** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)
Raspunsuri - Pagina 15
paula_m spune:
Salut!
LA MULTI ANI REBECA!!!!
Sa cresti mare, sa ai parte de toata fericirea din lume, sa fii cuminte !!! Un si o de la Raul!!
Adriana, ti-a iesit tortuletul ? Ce a primit Rebe de ziua ei?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ochidut spune:
LA MULTI ANI REBECA!!!!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos!!!! Va pupam pe toate cele 3 fete, sa aveti o zi frumoasa!
Adriana nu te mai stresa, e bine cat i-ai dat, aveai o problema asa ca trebuiai sa o tratezi! Important e ca a baut si lm 5 luni, ceea ce e super ok si important e sa fii tu bine!! Stiu cum e sa treci prin stari din astea, la fel si eu parca i-as mai fi dat, dar parca deabia asteptam sa se termine ca ma chinuiam. Nu te mai stresa nici ca nu ai bani de ziua lui Rebe (imi pare rau), ca ea oricum nu intelege, ce e important sa simta veselie in casa, sa petreceti timpul impreuna, sa va pupaciti... o sa vina mai incolo vremea pretentiilor de ziua lor
de Larisa Ioana 24.06.2010
paula_m spune:
Nina, este racit Raducu? Dragul de el, sa se faca repede bine...In Bulgaria asti fost?4
Crissy, trece si perioada asta...Toti copii trec prin crize. Asa simti si tu ca traiesti!! Elise ce face?
Cat despre tigari, na, ce sa zic...eu nu am mai putut sa ma las de ele...cand oi face bb2.Nu am CD portabil.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
Alice_Elena spune:
Rebeca, la multi ani!! Sanatate multa si fericire! Sa ai grija de mami si de natalia
saddie spune:
LA MULTI ANI REBECA!!!
Eu nu mai am timp de nimic. Fetele care ati inceput serviciul, cum va descurcati si cu casa si cu copiii? La mine parca e dupa razboi, abia apuc sa mai pun o masina la spalat si sa fac ceva de mancare seara dar nu in fiecare seara). Dimineata sunt tot pe fuga sa nu intarzii, ufff... Maine am liber de la servici asa ca o sa profit sa bag putin smotru.
baby imi pare rau ca sunteti bolnaviori mai ales ca abia se obisnuise la cresa. Oricum, m-am bucurat tare mult cand am citit ca acomodarea a fost asa usoara. Tin pumnii sa fie la fel in continuare cand veti merge din nou.
crissy tot asa ca tine m-am apucat si eu cand m-am apucat, nu stiu cand le-oi mai lasa. Ei, noi sa fim sanatosi
maurice spune:
La Multi Ani Rebeca! Sa cresti mare si sanatoasa, vesela si desteapta! Adriana, sa va bucurati de ea si ea de voi!
crispro spune:
La multi ani, Rebeca!!! Iti doresc sanatate multa, bucurii pe masura, sa cresti cuminte si fericita! Pupam fetita scumpa si pe mami a ei minunata, si pe surioara cea draga!
Sa-l ajutam pe Alex