** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mami baby, iti doresc din suflet tot binele din lume, sa ai parte de multe bucurii si impliniri, multi ani fericiti si sanatosi

si va invit la o matinala, mie mi se rup falcile de la atata cascat

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neatza! Vin si eu la o cafea, chiar daca de obicei nu beau.
Raisa a facut aseara putina febra, 38,2. I-am dat nurofen si panadol la 4 ore, chiar daca dupa prima tura nu mai avea nimic.
De la 8.30 e la strand cu bona. Prima data!!!

Eu merg la 12 la salon si ajung acasa dupa 18. Noroc ca acolo e mai racoare, e gresie peste tot si dimineata dam drumul la AC pe maxim, pana vine prima clienta....ca pe caldurile astea....

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi ani, Iuliana!
Sa traiesti ani multi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Neata! Si eu la cafea!

Am dus copilul la cresa si acu servesc micul dejun in pat. Ce bine e sa ai o zi libera in cursul saptamanii . De bine ce ziceam ca bag smotru . A propos de asta, hai ca m-am mai linistit daca ati spus si voi ca e durere mare sa le faci pe toate. Recunosc, ca in sinea mea ma gandeam ca nu sunt eu in stare sa ma organizez mai bine.

Mai stau putin si ma apuc pana la urma de ceva curatenie, ca la 4 trebuie sa iau copilul si sa-l duc la frate-miu vreo doua ore iar noi mergem la o mica sindrofie de 4 iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

vin si eu...azi noapte a facut andrei febra, 38.5...fara nici un simptom, azi de dimineata era subfebril, avea cred ca in jur de 37

o sun pe pediatra...a zis ca sunt o groaza de viroze si epidemii in oras, ca nu a mai vazut atatia copii bolnavi in luna iulie...rozeola, boala gura-maini-picioare etc...

noi am facut rozeola...acum ne asteptam sa o faca pe cealalta a zis sa il controlez de afte diseara, sa incerc sa evit antitermicele, ca sa scurtez perioada de aparitie a bubitelor...off

si nici nu merge la gradinita ...

ma gandeam cu fericire ca Andrei nu a racit toata iarna, in afara de bronsita aia de Craciun, si acum , de cand e vara, le ia pe toate de pe afara...isi si baga manutele in gurita ...

Mergi la inceput

cu scuzele de rigoare

LA MULTI ANI REBECA!! FRUMUSICA CU PARUL NEGRU! SA FII SANATOASA, FERICITA, SA AI O COPILARIE DE POVESTE ALATURI DE FAMILIE SI DE SURIOARA TA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

La multi ani rebe, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si voioasa(scuze de intarziere)

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

la multi ani mami baby!! sa fii fericita si sanatoasa sa te bucuri de cei doi copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Racusor, da de ce te duci cu gandul la ce e mai rau? Poate nu face nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare si de la noi...

La multi ani Iuliana! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita vesnic!

Cu intarziere spunem La multi ani Rebeca Stefania! Sa cresti mare sanatoasa, sa ai o copilarie frumoasa si multe bucurii!

Noi am ajuns in we acasa la Gl, am fost ocupati cu pregatiri de ziua sotului (a fost luni) si am petrecut la un gratar in curte alaturi de prieteni, iar ieri am bagat smotru la greu, desfacut/spalat din bagaje, etc, etc... De asta nu am reusit sa deschid laptopul.

Va pupik si incerc sa recuperez azi ce ati scris in urma, sa ma pun la curent. Va pupik!!!

Mergi la inceput