Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
ARUBA spune:
Bravo Ali!
Super bebe la 4.300, cred ca el va fi campionul odiseei la capitolul greutate!
35+
ilenutza spune:
Bravo Ali, l-ai nascut ca de o luna si jumatate!!! cred ca e un fomist
Ile , mami de V si A ,
Dianami spune:
Ali, felicitari pt. bebeloi, sa fiti sanatosi, tu sa te refaci repede sa poti avea grija de comori!
Biri, am vazut si eu trupa vesela, frumosi foc, Anna mi se pare lungana . Eu mai am lohii, chiar azi a mai curs ceva dupa 2 zile uscate de tot, chiar ma gandeam sa-l sun pe dr sa vad daca e cazul sa iau ceva, am o teama sa nu se inchida colul prea repede. Oricum la ceza a curatat bine de tot ce era pe acolo, dar tot trebuie sa fie macar lohii seroase.
Maine imi scoate firele si ma verifica, vedem ce si cum.
Porumbita, placenta e f ok, nu e imbatranita deloc, ai intrat in trim. III.
roxypuy spune:
wooow aliii!!!! ce grasunel!!! si ce schimbare frumoasa de nume
Bun venit Denis Leon, sa cresti mare si voinic si sa ii bucuri pe parintii tai!
iuli - si io tot pe vplay ma uitam si chiar ma panicasem k nu intelegeam de ce nu mai merge de cateva zile am crezut k e ceva cu contul meu...cred k ma mut pe serialepenet.ro...ce sa fac
balanta - felicitari pt grasunei! f tare pt gemeni
kimmy - la multi ani pt timi! sa fie sanatoasa si cuminte
carmina - cred k ai nr meu, si eu il am pe al tau iti mai dau un PM just in case
laura - ce putin mai ai
ada - curaj si putere iubita! hai k o sa treaca timpul. important e k e bine Nectarel
delia21 - chiar, voi ce mai faceti?
bea - las' k nu e un capat de tara un examen
io am dormit 12 ore jumate m-am trezit la 11.30 am avut niste contractii usoare azi noapte dar am bagat un no spa si au cedat. aku sunt un pik panicata k m-au sunat de la medlife k dr meu are un deces in familie si nu poate onora consultatiile m-au intrebat dk vreau sa merg la altcineva dar am zis k nu...sapt viitoare e la un congres si m-am programat tocmai pe 9 iulie sunt cam stresata k tre sa stau atata, mi-e sa nu se intample ceva intre timp, nici n-am apucat sa-l intreb pe mana cui raman...si nici nu indraznesc sa-l deranjez aku cu decesul asta...sper sa fie totul bine si sa nu avem surprize. poate era mai bine sa merg totusi la alt dr... nu stiu ce sa fac voi ce ziceti?
Roxy
35+ AMR 5 sapt!!!
valy27 spune:
ali=felicitari pt bebik,refacere rapida,laptic la greu si bb mancacios.
ilenutza-. dr era agitata ca unei tipe i s-au rupt membranele,pirduse lichid,o baga la ceza.avea 35 sapt.eu luni-iarasi la monitor+eco. ma rog sa stea bb pana vine dr tau.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+33 sapt, doamne ajuta in continuare.
IIuli spune:
felicitari, ali!!!!!!!!!
sa iti traiasca voinicul, sa fie sanatos si frumos!!!
33+ Mihai
Ca_Mila spune:
Felicitari Ali,refacere rapida si mult laptic pt. bebe grasunel Leon.
Leon bine ai venit, sa cresti mare si sa-i bucuri pe parinti!!!
Ati schimbat numele pe ultimul metru .
35+
Daconst spune:
Ali felicitari din suflet pentru grasunel!
Vad ca ti-au placut numele mele...la noi va ramane tot Leon ca Denis nu l-a aprobat sotul.
Pina la urma cite saptamani aveai???
Am fost si noi azi la control si bb avea 3300g.Parca nu a mai crescut asa mult.Oricum mai are 4 saptamani de stat la copt ca eu simt ca mai repede nu nasc.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
36+ sapt
maria0408 spune:
ALI FELICITARI. SA FIE SANATOS, DESTEPT, MANCACIOS, NECOLICOS, NOROCOS SI FRUMOS MICUL DENIS.
ooooaauuu... ce greutate.. nu e de mirare ca abia asteptai sa nasti.
Balanta super greutatea gemenasilor tai, tinem pumnii sa ajungeti la 37 de saptamani.
Ilenuta ma buur ca ai ajuns acasa, sa iti vezi puii, cred ca sunt super emotionati. Eu sunt inebunita dupa hainutele de fetite, mi se pare ca sunt intro poveste fara sfarsit mai ales atunci cand iau rochite.
Vally ce vesti bune.
roxi25 spune:
felicitari, ali, pt Denis Leon! sa fie sanatos, norocos si sa va aduca multe bucurii!
roxy, si eu ma mai duc la albu pe 12 iulie, dar am fost sapt asta luni si era totul ok cu bebe, sper sa nu-mi faca vreo surpriza cat e doctorul plecat; poate vb cu carmen si mergi la doctorul ei, daca ai probleme intre timp
oricum, albu e plecat in concediu intre 4-10 august (initial imi spusese ca se intoarce pe 14), iar eu am dpn pe 15 august; mi-a zis ca facem cezariana fie pe 3, fie pe 11 august, decidem atunci in functie de evolutia lui bebe; pana atunci sper sa stea la caldurica bebe si sa se faca si el mai grasunel
33+