** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)
Raspunsuri - Pagina 11
rodyka spune:
o cafeluta spaniolizata, asa ca de luni dimineata
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Neata!
Puiutz, macar bine ca nu a fost enterovirozasi ca e kk normal. Dragul de el, ce ii plac rosiile.
M-am uitat pe net, si cica ar fi lipsa de calciu faptul ca ii merge asa pielea de pe degete. Si cica alt simptom ar fi ca nu ia in greutate- ceea ce se intampla la noi. De 6 luni are aceeasi greutate. Vedem azi la derma ce zice, si probabil maine la un pediatru.
Mai dau si eu o cafea, ca acum ma bag si eu la una.
Sa-l ajutam pe Alex
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 La multi ani Tudor Andrei de Coteasca Sa fii sanatos, voios si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 32+ Mara Andreea |
Cu scuzele derigoare pentru intarziere(am fost plecati pana aseara)
La multi ani Tudor Andrei de Coteasca!!
La multi ani fericiti si plini de intelegere impreuna Oana!
Iuliana, la multi ani sotului!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 18+
baby78 spune:
Puiutz, Rody, Michelle, Laurika Multumim de urari !
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
32+ Mara Andreea
ochidut spune:
Si de la noi
LMA sot de Baby!!!!
LMA fericiti cu muuulta iubire si intelegere, Ooana si Marius!!
Si stiu ca am zis pe FB dr aici nu imi mai aduc aminte, LMA TUDOR!!!! Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii mamei tale!
Crispo, sper sa gasesti solutia cea mai buna cu serviciul. Cu greutatea lui V, eu zic sa nu iti faci mari griji, dar daca tot face 2 ani acum poti sa ii faci niste analize anuale de control si asa vezi cum stati.
Baby, sper sa nu fie MGP si sa va treaca repede bubele.
Puiutz, ma bucur ca sunteti bine
de Larisa Ioana 24.06.2010
lalala13 spune:
ma fetelor stau si citesc de boala asta de au avut-o delfinasii..eu nici nu am stiu ca exista asa ceva..sia cum uitati-va cate cazuri..mie mi se pare cel putin bizar...tare ciudat..
lalala13 spune:
crispro nici al meu nu a mai luat in greutate, are falcute dar daca-i vezi picioarele..vai de ele..zici ca e un pui de ala...mai ales cand bea i se umfla burta..e perfecta descriera unui pui de carne
puiutz, si al meu e indragostit de rosii, fura de pe tarabe din piata si le baga in gura..spre disperarea mea care-l alearga sa i le spal..bineinteles ca nu apuc in 90 % din cazuri
lalala13 spune:
aaa, inca o chestie, crispor, eu cand am inceput serviciul, am tras rau cu sebi. a fost foarte afectat.. a refuzat sa imi zica mama-mami timp de 2 luni. nu ma mai iubea, nu ma mai pupa..nu ma mai baga in seama pt ca lipseam de acasa. am inceput sa-i explica ca mami pleaca ca sa-i aduca lui eva bun/o jucarie/ o hainuta..si usor am inceput sa-i aduc mici atentii cand ma intorceam acasa, sau cu o plasa plina de cumparaturi(lui ii place sa le goleasca)..si a usor s-a reintors spre mine de e lipit cand ma are...
ce vreau sa zic este ca etapa asta o fie oricum...mai devreme sau mai tarziu, in functie de cat de sensibil e copilul.
ochidut spune:
Eu sunt plictisita de moarte , stiti cum e...cand te duci la serviciu te rogi sa ai si tu o zi in care sa nu faci nimic si sa nu te bata nimeni la cap Si cand ti se intampla tot nu e bine...
nu mai suport statul in casa, dar de maine cred ca voi putea calca mai bine cu "utilajul meu", asa ca poate mai ia cineva cu masina si ma duce o ora/doua la birou, sa vad oameni.
A fost asa urat acasa in w/end, fara sot si fara copil, si fara a putea iesi din casa.... imi venea sa ma dau cu capul de pereti
Vestea buna: cred ca L se invata fara pampers. De o saptamana e fara si nu prea mai face pe ea de vreo 4 zile, sa vedeti ce striga cand ii vine....e tare simpatica....Bine, putin se intampla sa mai scape pana ajungem
de Larisa Ioana 24.06.2010