Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Multumim de cafea,Ali!
Zizou,La Multi Ani!Iti doresc sanatate si bebe la termen si papacios!
Si eu am scapat de carcei tot cu magne b6.In ultima vreme iau in fiecare seara.
Am adormit greu,dar dupa aceea am dormit tare bine,in sfarsit!
_
Mamica mandra 34+Emma Iulia
AMR 4+
Povestea noastra
ned spune:
La multi ani Zizou! Si pt carcei intr-adevar Mg B6 face minuni, mie asa mi-au trecut.
35+ AMR 4+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
ramonavlas spune:
Zizou, la multi ani cu sanatate, sarcina usoara si bebe la termen!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
maria0408 spune:
Ali multumim de cafeluta, tare buuuuunnnaaa a fost.Nu pui poza si pe picasa sa il vedem si noi pe frumusel
Zizou La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si o mamica implinita.
Ce vorbesti tu acolo de varsta, conteaza cum te simti in interior (.. imi convine varianta asta, ca altfel ma apuca depresia cand vad cat de tinere sunt unele fete...)
Fleur ma bucur ca revine ZEN-ul. Eric nu mananca singurel de la tine? Si ai dreptate, greul de abia de acum incepe...
Carmen ma bucur ca ai intrat si ca bebe e pe drumul cel bun, e normal ca o perioada de timp sa aiba nevoie de acomodare si tu la fel.
Ada, Laila sunt tot mai bune vestile despre campionii noastrii
Vine week-endul, cine urmeaza???? S-a deschis sezonul la piersicute copate... Cramina, Fredelia, Laura ...??????
freedelia spune:
Neatza fetelor!!
Carmen -- bine ati revenit si bravo lui bebe ca vrea papa de la tzitzi!!!
Fleur -- daca a inceput sa ia in greutate, incearca sa nu ii mai dai biberon, ca sa treaca pe san exclusiv. Daca tot te temi, da-i supliment cu siringa sau cu lingurita. Varsta asta, 1-2 saptamani e cruciala si aici multi bebelusi aleg sa refuze sanul in favoarea biberonului.
Ali -- ce in forma esti a doua zi dupa ceza, bravo!!!!
Zizou -- la multi ani fericiti! Da, la anu ai bagat-o pe maneca si de la anu incolo, trebuie direct sa scazi 10 ani. Asa ca si la anu tot 23 haha
Eu azi ma simt neasteptat de bine, am energie, am si o stare de spirit mai buna... Si AMR 3 zile...
Va pup!
Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
ARUBA spune:
Neata!
Eu am inceput ziua cu o veste proasta, mi-a iesit o usoara infectie urinara, tocmai acum la sfarsitul sarcinii, dupa ce am fost "curata" la precedentele 1000 de analize
Urocultura mi-a iesit negativa, dar in sumarul de urina mi-a iesit prezenta flora bacteriana si leucocite (75 leu/ul)... am sunat-o pe doctorita si mi-a zis sa iau Urinal Akut timp de 10 zile... Pff, m-am deprimat total, de unde naiba infectie urinara?
35+
muraturica spune:
Buna dimineata.
Ali, felicitari pentru cel mai mare bebe de pe aici. Ma bucur sa vad ca esti in forma buna.
Vad ca avem vesti bune si de pe la celelalte mamici, exceptand probleme cu alaptarea. Sper din suflet sa treceti cu success peste ele.
Zizou, la multi ani.
Pentru cine scoatem majoretele acum?
29+
IIuli spune:
Neata, fetelor,
Eu m-am trezit cu obisnuita indigestie - de data asta parca mai rea ca pana acum, am vomitat, sunt ametita, parca sunt gravida in 2 luni
Ali, multumumim de cafea, daca esti asa activa dupa cezariana inseamna ca nu e asa de neagra treaba asta, poate o sa fiu si io in forma dupa ; iti mai dau calmante si azi, nu?
Zizou, LA MULTI ANI!!! , iti doresc sa fii sanatoasa si sa fie ok bb. problema asta cu 33 o am si eu, ii implinesc anul asta si nu stiu cum o mai dau eu la intors
Kimmy, si eu am luat magne b6 mult timp pentru niste carente de magneziu; mie mai multi dr mi-au spus sa nu il iau seara ca da insomnii. doar dimineata si la pranz luam. pe de alta parte, gravidutele oricum dorm prost, dar sa nu contribuie si asta..
Aruba, stiu ca am mai zis mai demult pe aici si nu vreau sa plictisesc pe nimeni, dar incearca si o cura cu merisor&goji (cam cate 150-200 gr din fiecare pe zi), la mine a facut minuni dupa doua ture de atibiotice, cand urocultura iesea tot modificata.
freedelia, felicitari pentru starea buna, cred ca te bucuri ca vine bebe.
muraturica, sper ca e bine bunica ta. si mama mea are niste probleme medicale si e departe de mine si e greu. take care!
sa aveti o zi frumoasa!
33+ Mihai
freedelia spune:
Iiuli -- te doare cumva si capul? Daca da (si chiar daca nu) eu as zice sa iti iei yensiunea, pentru ca greata si ametelile pot fi semne depreeclampsie la sfarsit de sarcina.
Aruba -- infectiile urinare sunt ceva obisnuit in sarcina, nu te supara pentru atata lucru...
Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
ned spune:
Aruba si eu zic sa nu iti mai faci probleme, ca bb e mare acum. La fel am patit eu sapt trecuta cu ecoli si acum iau antibiotic, dupa ce toata sarcina nu am avut nici o infectie. Trecem noi si peste asta, probabil suntem mai sensibile in per asta.
35+ AMR 4+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani