Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
Daconst spune:
Biribu,ce frumusei sunteti!!!
Asta micu seamana cu tine,sa stii.Ce marisor pare deja...
Fleur,pe unde esti?Cum mai sunteti?Hai la raport ca parca vad ca esti in butoiul cu melancolie.
Povesteste cu noi si o sa fie mai bine.
Ioana,si eu am negii aia micuti asa pe piele,dar ti-am zis ca dupa nasterea trecuta mi i-a taiat dr asa simplu si nu s-au mai facut la loc.Eu am in zona sutienului multi.Nu sunt periculosi.
Mai pleci la mare?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
36+ sapt
alilumi spune:
FELICITARI ALI! RECUPERARE RAPIDA!!!
BINE AI VENIT PE LUME
DENIS LEON, SA FII SANATOS, SA CRESTI MARE,
DESTEPT, FRUMOS SI NOROCOS!
37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
michelle1981 spune:
Bravo ali! Bun venit bebe Denis Leon!
kimmy la multi ani fetitei!
Biribu, sunteti tare frumosi toti! Sa iti traiasca copilasii!
Eu am fost mari la control bb avea 2200g la 34 saptamani. Probabil vom fixa data cezarienei 1 august (39 saptamani si 2 zile) ca sa fiu acasa de ziua Biancai :) daca nu se hotaraste bb sa vina mai repede.
Oricum vedem la urmatorul control pe 25 iulie care e statusul.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+
Laura32 spune:
FELICITARI ALI !!!!!!!!!! BINE AI VENIT BEBE DENIS LEON !!!!!!! . Recuperare rapida Ali
Maria , nu stiu nici eu de ce ma interneaza de luni( am inteles ...analize), dar astea nu dureaza mult in spital . Offf , ce sa mai comentez , stau acolo cat este nevoie , am stat eu alta data cu problemele mele , dar acum ca ca vine bb nu o sa crap 5 zile in spital
37+ Andrei
AMR 6 zile
roxypuy spune:
roxi - eu am fost la el la ultimul control acum 2 sapt si mi se parea cam mult o luna intre controale pana pe 9 iulie...mai ales acum pe ultima suta de metri. asa k am sunat inapoi la medlife si m-am programat maine la d-na dr gache (am inteles ca dansa il ajuta pe dr albu cu echo). mai bine asa decat sa stau cu inima stransa pana pe 9, mai ales k e si plecat din tara.
by the way, info pt toate burticutzele - vedeti ca in perioada 30.06-06.07 este un mare congres RUAM in turcia (pe reproducere umana) si f multi doctori vor fi plecati din tara.
biri - e scumpy foc BB pare mai marisor, zici ca are 2 luni sunt super dragalashi prichindeii tai
Roxy
35+ AMR 5 sapt!!!
alilumi spune:
Roxy, dr. Albu m-a facut pe minitza mamica, sa-i dea DD sanatate lui si embriologului! de fiecare data cand aud de ei, ma bucur ca un copil...
37 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
Porumbita spune:
ali acum am realizat ca ati sch numele pe ultima suta de metri...
daconst voi cum v-ati decis la nume? noi tot indecisi suntem...
roxy mai stai si tu 2-3 zile ca sa treaca chestia cu decesul si suni cand e cu congresul si intrebi de cine sa intrebi in caz de ceva
dianami ms
Kimmy spune:
Felicitari Ali!Maaaama ce bebe mare .Sa creasca mare si sa fie sanatos,iar tie iti doresc recuperare rapida!
Vad ca azi a fost zi de controale pe la noi la odisee.
Si eu am primit vesti bune,caputul nu mai apasa asa tare pe col,care e bine-mersi inchis,si dr zice ca asa si ramane daca stau cuminte.Bataile inimii si miscarile ok.Mi-a recoltat si mie pentru streptococ sau mai stiu eu ce...Eco nu a mai facut,a ramas sa ne vedem peste 3 saptamani,cand vine din concediu.
Pentru durerile de spate a zis sa iau paracetamol cu incredere...nu stiu cat m-ar ajuta...diseara incerc,acuma surprinzator,m-a mai lasat.Cred ca de la umblaturile prin oras
Tot a meu piersicuta e fruntasa la kg...da nu la multe,ci la putine.Ea avea 1600 la 32 de saptamani
Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua printesei .Maine duce tort la gradi,e tare fericita.Apoi sambata petrecere acasa cu prietenii.Alt tort...mai,dar sunt scumpe tare torturile astea
Pap ceva si ma duc sa ma intind ca azi mi-am facut de cap prin oras.dar mi-a prins tare bine.
_
Mamica mandra 34+Emma Iulia
AMR 4+
Povestea noastra