** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Iuliana, la multi ani sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Crispro, Alice multumesc!
Va servesc cu o prajitura si un suc...
Nu am rezistat azi si am dat o fuga pana la cofetarie si am luat niste prajituri ca doar nu trecea ziua lui fara ceva dulce.... Mai ales ca este mare amatori de dulciuri....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
32+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, scriu de pe tel si nu pot pune linkul. Intra pe pediatru cluj- cauta pagina ei pe google. Are descrisa boala asta, cu poze si detalii.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

multumesc !
Am intrat si am vazut....Nu seamana cu bubele lui Tudor dar ca pozitionare si simptom corespunde.....

Si ca sa vedeti ghinion...pediatrul meu e plecat din tara de sambata pana pe 10 iulie ( si e super doctor mai ales ca lucreaza in urgenta si sigur ar sti ce are Tudor) si azi am sunat la o doctora de la contagioase sa vina sa il vada pe copil si ce credeti?????? Doar ce i-a murit sotul

Incredibil,nu?????

Doar ca ma consolez ca Tudor e mult mai bine...nu a mai facut temperatura deloc azi...a mancat super bine...si e vioi

PS: Si vorba sotului meu a carui zi de nastere este azi ...are o zi de natere asa cum a inceput anul...intre bube si bubite ca doar el a avut varsat de vant de la Craciun pana la Anul nou....dar macar acum e fericit ca este cu noi in carantina

32+ Mara Andreea

La multi ani sotului! Sa fiti sanatosi cu totii!
Cred ca e epidemie de GMP, si nepotica mea de 9 luni a avut

La multi ani fericiti si voua Oana!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaene

-------------------------------------------Mami de Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Multumim

Dar de unde a luat nepotica? Merge in colectivitate?

Rody...cred ca nu dormi in noaptea asta la ce scor este la meci

32+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:

Citat:

Multumim

Dar de unde a luat nepotica? Merge in colectivitate?

32+ Mara Andreea

Nu merge in colectivitate dar o duce pe la locurile de joaca, leagane, balansoare...cred ca de pe acolo

Mergi la inceput

Citat:

Nu merge in colectivitate dar o duce pe la locurile de joaca, leagane, balansoare...cred ca de pe acolo

-------------------------------------------Mami de Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Pai asta mi se pare cel mai nasol....Copilul nu merge la cresa sau gradinita pentru a il feri de boli dar...le face oricum din parc...de la locuri de joaca sau daca bate vantul si imprastie virusii

Si e atat de micuta...9 luni..cred ca e cumplit...e greu pentru ai nostrii care au 2 ani si sunt ceva mai rezistenti si mai maricei....dar pentru o mana de om de cateva luni

Eu macar ma imbarbatez ca Tudor cu fiecare boala isi creeaza un sistem imunitar si o oarecare rezistenta la boli si va fi mai bine pe viitor...

32+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Iuliana la multi ani sotului si multa sanatate lui Tudor! Sper din suflet sa nu fie boala GMP! Poti merge la dr. Carmen Dumbrava, doar ca din cate imi amintesc nu primeste in aceeasi zi in care suni pt. programare. Dar poti incerca. Gasesti nr. de tel. pe net. Este o pediatra f. apreciata (multi spun ca ar fi cea mai buna din Constanta).

Suna cat mai de dimineata, poate gasesti loc chiar in aceeasi zi.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro, of, draga de tine! Te inteleg ca stai in cumpana legat de inceperea serviciului! Si mi-e mila de Vladut care intelege tot, cu siguranta! Cat despre greutate, nu te panica, la varsta asta unii copilasi pot sa nu ia in greutate si cateva luni la rand. Si a mai fost si bolnavior, cat a tras mititelul cu amigdalitele alea! O sa recupereze el incet-incet. Si Raducu al meu tot 11 kg are. De fapt acum are cam 10.8 - 10.9, ca a slabit cat nu a mancat pranzurile aproape o saptamana .

Nu v-am mai spus despre Raducu... pana la urma se pare ca nu are roseola (desi pediatra noastra nici macar nu auzise despre boala asta...ea stie doar de rujeola, rubeola si oreion ). Sunt bubite aparute din cauza transpiratiei si a febrei. Pana la urma nu stiu de la ce a facut febra...parerea mea e totusi (daca nu a fost roseola) ca de la eruptia caninilor. Iar cele cateva scaune moi au fost ori de la cas (luat din piata), ori de la piersica. Daca era enteroviroza ar fi avut mai multe scaune diareice (diaree a fost doar 1 scaun, restul au fost doar moi).

Azi a fost primul scaun normal. Oricum incepusem sa-i dau sa pape...rosii . E indragostit de rosii! Azi i-am dat si mar. Ieri am reusit sa-i dam un pranz cat de cat mai consistent si in cantitate mai aproapiata de normal... Azi a papat mai bine ca ieri. Sper sa-si revina. Mofturi tot face, dar deja ne-am obisnuit.

Hai ca m-am intins. Mai povestim maine.

Va pup cu drag!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

am vrut sa iesim si noi in centru, dar ne lua o ora sa ajungem si inca vreo 2 sa venim inapoi, la cum e circulatia si cate strazi is inchise. fain e ca aici fiecare echipa are propria... fantana arteziana la care se sarbatoreste . dar am... sarbatorit si noi in casa cam asa

baby, la multi ani fericiti sotului tau, si voua alaturi de el

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Baby LMA sotului, viata lunga si frumoasa impreuna, alaturi de copilasi!

Bravo Spania! Rody - imi place cum ati petrecut. Si pozele de la mare mi-au placut

Paula - am vazut si pozele voastre. La ce vila ati stat, ca am uitat? Foarte fain amplasata, pe plaja..
Asa ceva o sa caut pt la anul, in caz ca ne hoataram sa mergem cu fetele
Cu mancarea cum v-ati descurcat?

Bianca tuseste, are muci, temperatura.. Asa mi-e mila de ea, e si ragusita..
O sa mergem la homeopat sa incepem un tratament pt imunizare.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput