Bv Andrrreea,Danett&Alina! Hai Carmina&Anaoi! (49)
Raspunsuri - Pagina 9
ARUBA spune:
Fetelor eu sunt cam plouata. De aseara am incontinuu dureri ca la menstruatie, iar in cursul noptii am avut si contractii si dureri de spate, toate la un loc. N-au cedat la Nospa si prin urmare nu am dormit deloc toata noaptea. Uscosin nu mai pot sa imi pun ca am un mare hemoroid, chiar nu stiam ce trebuie sa fac. Am fost azi la doctor, ca oricum aveam programata o ecografie, mi-a zis ca bebe e cu capul pe col si probabil am solicitat prea mult zona stand in picioare si pe scaun, ceea ce chiar s-a intamplat. In rest ea zice ca nu nasc in curand, ca bebe e sus si colul e inchis. Zice ca 2,5 cm de col la varsta asta a sarcinii e de vis. Ma rog, eu una sunt tot plouata din cauza ca ma doare non stop burta, ma bucuram ca uitasem ce-i aia durere menstruala dar uite ca mi-am amintit brusc.
Bebe e in continuare mai mica cu o saptamana, are 2,800 kg la 36 sapt jumate. Asta e, ma obisnuiesc cu gandul ca fac o domnisoara delicata.
In rest ce sa va mai zic, m-am enervat cu cei care tre sa imi aduca patutul, e a doua oara cand m-au intarziat si mi-a sarit rau mustarul. Acum ca tre sa stau si 90% din timp in pat, chiar nu mai pot sa umblu sa imi aleg mobila pt bebe, tre sa ma bazez pe sot si pe ce vad pe net. Mi-au adus salteaua si un alt patut asemanator cu ce am comandat, iar peste 10 zile cand se presupune ca vine al nostru ni-l schimba si gata. Macar pot sa vad cum se incadreaza si sa facem aranjamentele necesare in camera. Am tot felul de chestii comandate de pe net care tre sa vina zilele astea, bugetul ramas e la pamant, evident.... Si inca mai am destule de cumparat.
Balanta: si pe mine ma paste un pui de depresie, ma frustreaza ca nu am cum sa termin pregatirile asa cum imi doream. Dar trebuie sa strangem din dinti si sa mai avem ceva rabdare, in curand ne vom tine pruncii in brate si toate celelalte lucruri vor parea neinsemnate si demult trecute.
Ali: eu iau Urinal akut pt infectia urinara. Te anunt luni-marti daca a avut efect pt ca atunci voi reface analizele. Oricum rau nu are ce sa iti faca, e extract de merisor.
Am uitat ce s-a scris in rest, dar va pup pe toate... Ma duc sa ma bag in pat, doar doar mi-or trece durerile. Sper sa pot dormi la noapte.
36+ Ana Grace
maria0408 spune:
Ali augmentinul se da si in sarcina, deci daca e safe pt.un bebe in formare atr treb.sa fie ok pt.un nou nascut.
Eu la Ana cand avea o luna am luat pt.ca am facut infectie. Ai grija cu febra, daca ajungi la 39 nu e indicat sa ii mai dai laptic bebelusului.Stiu ca decizia e grea dar tu iti cunosti cel mai bine corpul, in plus stii cata incredere ai in medicul tau.
freedelia spune:
Majoritatea antibioticelor sunt safe in alaptat, foarte putine, acelea cu spectru foarte restrans, sunt contraindicate. Ia antibioticul, pentru ca daca ai infectie nu are cum sa treaca fara. Febra nu are absolut nici o legatura cu alaptatul, poti sa alaptezi indiferent ce febra ai, chiar si cu infectii si boli transmisibile, cazurile in care nu sepoate alapta sunt extrem de putine, de exemplu infectia cu HIV. Foarte foarteutine, in rest totul e folclor, alaptatulmprotejeaza copilul de orice are mama, nu se transmite nici o boala prin laptele mamei.
eu nu pot sa dorm, nu stiu ce am capic de oboseala, dar nunpot sa adorm, sunt extrem de excitata de noul bebe, nu pot dormi...
Va pup
Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
andrrreea spune:
salutare si felicitari noilor mamici!
Am nascut si eu martea trecuta la 35 sapt fix. Bebe a avut 2235gr si s-a nascut prin cezariana de urgenta. Am inceput sa pierd lichid, am fugit la spital, dar nu mai putea fi oprita nasterea. Colul era inchis si rigid si mi s-a recomandat cezariana pentru binele lui bebe. Problema a fost ca uterul nu s-a dilatat suficient, bebe n-a mai avut loc si de-aia a venit asa devreem. Dar acum, slava Domnului suntem bine, am venit acasa ieri, cantarim 2320 gr si crestem.
Va pup pe toate
34+ Rares / Darius Andrei
maria0408 spune:
Andreea felicitari.Sa iti traiasca baiatul sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii.Ma bucur ca sunteti bine, greutatea o recupereaza el nu iti fa probleme. E cuminte? Doarme? Ai lapte? Doare opetatia? Te asteptam cu detalii si poze.
Freedelia partea cu netecomandarea alaptatului cand ai febra mare nu o stiu din folor ci de la medicul meu gineco care m- a sfatuit sa nu alaptez cu febra 39 . Acum fiecare face cum crede ca e mai bine pt.copilul ei. Ma repet eu in privinta asta prefer sa fac cum spune medicul, de asta il consult.
maria0408 spune:
Aruba imi pare rau ca te simti asa.Nu ti-a recomandat totusi nimic pt.contractii si dureri? In rest despre seriozitatea firmelor de la noi raman tot mai putine de spus.Mai repede vine o comanda din State decat una d
e la noi.Despre servicii cum ar fi track your order nici nu mai vorbesc
Incearca sa nu adaugi un stres in plus si cu asta, nu iti face bine.
ilenutza spune:
Ali, daca ai mai multa incredere in farmacista ia-o pe ea in locul dr.Unde e dilema ta? Ti-a dat dr un tratament , ia-l sau du-te la alt dr.
Andreea, felicitari pt bb, totul o sa fie bine...chiar daca a venit mai rpd
Freedelia, sunt de acord cu tine cu alaptatul.Ce leg este intre febra si alaptat?Bine ca esti bine dupa fugitul din spital.Pup
A sosit si patutul nostru, alb de lemn Ikea, salteluta, l-am aranjat in camera...plus masa de infasat, cumparaturi si bagaj in mare sunt gata.
Ile , mami de V si A ,
ali24 spune:
gata am luat augumentinul la sfatul vostru.
aruba imi pare rau ca nu te simti bine.sper sa iti treaca cat mai repede.
freedelia mersi ca ti ai rupt din timpul tau pretios sa imi raspunzi si mie
ilenutza la fel.mersi
maria mersi.si eu am citit pe ceva site ca nu s ar alapta bebe daca ai febra.dar eu dimineata eram chiar in frisoane si i am dat.tremuram cu tzatza la bebe in gurita.
acum dumnezeu mai stie unde e adevarul si ce o fi mai bine si ce nu.oricum nu vreau sa intrerup alaptatul
andreea felicitari
sa iti traiasca baiatul sa creasca mare ,frumos si sanatos.
michelle1981 spune:
Felicitari Andreea!!
Intru si eu cu o veste de la Danett
S-a nascut Ecaterina in jurul orei 2.30! 3,4 kg, nota 10.
Felicitari Danett!
Bun venit Ecaterina!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+