Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Laura mersi mult.si hai scoate si tu capul din butoi si treceti la munca.Nu vi am povestit ca eu am facut curat pana la 12 noaptea .de ce crede#539;i?ca sa nu am timp sa m#259; gandesc la prostii

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

of, doamnelor pretioase, ce m-as face fara voi?! va multumesc mult, mult, mult de tot!
mai e atat de putin... of! sa fie totul bine pentru toata lumea!!!

ma apuc de (re-re-re)aranjat lucrusoare... poate asa ma mai deconectez de la starea asta.

37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alilumi

of, doamnelor pretioase, ce m-as face fara voi?! va multumesc mult, mult, mult de tot!
mai e atat de putin... of! sa fie totul bine pentru toata lumea!!!

ma apuc de (re-re-re)aranjat lucrusoare... poate asa ma mai deconectez de la starea asta.

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Alilumi , hai ca luni esti !!!!

Ia sa scot niste motate , poate te mai delectezi un pic

Andrei

AMR .... FOARTE PUTIN ( 4 IULIE )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Ali imi place atitudinea ta. Am vazut baietelul e un frumusel care seamana cu mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Neata!

Eu am inceput ziua cu o veste proasta, mi-a iesit o usoara infectie urinara, tocmai acum la sfarsitul sarcinii, dupa ce am fost "curata" la precedentele 1000 de analize
Urocultura mi-a iesit negativa, dar in sumarul de urina mi-a iesit prezenta flora bacteriana si leucocite (75 leu/ul)... am sunat-o pe doctorita si mi-a zis sa iau Urinal Akut timp de 10 zile... Pff, m-am deprimat total, de unde naiba infectie urinara?

35+

repeta analiza si la alt laborator; asa de usor se poate contamina proba asta....

35+

Asa o sa fac. Acum iau Urinal Akut cateva zile, ca nu are ce rau sa imi faca, e extract de merisor, si la inceputul sapt viitoare repet proba.
Ms fetelor! O sa iau si niste goji cu toate ca nu ma prea omor dupa ele

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Zizou - la multi ani fericiti si impliniti!

Ali - ai un dulcel acolo!

Fetelor eu am inceput tot mai mult sa ma gandesc la VBAC. Oare ce sanse de reusita sunt?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Doctorul m-a sfatuit sa fac spalaturi cu apa bicarbonatata si ceai de musetel

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Michelle, a trebuit sa caut VBAC pe net ca habar nu aveam ce este!!
Eu am auzit fete care au facut asa dar cred ca depinde si de dr.

Fetelor, ce mai gatiti ca eu sunt in pana de orice.De cateva zile mananc numai pepene, piersici, branza fagaras sau de casa dulce,si parca nu as mai nimic, nimic...
Preferata mea sarcina asta : fructe de padure puse la congelator si apoi mancate asa inghetate cu putin zahar/miere, mai bune ca inghetata.

La cel mic, care este tot in iulie nascut mancamm cuburi de gheata.

Azi inchei sapt 36 si de maine incep 37, iupiiii

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Michelle te gandesti deja la un fratior pt.cele doua surioare si vrei sa vezi daca il poti nasti natural dupa ceza???!!! Glumeam, tu pe Biencuta ai nascut-o prin cezariana din motive medicale? Am vazut ca parerile sunt impartite si depinde mult de motivele care au determinat ceza anterior, de tipul de operatie suferit si de starea uterului
Oricum daca am retinut bine tu acum apelezi la cezariana pt.continuitatea concediului, asa ca poti aborda problema cu medicul tau.Cred ca depinde mult si de disponibilitatea lui de a se angrena desi beneficiile sunt mult mai mari la o nastere naturala. Ps- este strict opinia mea care nu a avut niciodata optiunea pt.nasterea naturala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alilumi

Roxy, dr. Albu m-a facut pe minitza mamica, sa-i dea DD sanatate lui si embriologului! de fiecare data cand aud de ei, ma bucur ca un copil...

f tare! e un dr extraordinar si un mare OM face minuni! eu am fost la el la consultatie si a avut asa un efect asupra mea k in 3 sapt deja eram gravi natural! desi nu prea erau sanse si deja vbisem de FIV.

Roxy
35+ AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput