** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)
Raspunsuri - Pagina 17
puiutz_mic spune:
La multi ani, Rebeca, frumusete mica! Sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti iubesti surioara si parintii! Mami Adriana sa fii sanatoasa, sa ai grija de tine si de fetitele tale scumpe!
Baby santate multa la toata familia!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
paula_m spune:
Adriana, sunt convinsa ca e bun tortul...oricum te-ai descurcat mult mai bine decat as fi facut-o eu...eu nu am curaj sa ma apuc de asa ceva...
Fetele care mai dati LP la copii, pana cand le mai dati? Eu vreau sa trec pe LV de luna asta. Cum sa fac? Dintr-o data, sau amestec?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
saddie spune:
Adriana ce tare ai fost cu tortul . Si la mine iese dezastru daca trebuie sa fac creme sau alte chestii din astea. Dar sunt convinsa ca va fi foarte gustos!
Paula eu mai stau cu lapte praf. Am incercat acum vreo doua luni sa trec pe lapte de capra, introdus treptat cate 30 ml dar au revenit problemele cu refluxul ca atunci cand era mica si am renuntat momentan. Mai incerc dupa doi ani
saddie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Si eu am fost placut surprinsa de acomodarea lui...Sper sa fie la fel de bine si la revenire....cand o fi ea...Acum suntem bine dar....a cazut lat sotul meu aseara cu febra 39.3...deci clar e ceva viral si se manifesta in diferite moduri... Cat despre treburile casnice mai lasa-le ca ai toata viata sa dai la smotru...Bucura-te de viata si de familie ca praful oricum se pune.... |
Uff nasol virus! Sa ai grija sa nu pici si tu.
De curatenie, crede-ma e grav! Eu oricum sunt dezordonata de felul meu asa ca la mine curatenie exemplara poate vezi o data de an. Deci daca zic eu ca e dezastru e grav de tot . Mai am putin si ma calific la emisiunea aia "Curat Murdar"
baby78 spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Baby santate multa la toata familia! Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Voi cum mai sunteti? Mai bine?
Paula noi am trecut la la 1 an si 3 luni la LV treptat...azi am pus 30ml restul LP...peste 2 zile 60ml..etc...Acum vezi si tu ca daca ii place nu are sens sa o lungesti...
Dar...la noi de exemplu...au fost ceva probleme ca i-am dat LV direct de la sursa fiert....si avea un kk de imi muta nasul...Am zis ca este normal dar m-a luminat Puiutz si am schimbat LV...I=am dat pasteurizat de la Napolact si acum totul este ok
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
33+ Mara Andreea
ainotna spune:
La multi ani, Rebeca! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, iubita, norocoasa, fericita! Adriana
Eu nu am avut timp sa citesc, nu stiu ce s-a mai intamplat, sper sa fiti bine toate mamicile si delfinasii la fel. Noi ne pregatim de concediu, sambata plecam.
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui baby78 Sorina wow avem cam acelasi DPN tu pe 20 august si eu pe 21 august..... Te-ai gandit cand vei naste?,,adica ti-ai dori la o anumita data? Daca nasti pe 15 august ii pui si numele Maria? Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 33+ Mara Andreea |
Sincer as prefera sa nasc pana pe 10 august da acum sa vedem ce parere are si d-ra si doftora. Numele ramane Elena, chiar daca nasc pe 15, e numele ales de Emi(sotu), eu am ales la Bogdan. Prima data ii pusesem Maria-Alexandra dar m-am razgandit eu, mi se parea prea lung numele asa ca sotul a hotrarat Elena si asa ramane.
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 33+ Elena
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui paula_m Fetele care mai dati LP la copii, pana cand le mai dati? Eu vreau sa trec pe LV de luna asta. Cum sa fac? Dintr-o data, sau amestec? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
eu inca ii dau lp si as vrea de luna asta sa il scot. complicat ca Bogdan mananca iua dar seara la culcare cere biberonul cu lp.ma gandeam sa-i pun lv in termos cum ii pun acum apa pt lp, poate il pacalesc.
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 33+ Elena
Victo spune:
LA MULTI ANI REBECA!! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE NOROC!
odeta, ce intrebari delicate pui..greu stam cu toate..eu dupa 1 an de zile am ajuns la stadiul..toata lumea mananca in oras/gradi ziua..seara chestii fugitive..snadvis, orez cu lapte, cartofi copti, paste cu branza..mai greu cu sotul ca el e si cu mofturi si cu lenea adica in afara de crenvursti nu stie sa isi faca nimic.
cu curatenia..la fel..dupa certuri indelungi mai facem pe bucatele..dar praful troneaza, oricum :(
cu crizele copiilor..avem si noi, e drept la nivel mai redus. face si Mihai, dar nu cum facea Stefan, nici pe departe . lui usor ii distrag atentia.cu S inca mai avem de lucru..in primul rand noi parintii, zic eu..el a trecut la alta faza, daca se supara..nu mai face criza de alta data ci se duce la el in camera si suge degetul..:( ceea ce mi se pare parca si mai aiurea, ca se retrage in coltul lui..cu necazul lui..asa macar urla si scapa..nu stiu cum sa mai fac.
de spalat spal sambata cate 2 masini..noaptea..apropo, tre sa ma duc sa intind niste rufe :):)