** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

pai d-aia zic, paula :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

Eu tot incep mesaje si le pierd

Am ajuns si noi din vacanta, a fost frumos, Raducu s a simtit tare bine. Ii place apa, sta in colac si da din maini si picioare.

Cu scuzele de rigoare vreau sa urez si eu sarbatoritilor de sapt trecuta

Matei de Tanti
Antonia de Giorgia
Larisa de Ochidut
Filip de Eladeea
Theodor de Roxana
Beatrice de Crissy
Mihnea de Mov
Sebastian de Lala
Tudor de Coteasca

Delfinasi sarbatoriti, va doresc tot binele din lume, sa aveti parte de fericire si multaaa sanatate!
Pt mamici un buchet mare de , va felicit pt minunile voastre.

Laurika
Sa traiesti, sa fi sanatoasa si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Nu am recuperat mai nimic

Noi am venit Sambata, Duminica am fost la strand si azi R a bolit ca un om mare. M am speriat, statea cu capul pe burta mea si abia isi tinea ochii deschisi. A dormit in trei reprize pana la ora 14, se trezea plagea, dormea si la 5 pm am fost la dr.
Suntem pe antibiotic, fluimucil si alte picaturi de nas.
Sunt obosita si stresata!

In vacanta cand am fost am luat 8 scutece de noapte adica marimea 6 si 8 de zi, marimea 5.
Ne am intors cu 7 scutece combinate. Au foat zile cand nu a facut nimik in scutec, timp de 3,5 ore, cat a dormit la pranz, dar si nopti cand s a trezit cu el uscat.

Cred ca in aceasta misiune tb rabdare si timp sa se obisnuiasca cu ideea, cu ritualul

Kaku tot la olita face si binenteles ca l prezinta la toata lumea care e in casa.....chiar daca avem si musafiri......pana acum era mandru doar cand facea pishu.

Si eu vreau MI3!

Catalin rade de mine, ca doar ce am venit si iar am inceput sa ma uit/caut dupa vacante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR DELFINASILOR CE AU IMPLINIT 2 ANI!Revin cu nominalizari.

noi am fost cateva zile la munte cu o prietena si cu picii,fara semnal,doar noi doua. Un pic l-am disperat pe sot ca nu puteam sa sun decat o data pe zi,si se pare ca a fost benefica iesirea la aer curat,si pt mine si pt el care a stat in oras ca a avut de lucru.....

nu am citit nimic din urma,revin maine

NOAPTE BUNA DELFINARIU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Rebeca!
adriana, chiar ma gandeam ieri la tine. Stiu ca e dureros, nu te gandi ca o privezi de ce e mai bun pt ea ci ca pregatesti terenul pt un viitor fara stres. Fetele au nevoie de o mama sanatoasa

baby, suntem de o perioada lunga pe stagnare, si la greutate, si la comunicare. De vreo luna se crizeaza din orice: cand o pun in scaunel, cand o scot din scaunel, cand o spal pe maini/fata, cand o schimb, cand o imbrac, urla ca din gura de sarpe de-mi vine sa ies pe poarta si sa merg incotro vad cu ochii.

sa mai zic ca de ceva timp... ... E singura mea alinare

ups... gata, am spus deja prea multe.

Aaa... o intrebare: are careva DVD player portabil? De inchiriat, 2 sapt. la inceputul lui aug.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Neata!
Crissy, te inteleg cu "lulica" ca si eu am ajuns la un pachet pe zi, ma oboara tipetele si cizele, mofturile la manacare si nu raspunsul la orice, asa ma alin si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Sa va spun cum ma ameninta Ducu cand nu obtine ce vrea "mama pag" (mama plang).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Sa va spun cum ma ameninta Ducu cand nu obtine ce vrea "mama pag" (mama plang).

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

vai ce haois!!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CU INTARZIERE SI SCUZELE DE RIGOARE:
SEBASTIAN PETRU DE LALA
TUDOR ANDREI DE COTEASCA

SI LA MULTI ANISORI REBECA AZI DE ZIUA TA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Anca, Racusor...suntet pe aici? Aveam nevoi de un sfat bancar...caut o dobanda buna pe piata la depozit termen lung....dar sa fie si banca safe

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput