pediatru bun e intradevar comoara rara... (eu am vazut 2 in prima luna a baiatului si am ramas cu a 3 ... si ii "cercetasem " cel putin pe primi doi si inainte de nastere...
36+
maria0408 spune:
DANETT FELCITARI, SA ITI TRAIASCA MICUTA ECATERINA, SA FIE SANATOASA, SA VA BUCURATI DE EA
Porumbita spune:
Ali am uitat sa raspuns, eu as lua antibioticul si nu as intrerupe alaptatul.
Aruba te inteleg cu hemoroidul... mie imi vine sa azi nu am gasit loc de parcare cand am venit la birou si am parcat ceva mai departe... si am mers ca un melc 10 min un drum de 3...
kimmy nici la mine nu mai e asa miscator,... si cand o face doare de numa, se muta burta din loc... da bine macar ca o face la intervale regulate ca as da in paranoia (nu ca nu sunt un pic stresata ca prea era miscator inainte si acum e prea putin)
biribu mai zi ne odata te rog ce crema de hemoroizi i ai recomandat dianamei ca poate are mai mult efect....
si mai pune poze cu piticul sa il vedem
freedelia ar fi frumos sa se practice si la noi vizitele astea de ajutor, in care cei ce vin sa nu se astepte sa fie intretinuti/serviti ci sa ajute cu copii mai mari/aduca papa etc
pusi cred ca pe final e si retentie de lichide de ne umflam asa... eu nu mai incap decat intr o pereche de papauci... in resti nici o sanda/expadrila/nimic....
si pt ca sila burta am depasit cu brio 110 cm nu mai am decat vreo 3-4 bluze care vin decent, restul nu (si au fost ok pana acum vreo 2 saptamani)
36+
Daconst spune:
WOWWW ce de vesti pe aici!
Felicitari Danett si Andreea!!!
Doamne,m-au apucat emotiile ca Danett era dupa mine cu DPN.
Porumbita,eu am deja 120 la burta...daca te consoleaza cu ceva.
Biribu,Fleur,mai puneti poze!
Azi e gradi inchisa,asa ca am program de distrat copilu.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
37+ sapt
maria0408 spune:
Porumbita la recomandarea dr. eu am luat Fitoroid pt. hemoroizi si vad ca a dat rezultate.