** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

ce bine de voi ca delfinasii vostrii papa laptic, tudorel al meu nu serveste de nici un un fel. acum, de ceva timp, e constipat, face doar cu supozitor, e groaznic, nu mai stiu ce sa-i dau voi ce ma sfatuiuti??? plus ca mai e si alergia lui, are bubita langa bubita si-m mananca si se scarpina pana ii da sangele, mixtura nu-si mai face efectul, am trecut la crema de galbenele, doar de la ea se simte mai bine.
va pup

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

la multi ani, mami Iuliana sa fii sanatoasa!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

LA MULTI ANI REBECA!!!

Eu nu mai am timp de nimic. Fetele care ati inceput serviciul, cum va descurcati si cu casa si cu copiii? La mine parca e dupa razboi, abia apuc sa mai pun o masina la spalat si sa fac ceva de mancare seara dar nu in fiecare seara). Dimineata sunt tot pe fuga sa nu intarzii, ufff... Maine am liber de la servici asa ca o sa profit sa bag putin smotru.

baby imi pare rau ca sunteti bolnaviori mai ales ca abia se obisnuise la cresa. Oricum, m-am bucurat tare mult cand am citit ca acomodarea a fost asa usoara. Tin pumnii sa fie la fel in continuare cand veti merge din nou.

crissy tot asa ca tine m-am apucat si eu cand m-am apucat, nu stiu cand le-oi mai lasa. Ei, noi sa fim sanatosi

saddie, nu te stresa

la mine e simplu, vine o femeie o data pe saptamana, eu fac de intretinere sambata si bona strange prin casa ce gaseste dimineata (adica daca sunt de spalat vase, chestii marunte)

mancarea - fac mai mult pentru Andrei si asta e,...ce imi pare rau e ca nu am timp (si recunosc nici chef) sa ii fac mai multe chestii, mai diversificate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Racusor, da de ce te duci cu gandul la ce e mai rau? Poate nu face nimic.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

asta mi-a zis pediatra....eu nu m-am gandit nici o clipa de capul meu la asta

si data trecuta ea mi-a zis din prima de rozeola si asta a fost! Doamne ajuta sa se insele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

la multi ani, mami Iuliana sa fii sanatoasa si sa te bucuri de comorile tale!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari

am venit din parc acusica si primul lucru am deschis forumul.

Va multumim inca o data tuturor pentru urari. Sunteti foarte importante pentru mine. Sa va zic ca mama mea si sora mea nici nu au sunat sa ne zica LaMultiAni? De soacra ce sa mai zic, ca pana acum nici nu a vazut-o pe Natalia. Eh! noi sa fim sanatosi! Pana la urma tortul a fost gustos, cu mici obiectii s-a mancat tot. Mai tarziu va pun poze cu Rebe-bebe (da! si eu inca ii spun asa cateodata) mancand tort.

La Multi Ani, Baby! Sa fi sanatoasa si hiperiubita!

coteasca, dai cat mai multe cirese, caise si piersici. La Rebeca fac minuni. Ca nu mananca lapte nu-i dezastru, comnensezi cu iaurt si branzica.

racusor, un la baiat. Mititelul de el! Si vorba ta, nu merge la gradi... of!

Krys, sa-ti traisca sotul!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Iuliana, la multi ani!! Sarcina usoara ( cat mai e din ea), iar Mara siTudor sa iti umple zilele cu bucurii! Si sotul tau, bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Coteasca, pere, prune, suc de morcov cu portocala.
La noi a functionat, pe termen lung, schimbarea laptelui praf, dar daca zici ca nu bea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani Iuliana! Sa fii fericita, iubita si implinita alaturi de comorile tale!

La multi ani sot de cristina_serban!

Eu am trimis-o pe Bianca la gradi, nu mai are temperatura, dar tot mai tuseste si are muci. Continuam cu tratamentul homeopat, imi pun toate sperantele in el.
Numai bine ca dupa ce am lasat-o la gradi am fost prin oras, cascat gura prin magazine, i-am luat un ploveras de la H&M, am stat la o limonada si o negresa cu sotul meu si apoi acasa la un pic de trebaluiala.
Nici la noi nu e muzeu, dar nici nu troneaza praful. Oricum imi e din ce in ce mai greu sa ma aplec sa strang lucrurile imprastiate.
Abia astept sa slabesc!!!!!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

La multi ani Iuliana!!!!
Nastere usoara si sa ai parte numai de bucurii de la minunile tale!!!! pup

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 33+ Elena

Mergi la inceput