Bv Andrrreea,Danett&Alina! Hai Carmina&Anaoi! (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Fetelor care luati supliment de fier...stiu ca constipa, dar ati observat si o modificare de culoare la scaun? Scuze de natura intrebarii...

da, devine innschis, se schimba clar

Citat:

Hai sa va supun si eu la vot....noi vrem un singur nume si avem cam asa Aurora, Veronica, Alexandra. Mie imi plac si Medeea sau Anastasia, dar astea mi le-a cam exclus sotul.

Alexandra sau Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Alina: Anca Ioana sau Anca Maria

muraturica: Alexandra sau Anastasia

Noi ne gandim la Clara Ioana. Sau ce nume de sfant merge pe langa Clara (care e sigur)?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Clara Andreea

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Fetelor, am trimis cateva poze pe emailul comun, daca vrea cineva, le puteti pune pe picassa. Am sa mai trimit, dar merge foarte greu...
Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Am pus eu pozele pe picasa. Sunteti minunati cu totii! Sa va traiasca comorile!

Apropos de wrap, la voi nu sunt calduri? Cred ca am transpira cu bb in wrap f tare la 30 de grade, nu?
Poti sa il tii pe bb in wrap si sa il alaptezi in acelasi timp? Ce preocupari am si eu

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Muraturica, mie imi place Aurora...sau Aura.
Freedelia, tare dragute pozele tale..cat sunt de scumpi cei mici ai tai...sunteti o familie frumoasa.

Fetelor,
la prima pagina, in sectiunea bebelusii nostri, ar trebui sa apara si Nectarel de Adarev si Laila de Delia21. Cine face un update?

36+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

am intrat si eu intre 2 reprize de muls si ce-mi vad ochii...ploaie de piersicute coapte!
Bravo andrreea, alinutza, dannett..ce surpriza! Bine ati venit Rares, Victor, Ecaterina!

Ali, m-ai intrebat de tatic, da se comporta frumos acum (tocmai il schimba pe bb) dar pe termen lung mai vedem.

Michelle: Clara Ioana e f frumos, Clara Elena.

Muraturica: Aurora, Anastasia.

Va pup, hranesc bbul si revin

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Bine ai venit VICTOR. SA CRESTI MARE SI FRUMOS.

Muraturica mie imi place Aurora sau Anastasia

Alina votul meu merge spre Anca Maria

Michelle ce zici de Clara Ilinca ? Ai scris ca ai semnat contractul te-ai hotarat cum nasti? Faci cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

muraturica: eu as alege Anastasia sau Alexandra. De ce nu ii place sotului Anastasia? E superb si nobil

Michelle: Clara Elena parca se leaga mai bine fonetic. Place Clara mult

Alina: Anca Maria

36+ Ana Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Buna, fetelor!
Multumesc mult de sustinere! Noi am venit ieri acasa. Dupa cum stiti de la sotul meu, avem un baietel de 4.360 kg si 58 cm. In ziua externarii scazuse la 4.170 si azi avem 4.280, de unde rezulta ca ne prieste acasa. Nu am putut sa va scriu ieri, pentru ca am avut si inca mai am dureri cumplite de mijloc, plus ca alaptatul, in ciuda Garmastanului, a mameloanelor de cauciuc, a musluslui si a compreselor de mamelon, a pernei de alaptat, a pozitiilor corecte posibile si imposibile, pentru mine este foarte, foarte dureros (simt ca fac pe mine de durere)... Nici experietna cezarianei in sine nu m-a facut sa imi doresc vreo repetare, desi obisnuiam sa ccohetez cu ideea. In rest, am fost placut impresionata de conditiile "de la stat". Nu am intalnit personal crizat sau repezit, poate doar pe ici, pe colo, cam aerian, dar... Ah, sa nu mint: o singura "muratura" la neonato pe care am pus-o la punct fara prea multe remuscari (la ce dureri aveam, as fi mancat-o cu fulgi cu tot)...
Viata alaturi de fiul meu abia a inceput si simt ca pleznesc de mandrie si recunostinta catre Dumnezeu... catre medicina care a facut posibil un asemenea miracol si in viata mea! Cand i-am vazut certificatul de nastere am izbucnit intr-un asemenea plans, ca sotul meu a inceput si el sa bazaie desi nu stia cum sa ma impace... Iar asitentele de pe palier au navalit in salon neantelegand despre ce este vorba... Deh, dupa ani si ani de asteptare... s-au adunat atatea emotii neconsumate incat... trebuia sa izbucnesc si in public... In rest stau minute in sir si contemplu minunea din patut si ma mir: "oare din mine a iesit perfectiunea asta?!"... deh, orice cioara si lauda puiul...
In fine, va pup pe toate si va multumesc inca o data!

Tin pumnii doamnelor in focuri, felicitari mamicilor cu puiuti carora nu am apucat sa le fac galerie... si copii sanatosi, destepti, norocosi, frumosi si cuminti!!!

mami de Gabriel

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

alilumi

trec durerile alea la supt (dupa ce se mai "obisnuiste" sanul cu "agresiunea" )

36+

Mergi la inceput