Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Felicitari Ali pt bebe sanatos si grasun!

Mie imi merge vplay, tocmai ce am testat si ma uit la anatomia lui gray momentan. Sunt incepatoare cu serialele....

Si mie mi-au iesit o gramada de alunite sau ceva de genul, sper sa treaca dupa nastere.

35+ AMR 4+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Wow, Ali, felicitari pentru bebeloi, refacere rapida si laptic mult!!!

Eu abia mai merg, a coborat sarcina enorm, e greu dar AMR 4 zile!!!

Va pup!

Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

[iFreedelia[/i], ms de oferta cu wrapuri.Tinem legatura
Valy si Porumbita ms de incurajari.Se ne ajute Dumnezeu pe toate!

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Porumbitza,la noi a ramas Leon primul nume,doar la al doilea nu e inca sigur,probabil Nicholas dupa socrul meu.

Miha,faina data pe 1 august.
O sa ai casa plina de lei si leoaice.

Kimmy,sa stii ca bb are timp sa mai ia in greutate,stai calma.Si oricum tu esti micutza,din ce imi amintesc...asa ca de unde bebeloi.
Eu la 90 de kile,macar sa ia bb cit mai mult din ele.

Si la mine a coborat sarcina tare jos,de aici si durerile din pelvis.Dr azi cica nu a putut sa-i mai vada fatza ca e prea jos.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

36+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Biri,te sun eu zilele astea...m-am luat de nurse....am chemat sefa de tura ca sa o schimbe pe una...a schimbat-o ,criseram raport;la schimbare de tura fiecare se uita la bebita mai in amanunt,schibat diaper,luat de presiune si temperatura;la toate celelalte asta e treaba de 5 minute,maxim 10....ei mandrei asteia i luat 30,pe bune,nu exagerez...asta pt ca a primit 2 telefoane personale...si s-a lungit.....timp in care incubatorul era larg deschis,in camera stim bine ca e rece tare,AC merge si e setat pe 18 grade celsius,eu cand dorm acolo am plapumape bune....in fine si puiuta mica planse tot timpul asta ,de la &:45 la 8 si 15....si atunci I reached my limits...si i-am spus sa iasa si sa o trimita pe managera ei ...Nu ma simt vinovata absolut deloc doar ma face sa ma simt tare vinovata si insecure cand nu sunt acolo...Acum am revenit acasa dar sambata ne intoarcem acolo si vom sta o saptamana intreaga.Sincer,sunt cu nervii cam intinsi...mai intinsi decat vreau sa admit.Laila e oarecum ok,ba ia in greutate,ba scade...Mi-am cumparat o carte cu totul despre preemies.....si tot frunzaresc si citesc la ea. AM reusit sa vad pozele!!!! sa nu va deochi IRINA dar ai 3 frumuseti de copilasi!!!

BUN VENIT PE LUME DENIS LEON!!!!!!! FELICITARI mami ALY!!!!
Fleur,am reusit sa va vad pozele!!!!!!!!!!!!!! E un scump dolofanul tau,iar voi imi pareti un cuplu tare fain!tati pare tare mandru de puiul lui in poza aia in care il tine in brate!relativ la lapte si toate celelalte....fa ce iti spune tie inima,eu cred ca e tare imprortant ca sa ai grija de comfortul tau mental,sa nu faci ceva in fort,eu cand fac in forta,nu imi iasa nimic...ai mai intai grija de tine ca sa poti sa fi ok in propria piele;o mama fericita e o mama buna pentru puiul ei,o mama stresata...mai putin,my 2 pennie thought...
PORUMBITA,cat imi placu poza ta cu burticul si cu palarie
BALANTA,ohoho....stati tare fain daca ambii bebelusi au trecut deja de 2 kile
ADA,te cred cu programul aiurea...ma bucur macar ca totusi voi va vedeti zilnic,e ceva! Cat a luat Nectarel in greutate,cat cantereste acum?Si noua tot asa ne-a spus ca cel putin pana la 37 de saptamani,adica inca 6 saptamani de acum incolo...le avem de stat in spital...si ca da,cam un sfert dintre prematuri pleaca acasa doar la 40 de saptamani...eu sper din toata inima macar in prima saptamana a lui august sa o am acasa...La tine vad ca Nectarel respira singur?Laila inca e cu furtunul de oxiigen pe nasuc... si o supara tare tare....offf...sper macar in 2 saptamani de acum sa i se matureze plamanii....si sa respire singurica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Fetelor,

Tocmai am vazut la stiri ca indemnizatia pt. crestere copil va reveni la 85%, incepand cu luna septembrie. Oare se va aplica si noua, cele care nastem inainte de septembrie?

