Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hey girls! am venit si eu de la dr - am fost la o alta dr pana la urma k nu puteam sa stau cu grija pana revine al meu de la congres f ok d-na dr, mi-a facut control pe masa si echo. colul s-a scurtat dar e inchis, bebelina e bine, se agita pe akolo lichid ok, placenta ok. mi-a zis sa nu mai pun utrogestan si mi-a dat sa fac analize de sange. mi-a dat nr dansei de tel si mi-a spus k o pot contacta fara grija in caz de ceva pana vine dr meu. chiar a fost super de treaba
am fost apoi la consultul preanestezic si la cel neonato. sunt super happy k am nimerit exact dr neonato pe care mi-l doream e printre cei mai buni si e super super de treaba, mai zuzu asa si glumetz mi-a plkt tare mult de el! am vizitat si maternitatea, am vazut bebeii la acvariu si m-am topit toata mi-au dat lacrimile de emotie am ales sa stau cu BB in rezerva
m-am linistit akum k stiu k e totul in regula si stau cumintzik pana pe 9 cd se intoarce dr meu.

zizou - la multi ani dragutza! sa ai parte de o nastere usoara si tot ce-ti doresti alaturi de BB si sotz
laura, alilumi - lasati gandurile fetelor! pai ce inseamna asta? hai capul sus k mai aveti fff putin si o sa va tineti pruncii la piept
fleur - ma bucur k incepe sa mearga treaba da' nu-i dai si tzitzi direct lui eric? doar laptic colectat?
ali - f dulce grasunelul
ada - hai k a luat ceva Nectarel, face falcultze
carmina - sunteti ok?
aruba - stai lini k trece ea infectia io in locul tau as evita piscina de acum incolo. safer this way

so, who's next? carmina, alilumi, delia?

Roxy
35+ AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
Fetelor eu am inceput tot mai mult sa ma gandesc la VBAC. Oare ce sanse de reusita sunt?

depinde dc conditia care a impus prima cezariana (in caz ca nu a fost la cerere) se repeta sau nu;

eu pana la aflarea vestii cu diabetul vb cu doc care ma sustinea in idea de VBAC.

acum zice cezariana (ca sa il citez idel sa am 39 de sapt implinite) pt ca tr vazut cat creste bb, cum e cu placenta etc..

dar, am lasat amandoi o portita... dc ajung la 39 si e totul ok mai disuctam de VBAC (eu mi as dori enorm)

zizou LMA!!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Zizou: La multi ani si tot ce iti doresti!

Roxy: la ce ora ai fost la consultul preanestezic? Cand merg la camera de garda la control tot vad gravide care saracele asteapta cate 1-2 h ca sa vina anestezistii , care sunt prin sali. Auzisem ca e mai bine de mers dupa ora pranzului ca sa nu astepti, asa o fi? Si de neonatolog mai vreau sa intreb, cum il cheama si de ce vroiai la el? Eu nu am habar de neonatologi si n-as sti pe cine sa vreau sau nu. In ce a constat discutia cu el? Si tot el va fi cel care se va ocupa de bebe dupa ce nasti, sau depinde la cine pici pe tura?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Eu ii dau lui Eric lapte la san mai intai (cam 30-40 de minute), apoi supliment 15-30 ml tot lapte de san,muls, dar la biberon. Suplimentul e pentru a sti cu certitudine cat bea minimum la o alaptare si a fost necesar pt ca nu lua suficient in greutate, din cauza somnolentei date de icter. Imi doresc sa renuntam treptat la supliment si sa pape numai la san, dar deocamdata continuam asa pana mai pune ceva carnita si scapa de icterul asta pacatos. Il mai cantaresc martea viitoare.

Zizou, la multi ani fericit si un bebe sanatos in brate in curand!

Porumbita, iti doresc sa nasti natural, cum vrei tu, aici se merge, in cazul diabetului, pe 2 optiuni: inducerea nasterii naturale sau ceza programata. Totul depinde de starea mamei si a fatului, dar ca principiu general nu se depasesc 39 de saptamani.

Ali, ai un bebeloi de toata frumusetea, vorba Laurei, a umplut patucul . Sa iti traiasca! Ce bine te simti dupa ceza, bravo! tine-o tot asa, recuperare super rapida. Eu abia acum, dupa o saptamana, incep sa ma simt mai functionala si mai fac treburi prin casa fara sa ma doara sau sa obosesc excesiv. Dar sunt umflata la picioare rau de tot.

