** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Dar nici eu nu spal zi de zi. Si stau acasa. Cel putin haine spal o data pe sapt.
Azi am facut gem de caise. A iesit buuun, zic eu. Mara a zis ca e "acu".
Intrebare: cum si cand scot pampersul de noapte? Ziua e numai in chiloti, deja de ceva vreme. Si la somnul de pranz si afara, tot timpul fara chiloti, si fara incidente pana acum.
Maaaama ce luna mare este. Acum am vazut ca venea o lumina puternica de afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Fetele care mai dati LP la copii, pana cand le mai dati? Eu vreau sa trec pe LV de luna asta. Cum sa fac? Dintr-o data, sau amestec?

paula, eu o sa-i dau in continuare lp seara si dimineata pana pe la 3 ani, si pediatra mi-a zis ca e fb daca ma tine buzunarul . lv bea de destul de multa vreme peste zi, in pahar. unde vede o cutie de lv, deja smiorcaie si cere ateee, ateee!!! eu nu l-am introdus treptat, fetele ziceau ca ar trebui ca la un aliment nou...

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alice, daca ziua mai poti sa insisti cu olita, ca sa renunte la scutec..eu zic ca noaptea cd ea va fi psihic pregatita.
mi se pare chinuitor sa scoli copilul noaptea de nu stiu cate ori sa faca pisu. eu nu am facut-o niciodata. vreun an de zile tot am avut accidente, la o saptamana, la doua..am cearsaf impermeabil dedesubt si asta e, schimbam lenjerii in miez de noapte. poate Mara va fi altfel, dar noi pe la 3 ani am scapat de scutec noaptea, iar ziua pe la 2 ani jumate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Intrebare: cum si cand scot pampersul de noapte? Ziua e numai in chiloti, deja de ceva vreme. Si la somnul de pranz si afara, tot timpul fara chiloti, si fara incidente pana acum.
Maaaama ce luna mare este. Acum am vazut ca venea o lumina puternica de afara

alice, pai scoti pampi de noapte cand e Mara pregatita, adica atunci cand dimineata il gasesti uscat

luna , la noi inca abia a apus soarele, deci e lumina bine, abia am ajuns de la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Victo, pai d-asta va si intrebam. Ca mi se pare greu si pe unii si pt altii sa trezesc copilul din somn sa faca pipi. Ziua nu insist deloc, si nici nu am insistat. Caca facea de ceva vreme la wc, iar de vreo 3 sapt am lasat-o ziua fara pampers, i-am explicat ca se face tot la baie, si cand vrea sa imi spuna si eu o asez. A tot facut pe ea, si imi zicea dupa, sau in timp ce facea. Apoi s-a prins de smecherie si gata :)
Soacramea o cam streseaza, din juma in juma de ora "mara faci pipi?" i-am zis sa o lase in pace ca zice ea cand vrea. Oricum n-am covoare in casa

Rodi, cred ca o sa renunte mai repede la pampers decat la "dudi" (suzi) :)) la noi laptele e "ache"

Mergi la inceput

de curatenie tac chitic , fac duminica dimineata daca am timp si chef (cu partea a doua e mai nasol), de sters praful mai trec peste zi prin salon, ca ma ia rusinea de-adevarat
haine tre sa spal la doua zile, sambata noaptea mai pun o masina suplimentar, o opresc duminica dimineata. daca e chiar musai, inca una duminica, dar sa nu fie sarbatoare.

adriana, eu cred ca pana la urma tot a fost gustos tortul, ca a fost facut cu multa dragoste si cu efort din partea ta de a iesi bine

sorina, baby, ioi ce emotii mai iau . de ramo nu mai zic nimic!

ludmila, tu nu mai zici nimic?!

crissy, mi-s asa de dragi motatele tale, m-am mai uitat prin poze , sa arunc o privire si la michelle, ca de la voi imi vin mesaje cand puneti poze noi

Mergi la inceput

la noi chestia cu pampi a devenit delicata rau , doar daca pomenesc de ea si plange. o mai las duminica in casa cu chilotei si la plaja in slip, in restul saptamanii e la gradi dimineata in chilotei (nu spune nimic de pipi, nici n-o deranjeaza ca e uda, intr-o zi a facut pe ea si apoi s-a pus pe olita , desi stie ce si unde se face). dupa-amiaza cu Maria si noaptea are pampi pana dimineata, asta e. de multe ori e uscat sau e abia un pishu, desi bea muuuult lapte seara si dimineata devreme. nu o pot grabi, nici nu vreau, desi mi-ar placea. nici la gradi de stat nu s-a pus conditia de a renunta rapid la pampi, a zis educatoarea ca vreo 5 copii din 15 incep in toamna in fiecare an fara pampi, restul se dezvata pe rand, incepand din primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

LA MULTI ANI REBECA!Sa fii sanatoasa si sa cresti mare mare

Eu, de cand stau acasa am devenit obsedata de curatenie si ordine si stiu ca nu e chiar ok...daca e dezordine am o stare tare aiurea asa ca strang intr-una dupa pitici. Sunt curioasa cum voi rezista cand incep serviciul.

Noi am trecut pe lv de o saptamana, nu era programat acum, as mai fi stat 2 luni dar am fost in pana de finante si vad ca il papa bine,nici nu si-a dat seama de schimbare. Ea il papa numai cu cereale (bio de la milupa)cu lingurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

La multi ani Rebeca! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si bucurii, sa fii iubita si fericita!

Adriana, sa-ti traiasca printesa si voi multi ani pe langa ea!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

La multi ani, Rebeca! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa! Sa ai o viata minunata! Ti-a placut tortul? . Asa urat cum zici tu ca e, mami de Rebeca, ce-as mai manca si eu o bucatica.

Adriana, sa-ti traiasca maricica- si mititica- tu sa fii sanatoasa si sa va bucurati impreuna!

Mergi la inceput