Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aruba, eu din cate imi amintesc, legile astea au fost emise de fiecare data la modul: " parintii ai caror copiii sunt nascuti incepand cu data x vor beneficia de indemnizatia in cuantum de...". dar cine stie, poate de data asta va fi diferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ali , ti-am vazut bebelusul pe FB o scumpete de copil , a ocupat tot patutul , ai grija de tine si de pepenas

37+ Andrei

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Bravo Ali. Ce bebeloi mare si frumos. Va fi grasunelul Odiseii si Nectarel seniorul ca a venit primul. Kimmy, La Multi Ani cu intarziere pentru fetita ta.Fleur, esti tare dulce cum povestesti tu acolo. Eu cred ca ajung mulgatoare sefa la Polizu. Nu-mi merge decat o pompa de acolo, cealalta am impresia ca-ti smulge sfarcurile.
Delia, lasa ca o sa respire si Leila singura.Nectarel are acum 1450 grame.Nu-ti face griji cu greutatea. Ba mai scade, ba mai creste.La 36 de saptamani, il trece la biberon. Acum e pe gavaj discontinuu si pe seringa uneori.Nectarel e tare rau de foame. Azi era pe burta si morfolea cearsaful,apoi si-a scos gavajul cu manuta.Eu zic, sa stai linistita.Laura, te astept.Mai doream sa scriu cate ceva, dar am uitat.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Salutare feteleeeeee! Bun venit noilor piersicute, sa fie sanatoase, papacioase si necolicoase si refacere usoara mamicilor.

Va multumesc ca va ganditi la mine. Am ajuns si noi acasa luni si de atunci a inceput haosul. Mai tineti minte ca va ziceam ca din sanii mei nu curge nimic? Ehhh sa va povestesc, ca am timp ( pazesc brotacul dupa ce a facit o criza de nervi si a stat la san 2 ore). Pai pt ca a fost cu capul in sus si s-a nascut la fix 38 de sapt, s-a adaptat mai greu. Primele zile a stat la incubator pr perfuzie, ca nu manca. Inca din ati au inceput sa mi se intareasca sanii. Dc el nu a papat, au stat asa. Pe deasupra m-au indopat si cu ceai de lactatie. Apoi s-au prins si ei ca e ceva in neregula si m-au pus cate putin la pompa....nu iesea nimic. El nu papa, eu plansete. Apoi am inceput sa scot cate 7-8 ml si el a inceput sa-i pape. Cert este ca dupa 3 zile m-am ales deja cu furia laptelui!! ne-am externat cu o zi mai tarziuca bebe a facut icter si oricum trebuia sa pape. Primul lucru cand am aj ac, a fost sa-l trimit pe sot dupa pompa electrica. Faza tare e ca bebe a inceput sa nu
mai bea din biberon, vrea la tzitzi.

Brb

37 sapt + Patrick Andrei
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Of Carmen cred ca a fost dureros cu pieptul.bine ca s a obi#537;nuit Bobo pana la urma sa pape
Fleur din ce povestesti tu acolo m#259; duce cu gandul la spitale noastre de stat.credeam ca doar la noi mai gasesti a#537;a fenomene
Ada Fleur a#539;i fost tari la faza cu mulgatoarele
Dana vezi ca ne am nimerit din nou?si faza tare e ca nici nu am mai stiut ca tu ai vrut sa pui numele astea
Pe listuta mea nici nu se aflau.sotul si b#259;iatul le au ales eu le am dat doar acordul
Trimit mesajul sa nu il pierd si revin

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Si ca sa vede#539;i ce mult #539;in la voi va pregatesc cafeaua pana va treziti voi chiar si a#537;a operata

ultima suta de metri

Mergi la inceput

Astept sa vina sa m#259; ridic.am putine emotii.m am mai ridicat si aseara si A fost ok.dar eram inca amortita de la epidurala acum v a fi mai pe viu ca sa zic asa

ultima suta de metri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Neata!!

Va invit la o cafea si la o felie de tort! Azi implinesc 23 de ani ( intorsi ).

Ce sa iau pentru carcei? am avut unul azi noapte, m-am trezit plangand de durere si nici acum nu mi-a trecut. Cand pun piciorul in podea simt ca ma apuca iar.Azi cred ca o sa stau numai in pat desi si asa simt o tensiune in picior.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

zizou , LA MULTI ANI! pt cei 23 de ani !

pt carcei, ia ceva cu magneziu: magne b6 sau magnerot sau o forma efervescenta de magneziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Merci, Balanta si pentru urare si pentru sfat!
La anul nu stiu cati ani o sa fac ca nu mai merge sa ii intorc!

31+

Mergi la inceput