Bv Andrrreea,Danett&Alina! Hai Carmina&Anaoi! (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

mamaaaaa ce de surprize
felicitari danett
refacere rapida
sa iti traiasca printesa ecaterina.

va multumesc la toate ptr raspunsuri.am fost ascultatoare si le am luat de aseara.

pup piersicutele gata coapte si cele care se mai afla inca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Buna, fetelor. Va salut si din l partea Laurei, care se pregateste azi sa vina acasa, cel putin asa au anuntat-o. Vrea sa plece ca nu mai poate in spital. In camera nu functioneaza aerul conditionat si e dezastru. Baiatul suge si e, ea nu mai poate face fata cu laptele care e prea mult. In rest este ok. Asa... Acum sa felicit si eu noile mamici si pe bebelusii lor.Sa fie sanatoase si bebei mancaciosi tare. Despre noi, ce sa mai spun, asteptam sa crestem.Pana nu face varsta la care ar fi trebuit sa nasc, nu plecam.E bine ca suntem jos, adica daca ma muta sus, trebuia sa ma internez. Aici stam in salonul conferentiarei si suntem tare bine ingrijiti. .Nectarel , e tare simpatic.E un mic papusoi in miniatura.Mie mi-a dat ciprinol, cand am alaptat. Era singurul medicament care mergea la infectia mea. Neonatologii mi-au spus sa-l iau. Cezariana mea s-a vindecat tare bine. M-am dat si cu contractubex.Va pup. Roxypui, sa-mi spui cand iei legatura cu mama Deliei. Poate poti sa-mi trimiti nr. dansei sau poate Delia sa mi-l dea pe PM, sa cumpar sieu warp.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Dana acum m-am uitat si eu pe listuta. Vad ca sunt deja doua fete care au DPN-ul depasit.
Haideti fetelor veniti cu vesti, Alinutzac si Carmina ati nascut deja? Daca nu, un pic de galerie nu strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

maria merci!

daconst dar ce inaltime ai? dc esti la categoria pitici (eu am 1.57) ma declar " consolata"

adarev ce este contractubex ? la ce ajuta?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

FELICITARI DANET WOW CE FRUMOS
fetele eu stiu ca chiar daca alaptezi tot poti ramane insrcinata
eu pe teo am alaptat-o 1 ani si o luna timp in care n-am avut ciclu insa am luat anticonceptionale speciale recomandate de medic cerazete
nici eu nu pot dormi deloc noaptea si ma tot foiesc si ma gandesc , mai e putin si nu mai am rabdare

36+ Denis Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Porumbita, contractubex este o crema care lasa operatia foarte frumoasa . Eu mi-am dat cu ea dupa ce mi-a scos pansamentul la dou[ zile. Este un cicatrizant foarte bun.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Danett si Andrreea felicitari pt bebei!

Eu nu prea am dormit azi noapte de caldura si nici acum nu ma simt prea bine.

36+ AMR 3+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Bravo Andreea!

Bravo Danett!

Cand aveti timp sa ne spuneti detalii despre nastere si bebei!

36+ Ana Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

fetelor eu nu mai inteleg nimic din lista de programari nasteri. Mi se pare ciudat sa includem nasterile naturale acolo pt ca stim toate ca sansele sa nasti exact la DPN sunt minime, iar pt a vedea datele astea oricum e lista mare mai jos. Apoi de ex la Carmina una e DPN si alta e data "programarii"... eu chiar nu inteleg. Opteaza pt declansarea nasterii naturale atunci?

36+ Ana Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Dragelor despre alinutzac am eu vesti
Victor s-a nascut pe 3 iulie la ora 13.35, 2850g.

Felicitari alinutzac! Bun venit Victor!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput