** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)
Raspunsuri - Pagina 12
ochidut spune:
aa, ca vb de greutate, Rodyka mi-am adus aminte si L e dintotdeauana in afara grilelor. acum vreo 3 luni, avea cat un copil de 2 ani jumate . Acum are undeva in jur de 94 cm (putin peste)- nu reusesc sa o masor exact si 14 kg (fix 14 asa arata cantarul de ziua ei)
de Larisa Ioana 24.06.2010
lalala13 spune:
wow...al meu este intre 11 si 12 kg(oscileaza)..si peste 90 cm dar nu pot sa-l masor exact..e silfid rau..i-am zis sa pape ca-l bat fetele in parc (la propriu ) si nu are putere sa riposteze
coteasca spune:
fetelor ma scuzati ca intru atat de tarziu sa va multumesc pt urari, dar am fost tot pe drumuri, iar acum am un mom de respiro la serv!
am ajuns aseara in buc, l-am lasat pe tudor cu lacrimi in ochi la campulung, am asa un gol in stomac, abia ast sa vina vineri sa merg sa-l vad!
va multumim inca o data si va servim chiar si acum ca mai avem bobo de cioco, berula si cozonac! va dorim si voi muuulta sanatate si un - poi mare
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
matusa77 spune:
Vad ca vorbiti de greutate, nici noi nu stam prea bine, 90 cm si apropape 12 kg. Dar Ducu mananca extrem de prost "cu figuri" la fiecare masa, toata mancarea blenduita.
matusa77 spune:
Am facut analize , cateva sunt in afara limitelor (Neutrofil, Limfocit, Monocit)si Ig E a iesit mare. Acum astept interpretarea de la dr.
Am facut si testul pentru boala celiaca, la asta avem de asteptat 10 zile.
Alice_Elena spune:
Pai mara e la categoria musca :)) are 84-85 cm si 11,5 kile. Chiar zilele trecute m-am uitat pe niste grafice si se incadreaza, deci stau linistita. Oricum nu pare deloc slaba, dar cand ma gandesc ca Radu la 6 luni are aproape 9 kile ea pare subnutrita
Eu vreau sa pleeeec din bucuresti ca nu mai pot cat e de cald
gabrielaene spune:
Sanatate multa Bianca!
Nici noi nu stam stralucit la capitolul greutate, are 11,600 si 91 cm ( e inalta). De cand cu polipii astia a luat foarte lent in greutate, adica de vreo 6 luni
gabrielaene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 Am facut analize , cateva sunt in afara limitelor (Neutrofil, Limfocit, Monocit)si Ig E a iesit mare. Acum astept interpretarea de la dr. Am facut si testul pentru boala celiaca, la asta avem de asteptat 10 zile. mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
Monocitele, limfocitele si neutrofilele pot iesi putin modificate si daca a avut o usoara viroza chiar daca nu au fost simptome si daca sunt foarte putin in afara limitelor nu trebuie sa-ti faci griji.
La parte cu Ig E-ul marit inseamna ca are un teren alergic. Vezi ce spune pediatra si probabil trebuie si un control la un alergolog. Sanatate multa!
adrianaBuc spune:
un salut si de la mine
azi e prima zi fara tzitzi la Natalia si am o stare tare rea; ma simt vinovata ca o lipsesc de LM desi de cand am nascut-o asteptam momentul asta (stiu ca sunt dusa cu capul!).
Rebeca nu stiu ce inaltime are, dar la greutate e la 11,5 kg - am luat cantar special pentru ea.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
baby78 spune:
Crissy, Ochidut multumim!
Crissy voi cum mai sunteti? Bea ce nazdravanii mai face? Un mare, mare de la noi!
Acum stau si ma gandesc....Am vorbit la cresa si nici macar un copil nu este bolnav.....Acum ceva timp am vorbit cu o pediatra si ii povesteam ce am patit in iarna cu sotul meu ca a facut varsat de vant si eu si Tudor nu am luat cu toate ca am stat cu el in aceeasi incapere cand era cel mai contagios....Mi-a spus ca e normal ca un copil pana in 2 ani nu face varsat de vant caci are imunitate de la mama ...si mi-a povestit ce a patit si ea cu fetita ei....A dus-o la cresa inca de la 1 an si 4 luni....si a prins o eruptie de varsat de vant...Toti copii au facut mai putin ea....Dat in jurul varstei de 2 ani a facut varsat de vant cand nimeni din jurul ei nu avea bola...Se pare ca organismul lor are anticorpi care lupta cu boala pana la 2 ani iar apoi se activeaza boala in diverse forme....
Eu cred ca acum Tudor are o forma usoara de varsat de vant ....
Sunt hotarata ca dupa ce ii trece toata nebunia asta cu bube sa ii fac analiza de sange si sa vad ce anticorpi are. Ii voi face pentru pojar, pojarel, varsat de vant, rubeola, rujeola si oreion mai ales ca noi am avut ceva eruptiv si la 6 luni si la 1 an si nimeni nu ne-a spus ceva concret ci doar ca este "un virus rujeolic sau rubeolic"....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
32+ Mara Andreea