** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)
Raspunsuri - Pagina 13
baby78 spune:
Tudor are cam 91 cm si 14,5 kg
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
32+ Mara Andreea
michelle1981 spune:
Am fost cu Bianca la homeopat, ne-a dat si tratament pt imunitate pt cateva luni (coacaz negru, mesteacan argintiu si inca ceva, nu am foaia la mine)
Bianca are cam 87 cm si 12.5 kg. Mi se pare grasunica fata de alti copii de varsta ei, e pufoasa asa
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+
Alice_Elena spune:
Da, michelle, asa e si mara. Asa a fost de la nastere, pufoasa.
Cate luni ii faci tratamentul? Sunt curioasa ce efect va avea la iarna
ramonavlas spune:
De dimineata am fost la clinica unde voi naste. Mi s-a facut internarea de o zi. Eco, monitorizare bebe, discutii cu neonatolog, anestezist.
Am facut si programarea.....pe 23 iulie voi naste Asa ca de azi in trei saptamani, am scapat!
La un eco, bebe are 2,800kg si la altul, 3,100kg. Vom vedea cand va iesi cat are.
Azi a fost si prima zi a lui Raisa cu bona, fooooarte cuminte copilul! A adormit singura, spunandu-i bona o poveste. La 13.30 am iesit de la clinica, la 14 eram la salon, la 19 am ajuns acasa. Of, ce dor imi va fi de zilele astea agitate!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas De dimineata am fost la clinica unde voi naste. Mi s-a facut internarea de o zi. Eco, monitorizare bebe, discutii cu neonatolog, anestezist. Am facut si programarea.....pe 23 iulie voi naste Asa ca de azi in trei saptamani, am scapat! La un eco, bebe are 2,800kg si la altul, 3,100kg. Vom vedea cand va iesi cat are. Azi a fost si prima zi a lui Raisa cu bona, fooooarte cuminte copilul! A adormit singura, spunandu-i bona o poveste. La 13.30 am iesit de la clinica, la 14 eram la salon, la 19 am ajuns acasa. Of, ce dor imi va fi de zilele astea agitate! Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 31+ |
Bravo Ramo pentru vestile bune ....Ce putin mai ai....wow 3 saptamani! E foarte bine bebelina
Ma bucur mult si pentru Raisa ca se intelege asa de bine cu bona...E mare lucru sa pleci linistita sa nasti stiind ca e bine copilul
Felicitari pentru vestile bune si pana la urma se pare ca o faci leut,nu?
32+ Mara Andreea
baby78 spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Da Baby, leoaica o fac, ca pe Raisa! Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 31+ |
Bravooooo!!!! Veti avea 2 leoaice
Noi vom avea un leu si o leoaica.....Tare ne mai place zodia......ca sa nu zic defapt ca ne place perioada de toamna iarna sa facem copii
PS Iar acum ai la semnatura37+ ,nu?
32+ Mara Andreea
Alice_Elena spune:
eu vroiam sa il fac pe radu sagetator. dar n-a vrut doctorul sa il scoata e capricorn cu ascendent in berbec dar eu, marius si mara suntem zodii de foc (sagetator, berbec, leu). sper ca radu sa fie echilibrul dintre noi, ca altfel
paula_m spune:
Alice, ce ai mama, cu capricornii? Suntem asa o zodie perfecta
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
matusa77 spune:
citat din mesajul lui paula_m Alice, ce ai mama, cu capricornii? Suntem asa o zodie perfecta Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
Da,da,da!