35+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Mersi de urari.Suntem bine amandoi .scriu greu ca am Branula in mana dar e totul Ok

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Nu am disparut, va citesc cum prind un minut pentru "nasteri-ultimele stiri" . Doar ca am facut "scurta la mana" de la pompa manuala si e mai greu sa scriu. Radeti voi radeti, dar o sa vedeti voi...

In primul rand, Ali, felicitari pentru grasunul- campion la kg pana acum la categoria piersicute! Sa creasca (si mai) mare, sa fie sanatos si cuminte si sa va umple familia de mandrie si de bucurii! Bun venit Denis Leon!

Secundo, cine urmeaza? Nu am tinut socoteala, dar parca Freedelia, apoi Laura. Pentru voi, cu tot dragul:
Hai Freedelia!
Hai Laura!

Noi raportam ca suntem mai bine, Ericut ia incet dar constant in greutate, important e ca s-a inversat tendinta. Il cantaresc la clinica de cartier. Si icterul pare in regres, il tin ziua in carut in fata geamurilor mari, la lumina si e tot mai putin galbior. Mie imi revine sanatatea mintala...programul de supt e solicitant dar parca nu mai simt oboseala, ma intareste Dumnezeu, cred. Si taticul da semne de reabilitare, dar nu ma grabesc sa il laud, vom trai si vom vedea. Cert e ca se topeste dupa mogaldeata noastra,il pupa de il rupe.

Delia21, mersi draga mea pt aprecieri si sfaturi. Si tu ar trebui sa fii mai relaxata, va fi bine Laila si cred ca, indiferent de sunt preemie sau nu, bb-lusii sunt rezistenti. Vorbesc de frig, si la spitalul unde am nascut exact la fel, frig de stateam cu halat gros peste camasa de noapte, Eric ca un bun cetatean nu parea deloc afectat, tragea de pe el toat paturicile si se desfasa. Nurses sunt de toate felurile, si la mine s-au perindat o multime, unele super bune, altele ametite. In prima noapte am sunat dupa ajutor sa imi arate cum sa alaptez imobilizata in pat, a venit una dupa vreo ora ca, ce vreau, ca eu sunt ok si copilul, de ce o deranjez. Aveam vizitatori cumnatii, cumnata a cerut schimbarea nursei, eu plangeam deja. Si auzi ce comenteaza ea la cumnata-mea: pai doamna trebuia sa citeasca, sa se documenteze ce inseamna sa fii mama. Imi venea sa o dau de toti peretii, am citit caramizi de carti, de predici aveam eu nevoie... In fine...

Biribu, Dianami, aveti copilasi minunati! Mi-au dat lacrimile la pozele cu fratiorii langa cei mici...

Kimmy, LMA cu intarziere pentru Timi!

Ioana, injectia intre vertebre doare un pic dar suportabil, dureaza cateva min pana gaseste locul etc. Pe mine m-a durut cel mai mult instalarea liniei intravenoase.

Va intrebati daca mai am scurta la mana de scriu atat...ei bine mi-am inchiriat pompa electrica, na! (si sunt pe cale sa devin auto-mulgatoare fruntasa.)

Va pup si sunt mai mereu prin zona, chiar daca nu ma manifest zilnic.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ali, felicitari! . sa fie sanatos si norocos, iar tu sa te refaci repede si sa ai laptic.

delia21

pusi, daca legea va intra in vigoare din sept, cred ca va trebui sa ii dam in judecata ca noi, cele care vom fi avut la momentul respectiv un alt tip de indemnizatie, sa ne aliniem noii legi.
daca vor sa o faca in forma asta http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12644440-ministrul-muncii-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-putea-reveni-85-incepand-din-septembrie.htm adica sa mareasca doar procentul, nu si plafonul maxim, pt mine personal nu este nici un castig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Balanta: Daca bebe vine cat mai aproape de termen (30 iulie) si avand in vedere ca aleg sa imi iau toate cele 126 de concediu de maternitate dupa nastere, atunci cred ca ma incadrez la noul CCC, cu 85%, nu??
Sau conteaza data nasterii copilului, sa fie dupa ce se da noua lege?

35+

Mergi la inceput