Va pup, ma duc sa hranesc bebicul.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Zizou: La multi ani si tot ce iti doresti!

Roxy: la ce ora ai fost la consultul preanestezic? Cand merg la camera de garda la control tot vad gravide care saracele asteapta cate 1-2 h ca sa vina anestezistii , care sunt prin sali. Auzisem ca e mai bine de mers dupa ora pranzului ca sa nu astepti, asa o fi? Si de neonatolog mai vreau sa intreb, cum il cheama si de ce vroiai la el? Eu nu am habar de neonatologi si n-as sti pe cine sa vreau sau nu. In ce a constat discutia cu el? Si tot el va fi cel care se va ocupa de bebe dupa ce nasti, sau depinde la cine pici pe tura?

35+

eu am fost pe la 12. cred k am asteptat doar vreo 10 min pana au terminat cu gravi care erau inaintea mea. e posibil sa nimeresti un moment "neprielnic" cand anestezistii sunt prin operatii, asa mi se spusese si mie doar k n-a fost cazul pe neonato ii cheama de la receptie cum vine o gravidutza. pe neonato il cheama adrian toma si am primit referinte super super bune despre el, se pare ca este printre cei mai buni mi-am dorit mult sa-l nimeresc pe el si uite k asa a fost mai este o tipa la ei de care am auzit de bine - dr cozinov. cel cu care ai consultul este si cel care se va ocupa de BB. la consult iti face o fisa (care ramane la ei) - info legate de sarcina, evolutie, probleme aparute, istoricul tau (mai pe scurt asa), modalit de nastere, iti pove despre nastere si alaptat etc.
in ceea ce priv ora de mers - cred k e mai ok sa mergi prin timpul pranzului k dimi gasesti mai greu anestezistii (maj oper fiind programate dimi).
daca vrei sa-ti mai pove detalii pls

Roxy
35+ AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ali , cand iti da drumul acasa ?

Andrei

AMR .... FOARTE PUTIN ( 4 IULIE )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Laura duminica.acum am facut prima plimbare singurica pe langa pat.

Va multumesc ptr aprecieri

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

fetelor, acum am ajuns si eu acasa de prin oras. dupa ce mi-a trecut cat de cat raul de dimineata (mi-am facut curaj, freedelia, dupa ce am vazut ca nu am tensiune, nici alte simptome - cred ca a fost de la ce mananc, adica lapte, iaurt, caise, cirese, pepene si cam atat in ultimele zile), am plecat sa platesc ratele si sa fac diverse treburi, apoi m-am gandit sa ma duc pana in afi . am cumparat pana a venit barbatu' si m-a adunat acasa , am gasit si reduceri si am cumparat niste hainute pt super simpatice de la next si de la zara si de la okaidi, foarte foarte dragute. asta dupa ce am salivat jumtate de ora la rafturile cu rochite si hainute de fetita, doamne ce frumoase sunt!!! deci sunt niste hainute de bebelina nou-nascuta de iti vine sa le mananci

asa, si de bine ce ma simteam dupa shopping m-am gandit in masina sa deschid mailul si tocmai ce venisera rezultatele la ultimele analize si am si eu infectie urinara (vezi, aruba, nu esti singura) , cu enterococ 100000 ufc. mi-a dat dr antibiotic, a treia tura de cand sunt insarcinata

va pup, noapte buna

33+ Mihai

Mergi la inceput

Iuli , sa -ti fie de bine cumparaturile , sa le imbrace bebe sanatos .
In legatura cu infectia urinara stai linistita ca asa este in sarcina dupa cum spuneau si alte fete... am prietena care toata sarcina a avut infectie urinara si a bagat la niste antibiotic . Stie medicul ce antibiotic da, ca sa fie bine pt bebe .
Nici mie nu imi place sa iau pastile deloc si mai ales in sarcina , sunt contra lor in totalitate , dar pentru bebe facem orice .
, o noapte linistita !

Andrei

Mergi la inceput

Ali , asteptam vesti dimineata , sa ne spui daca a fost bebe cuminte si a dormit

Andrei

Mergi la inceput