Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
alilumi spune:
La multi ani, Zizou!
Aruba, infectie urinara am avut si eu, dar a trecut cu acelasi Urinal Akut. Doctora mea zicea ca suntem mai sensibile gravide fiind, dar daca tratam, nu trebuie sa ne ingrijoram.
Eu sunt cazuta rau in butoiul cu melancolie si plang usor si des... Ba mai mult decat atat, mi s-a facut o frica...!!! Nu stiu ce sa mai fac sa scap de ea. Am "cold feet" tocmai acum (nu am avut nici la casatorie!!!), pe ultima suta de metri... Ma gandesc la toate tampeniile din lume, ma rog sa fim si bebe si eu bine... mai ales bebe...
Parca as avea inima in gat... Sunt nebuna sau ce?!
37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
ali24 spune:
Da sunt destul de bine.m am ridicat mai devreme si am facut 2 ture de salon.a durut pu#539;in dar suportabil.mai mare a fost frica decat durerile.am si mancat .mi l a dus si pe bobolic la alaptat.si bineintes ca e un haplea.deci fetele curaj ca nu e dracu a#537;a negru precum pare.sper sa nu fiu eu acum viteaza si sa m#259; apuce mai tarziu durerile.mie cel mai frica mi a fost de prima ridicare din pat si vad ca de asta am sc#259;pat cu bine.
Zizou la multi ani
Ali ie#537;i din butoi.e nOrmal sa ai emo#539;ii acum pe ultimA suta de metri dar gandestete ca mai ai 2 zile si iti vezi minunea.eventual fa #539;i de lucru sa treac#259; timpul si incearca sa nu stai singurica.si eu de cate ori stateam singura aveam timp sa plāng si sa m#259; gandesc la lucruri urAte
Fredelia m#259; bucur ca esti in stare buna.ce fain ca mai ai a#537;a putin
Aruba nu stiu nu o fi de la piscina?eu aproape de cate ori merg la strand sau bazine publice decoltez cate ceva.acum nu stiu daca a ta este transmisibila dar oricum nu iti fa griji ca se trateaz#259; si nu il afecteaz#259; pe bebe
Maria sa vad daca reu#537;esc sa pun de pe tel ca m#259; descurc mai greu cu el.daca nu eventual poate m#259; ajuta lauritaSi o pune ea de pe fb
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
alilumi spune:
of, ali, saru'mana si mamica de voinic! sa dea DD sa te pui pe picioare repede si fara dureri iar praslea sa fie un ingeras de copil sanatos, papacios, necolicios si cuminte!!!
37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
ali24 spune:
Iuli da imi da calmante si azi dar din cate am īn#539;eles sunt mai sl#259;bute ca ieri si vad ca tot e ok.
Aruba am vrut sa zic recoltez nu decoltez dar tel mai scrie si ce vrea el
Ali
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
freedelia spune:
Aaa, fetelor, am uitat, Mi-am pus VPN si pot intra pe FB, cum sa fac sa intru in grup? Pe cine tre sa caut? Sau poate ma adaugati voi, Delia Bartley... Mersi...
Alilumi -- e normal sa te ia frica, totul se va schimba de luni incolo, vei fi mamica!!! Si e si operatia si teama de necunoscut... Cum zice Ali, incearca sa iti ocupi timpul si sa nu stai singura...
Eu sunt la vopsit acum... Si sunt cu ochii pe voi!!
Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
chmihaela spune:
La multi ani Zizou, o sarcina usoara in continuare.
Felicitari fetelor care au mai nascut, laptic din belsug si bebei mancaciosi.
Abia astept sa imi tin si eu minunea in brate.In ceea ce priveste alaptarea nu prea imi fac sperante, eu nici primul copil nu l-am alaptat, nu am reusit sa stimulez lactatia cu nimic iar el se enerva ca nu curgea si a inceput sa refuze sanul.Acum m-am dotat cu suficiente biberoane si ar fi frumos sa am lapte.
Eu sunt bine, sper sa nu mai ajung la spital pana la nastere ca pana acum am fost aproape in fiecare luna.
Va pup.
mami de robert 20.10.2010 33+ Miruna Stefania
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Neata! Eu am inceput ziua cu o veste proasta, mi-a iesit o usoara infectie urinara, tocmai acum la sfarsitul sarcinii, dupa ce am fost "curata" la precedentele 1000 de analize Urocultura mi-a iesit negativa, dar in sumarul de urina mi-a iesit prezenta flora bacteriana si leucocite (75 leu/ul)... am sunat-o pe doctorita si mi-a zis sa iau Urinal Akut timp de 10 zile... Pff, m-am deprimat total, de unde naiba infectie urinara? 35+ |
repeta analiza si la alt laborator; asa de usor se poate contamina proba asta....
35+
Laura32 spune:
Buna fetele ,
Ali am reusit si am pus poza cu bebelusul pe picasa , un scump , ma bucur ca sunteti bine amandoi .
Alilumi , "ma bucur" ca nu sunt singura cu ganduri "negre" , un milion de prostii imi trec prin cap acum la final si orice vb spusa de cineva o interpretez in toate felurile (alea prostesti)bineinteles .De ganduri nu duc lipsa ... daca este intreg , daca are toate cele , daca si daca si iar daca ... de m-am saturat , gandul meu este doar la ziua de miercuri . Pe parcursul sarcinii nu am avut nici pe departe atatea tampenii in cap ca acum . Ma uit la bebelusii care s-au nascut si ma intreb daca si al meu o sa fie ok
In fine , ce vrea Bunul Dumnezeu
Hai Carmina , ce faci ? Ii place Mirunei la mami in burtica ? Asta este te astept cu mine miercuri . Tu miercuri te prezinti la spital pentru inducerea nasterii , am vazut ca esti trecuta cu nastere naturala ?
In rest nu mai am cuvinte sa mai comentez ce s-a discutat ca sunt eu varza oricum cu creierii .
Aaaa , LA MULTI ANI ZIZOU !!!! Un bebe sanatos si frumos va doresc
37+ Andrei
AMR 6 zile
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Nectarel e tare rau de foame. Azi era pe burta si morfolea cearsaful,apoi si-a scos gavajul cu manuta. Laura, te astept. Ada |
Ai un baiat tare mancacios , o sa-l iei acasa mai repede decat te astepti .
Asteapta-ma ca sunt aproapeeee , ce a fost mult a trecut ... eu de luni sunt in spital , la etj 3 la Viky si la Mirela , daca poti si ai timp te astept sa te vad
Andrei
AMR .... FOARTE PUTIN ( 4 IULIE )
maria0408 spune:
Alilumi curaj.Bebe trebuie sa simta o mamica optimista si increzatoare care abia asteapta sa-si vada puiul.Dupa ce ai luptat atat pt.el nu poti sa renunti la incredere si credinta tocmai acum.
Laura si pt.tine este valabil ce am scris lui Ali. E normal sa ne fie frica pe ultima suta dar nu trebuie sa uitati ca mogladeata mica din burtika are nevoie de mamici curajoase si optimiste.
Aruba si eu as repeta analiza.