** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)
Raspunsuri - Pagina 16
baby78 spune:
LA MULTI ANI REBECA!!!!
Sa fi sanatoasa, norocoasa si sa ai parte de tot binele din lume !!!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
32+ Mara Andreea
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saddie baby imi pare rau ca sunteti bolnaviori mai ales ca abia se obisnuise la cresa. Oricum, m-am bucurat tare mult cand am citit ca acomodarea a fost asa usoara. Tin pumnii sa fie la fel in continuare cand veti merge din nou. |
Si eu am fost placut surprinsa de acomodarea lui...Sper sa fie la fel de bine si la revenire....cand o fi ea...Acum suntem bine dar....a cazut lat sotul meu aseara cu febra 39.3...deci clar e ceva viral si se manifesta in diferite moduri...
Cat despre treburile casnice mai lasa-le ca ai toata viata sa dai la smotru...Bucura-te de viata si de familie ca praful oricum se pune....
crissy mai bine o mamica fumatoare si fericita ...linistita decat una nefumatoare si nervoasa
32+ Mara Andreea
tanti spune:
LA MULTI ANI REBECA!!!!
Sa fi sanatoasa, norocoasa si sa ai parte de tot binele din lume !!!
rodyka spune:
la multi ani, Rebeca, minune draga! tot Rebe-bebe imi vine sa-ti spun . mami, multi ani si tie, sa te bucuri de comorile tale!
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
michelle1981 spune:
La multi ani scumpa Rebeca, sa fii fericita, iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 LA MULTI ANI REBECA!!!! Sa fi sanatoasa, norocoasa si sa ai parte de tot binele din lume !!! Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 32+ Mara Andreea |
LA MULTI ANISORI SANATOSI SI FRUMOSI!:)
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
2PRICHINDEI-MAGAZIN ONLINE...
sorina_goga spune:
La multi ani Rebeca!!!!
Sa crest mare si frumoasa!!!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 33+ Elena
baby78 spune:
Sorina wow avem cam acelasi DPN tu pe 20 august si eu pe 21 august.....
Te-ai gandit cand vei naste?,,adica ti-ai dori la o anumita data? Daca nasti pe 15 august ii pui si numele Maria?
33+ Mara Andreea
adrianaBuc spune:
Va multumim mult pentru urari! Inseamna mult pentru mine!
Cu tortul... hihi... prima crema s-a taiat, la a2a am pus prea mult unt, primul sirop era atat de dulce ca nu puteai sa il pui pe limba. Desenul de pe tort nu mi-a iesit. Arata fantastic... de urat! Dar asta e, motiv pentru Rebeca sa faca misto de mine cand o fi mai mare. Sunt curioasa cum o fi la gust.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012