Bv Andrrreea,Danett&Alina! Hai Carmina&Anaoi! (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ieri am incheiat si eu contractul cu maternitatea unde voi naste, apoi am fost la un curs despre alaptare si ne-a zis ca si cand ai mastita (infectie in tesutul adipos al sanului, care necesita trataemnt cu antibiotice, si poti face si temperatura) tot poti alapta. Eu am ramas suprinsa.

Nu va bazati ca nu ramaneti insarcinate cand alaptati! Asta daca nu vreti un fratior mai mare cu un an

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

FELICITARI DANETT,ANDRRREEA & ALINUTZA!!!
BUN VENIT ECATERINA, ANDREI & VICTOR!!! SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI!

wow, ce surprize! vorba ceea - nu e la cine te astepti si cand ma gandesc k miercuri am vb o gramada cu danett si nu dadea nici un semn...era programata pe 18 la ceza, dar se pare ca micutza a fost mai grabita
eu ieri am avut o zu suuppeerr proasta ma incerca asa un pui de depresie, nu vroiam sa vad pe nimeni, ma isterizase si caldura, am plans k tot ma laudam k am fost f ok cu moralul tt sarcina...ma prostesc aku la final m-am mai remontat aseara k am iesit cu niste prieteni la o terasa azi in schimb m-am super bine dispus au venit patutul, comoda, lenjeriile etc cand am desfacut lenjeriile si le-am vazut cat de frumy sunt...mi-a trecut orice urma de tristete, depresie etc sunt atat de fine lenjeriile, mai mare dragul sa le simti pe piele abia astept sa montam toate cele sa vad cum au iesit!!!
io de vreo 3 nopti ma trezesc cu pete de lapte pe bluza asa ca cred ca se cam pregateste terenul pt

carminei i-a decalat medicul termenul pe martea viitoare, asta daca nu se grabeste mirunica sa vina mai repede

Roxy
36+ AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Felicitari alinutzac! Bun venit Victor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bravo ALINUZAC; bun venit victor

Mergi la inceput

eu ma prostesc pe final.... fir ar sa fie...

am draci cu munca pt ca e tare tare rau dc nu voi reusi sa termin sapt viitoare cu proiectele si actele asta, o sa se duca pe apa sambetei munca me de vreo 2 luni

am draci ca efectiv ma seaca hemoroidul masii, Doamne cat il urasc

am draci ca ma simt asa naspa fizic (vorba lui fimiu de 3 ani, mami mergi ca o ratusca)

am draci pe cei din jurul meu ca ma tot bat la cap ca gata nasc (si eu ma incapatanesz sa le zic ca minim inca 2 sapt tot mai stau)

am draci ca nu sunt mai calma (ma stresez ca de ce nu misca bb mai mult, ca ar tr sa fiu mult mai disponibila pt cel mare, cred ca simte el ceva ca efectiv ma acopera cu pupici cand il iau de la gradinita)

sa va mai zic?

bine macar ca s-a intors ginecologul din concediu si mi a zis ca ca analize de sapt asta desi nu extraordinare sunt totusi cele mai bune din ultimele 3 luni

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Porumbita, niste detralex e f bun, mie mi-a zis dr ca pot lua

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_29 spune:

FELICITARI DANETT,ANDREEA SI ALINUZAC SI MULTA SANATATE PUILOR VOSTRII!!!
EU RAPORTEZ NISTE ZILE NASPA RAU,NU MA SIMT EXTRAORDINAR DE BINE DURERILE DE BURTA NU M-AU LASAT IAR SCURGERILE PARCA SUNT DIN CE IN CE MAI ABUNDENTE,DE CATEVA ZILE NU MAI FAC NIMIC STAU INTINSA IN PAT NOROC CU SOTUL CARE SE OCUPA DE CURATENIE SI CU BUNICA MEA CARE ARE GRIJA DE BAIAT,INCERC DIN TOATE PUTERILE MELE SA MAI REZIST MACAR 2 SAPT PT BINELE BEBELINEI....
VA ROG SA VA DATI CU PAREREA SI LA MINE LA NUMELE FETEI NU STIU CE SA ALEG..NUMELE NOSTRU DE FAMILE INCEPE CU IO....SI VARIANTELE AR FI:
ANCA MARIA ; ANCA IULIA ;ANCA IOANA ; ANCA VIOLETA...

Mami de Cristian-Andrei(19.11.2008) +34s

Mergi la inceput

eu optez pt Anca Ioana sau varianta a doua Anca Maria

dc tot pui 2 al doilea sa fie de sfant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, am trimis cateva poze pe emailul comun, daca vrea cineva, le puteti pune pe picassa. Am sa mai trimit, dar merge foarte greu...

Felicitari alinutzac!!! Ce de surprize!!!

Eu vreau sa ies din casa, abia astept sa ies cu bebe in wrap, sa ma plimb negravida... Inca ma misc incet demla operatie, dar tot m-as duce, numai ca a inceput ploaia, asa ca o las pe maine. Maine vine si soacra-mea, abia o asteptam toti.

Ma simt atat de bine ca s-a terminat... De acum stiu ca va trece timpul extrem de repede si nici nu ne vom da seama cand vom ajunge la taierea motzului, la gradinite, la scoala... Asa ca incerc sa ma bucur de fiecare minut cu bebele meu nou-noutz si cu puii mei mai mari...

Va pup si celor inca grqvide va doresc sa treaca timpul in zbor...

Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello hello!
Felicitari Andrreea, Danette si Alinutzac si bun venit noilor piersicute.
Sper ca toate mamicile, si mai noi si mai vechi sunt bine.
Ma gandesc cu drag la toate, dar mai greu cu scrisul. Ma pleosteste caldura asta si parca imi e greu si sa ma misc. Vad ca toate care mai suntem 2 in 1 ne plangem ca e tot mai greu. Cand ma gandesc cat mai am.....
Vad ca nici depresia nu ne ocoleste. Cam la fel e si la mine, stari proaste si fizic si psihic. Mi-e cam rusine sa ma plang fiindca alte fete au avut probleme mult mai mari si au rezistat super, dar stiti cum e....cateodata necazurile mele par cele mai mari.
Oricum, sper sa ne revenim toate din starile astea proaste si sper sa auzim numai de bine.
Fetelor care luati supliment de fier...stiu ca constipa, dar ati observat si o modificare de culoare la scaun? Scuze de natura intrebarii...
Alina, eu optez pentru Anca Ioana.
Hai sa va supun si eu la vot....noi vrem un singur nume si avem cam asa Aurora, Veronica, Alexandra. Mie imi plac si Medeea sau Anastasia, dar astea mi le-a cam exclus sotul.
Va pup.

29+

Mergi la inceput